Subiectiv şi pe surse despre relaţiile colegiale din Antena 3

Subiectiv si pe surse despre relatiile colegiale din Antena 3: Razvan Dumitrescu nu stie cine e Iosif Buble

Facts :
– pesurse.ro ( Buble Iosif – Agarlita Dan ) lanseaza o inventie conform careia Crin Antonescu s-a vazut de enspe ori cu Basescu, deci au o intelegere, mizerie asupra careia revin de mai multe ori sub diversele nume inventate care mai “publica” pesurse.
– Ghita-Ponta TV.net o preia imediat si o tine in breaking news vreo doua zile plus pe site, gasibila si acum

– Purtatoarea de cuvant a PNL Cristina Pocora o dezminte oficial
– Razvan Dumirescu comite aseara o emisiune unde o preia
 dupa 3 zile dar nenominalizand autorul si, la protestele unanime ale celor prezenti in studio, o da la intors pe final de discurs exact asa (  “o fac” se refera la cei care produc asemenea dezinformari )

o fac copii de 18 ani, o fac smecheri care se joaca pe situri sau o fac experti din anumite zone? Si cum arata expertii astia ?

Pai sa-l ajutam pe domnul Dumitrescu ca niste buni samariteni.
Fix asa arata ” smecherii care se joaca pe situri “, daca ii intalniti pe la locul de munca , prin Antena 3, intindeti-le mana cu grija, e posibil sa ramaneti fara ea.
Daca nu-l recunoasteti, incercati la gen. Opris, va rezolva sigur.

Integral plus trimiteri aici: http://politicata.wordpress.com/2014/01/03/subiectiv-si-pe-surse-despre-relatiile-colegiale-din-antena-3-razvan-dumitrescu-nu-stie-cine-e-iosif-buble/

 

O întrebare parșivă pe zi cu Gabriela Vrânceanu Firea uneori Pandele

”Eu personal am spus “votez Crin Antonescu”, pentru că îl respect, îl apreciez, îl stimez, l-am avut invitat la zeci de emisiuni, ştiu că este un om inteligent, este un om respectabil, un candidat redutabil. Dar acum – de exemplu vorbesc despre organizaţia mea de la Ilfov, PSD Ilfov, ca preşedinte – colegii mei nu au aceleaşi sentimente ”  – G.V.F. la A3

Doamna senator  PSD Voluntari e mai glumeata decat s-ar crede la prima vedere. Cica-l iubeste nespus pe Antonescu, dar are o jena in zona organizatiei pe care meritocratic o conduce, nu fiindca ar fi sotia sotului sau .
Apropo de pozitia doamnei, mie imi suna cam asa : ” Il iubesc, apreciez, stimez si respect pe Pandele dar nu ma afisez cu numele lui , PR-istii mei
 nu au aceleasi sentimente “.

Sursa: politicata.wordpress.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.