Serena Williams, reacție care face înconjurul internetului (Video)

A fost spectacol la US Open vineri seară, și din punct de vedere al rezultatelor, și al gesturilor. Italiencele Roberta Vinci, locul 43 WTA, şi Flavia Pennetta, locul 26 WTA, au produs surpriza anului în tenisul feminin, învingându-le în semifinalele US Open pe jucătoarele cel mai bine plasate în topul mondial, Serena Williams, locul 1, respectiv Simona Halep, locul 2.

Serena Williams a pierdut semifinala de la US Open în fața Robertei Vinci, scor 6-2, 4-6, 4-6.

Pe parcursul jocului, supărată că Vinci făcea tot mai mulți pași către o victorie, Serena Williams a fost surprinsă exclamând către adversara sa, după ce a câștigat un schimb: „Yes, bitch, yes”.

Americana a declarat, vineri seară, după ce a fost învinsă, că sportiva din Italia a jucat incredibil, refuzând să vorbească mai mult despre eșecul său.

„Nu vreau să vorbesc despre înfrângerea mea. Dacă aveţi alte întrebări sunt pregătită să vă răspund. Cred că ea a jucat cel mai bun tenis din carieră. Are 33 de ani şi este minunat că poate juca atât de bine. Cred că poate inspira alte jucătoare. A jucat incredibil”, a spus Serena Williams.

Finala din acest an de la US Open va fi sută la sută italiană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.