SRI e cool!

8 iulie 2013

Dacă arunci o privire pe site-ul Serviciului Român de Informații, la capitolul ”ce facem”, ți se umflă pieptul de mîndrie. Cîte chestii face SRI! Prevenirea și combaterea terorismului, cyberintelligence, contraspionaj și multe altele. Zău dacă nu te simți apărat.

Eu așa m-am simțit și după ce SRI s-a implicat direct și nemijlocit în scandalul cu șpaga de la liceul Bolintineanu. Mama lor de teroriști cu acnee! La chiloți! Control corporal, fete și băieți! Și la dubă cu ei!

Așadar: SRI e cu ochiul și timpanul pe puștanii care dau bacul, nu care cumva să bage fițuici, dar nu se prinde că un diliu scăpat de la Socola își face rost de o boambă adevărată și intră liniștit într-o universitate, unde ține ostatici zeci de studenți? Profi!

Așteptăm cu interes următoarea mișcare briliantă a SRI: descindere în forță într-o grădiniță, unde, prin mijloace specifice, după luni de cyberintelligence, s-a aflat că pișăcioșii i-au dat bombonele educatoarei. Așa începe! Ăștia trebuie zdrobiți de mici!

http://teaca.wordpress.com/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.