Șova: Azi se oficializează trădarea PNL, care se predă iarăși lui Băsescu

Senatorul Dan Șova, critică fuziunea dintre PNL și PDL și congresul care are loc astăzi. „Astăzi se consfințește trădarea până la capăt a PNL! Acest congres este nimic altceva decât oficializarea unui act rușinos și de tristă amintire”, spune Șova, potrivit unui comunict transmis Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al PSD cataloghează demersul celor două formațiuni drept o trădare.

„Este scandalos cum liberalii încearcă să ne explice că este bine ceea ce fac. Le atrag atenția că orice ar face și orice ar spune, trădarea rămâne trădare, iar românii vor ține minte foarte bine acest moment. După 10 ani, PNL bate iarăși palma cu oamenii lui Băsescu, pentru a conduce România. Diferența față de acum 10 ani este că PNL a luat această decizie batjocorind voturile românilor primite acum doi ani, când li s-a cerut să lupte cu regimul Băsescu. Liberalii să știe că niciun proiect politic serios nu se poate construi pe trădarea votului cetățenilor”, menționează purtătorul de cuvânt al PSD.

Dan Șova califică desemnarea candidatului dreptei pentru alegerile prezidențiale drept „o mare farsă”.

„Toată această poveste cu desemnarea candidatului dreptei pentru alegerile prezidențiale este o mare farsă! Indiferent că va fi desemnat Iohannis sau altcineva, misiunea sa este aceeași: continuarea regimului Băsescu”, afirmă politicianul social-democrat.

Potrivit acestuia, „se vede foarte bine cum Iohannis preia cu grație discursul lui Traian Băsescu în toate aparițiile sale publice”.

„Îi asigur pe români că noi, PSD, ne asumăm să continuăm alături de PC și UNPR toate obiectivele asumate în 2012 ca USL. Noi ne ținem de cuvânt în lupta cu regimul Băsescu, pentru că respectăm încrederea și votul cu care am fost mandatați la alegerile locale și parlamentare din 2012”, subliniază Dan Șova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.