Susţinătorii cu Bacalaureat ai lui Traian Băsescu

Cel mai gălăgios apărător al regimului Băsescu, B1 TV, a făcut o dezvăluire de senzaţie, în direct şi la o oră de maximă audienţă. Cel care, cu neruşinare, a încercat, la OTV, să demonstreze că Traian Băsescu nu a lovit copilul are diplomă de Bacalaureat. Daniel Funeriu a luat Bacul! Şi nu la Filipeştii de Pădure, la Caracal ori la Moineşti, ci tocmai la Strasbourg! Domnul Funeriu a declarat: „Am Bacalaureatul. Sunt mândru de tot ce am făcut”. Dar toată ţara e mândră, domnule Funeriu, că Ministerul Educaţiei a fost condus de un om care are Bacalaureatul.

Aflându-se în plină campanie de susţinere a regimului Băsescu, Daniel Funeriu nu a ezitat să încerce decredibilizarea Antenei 3, unul dintre cei mai aprigi adversari ai suspendatului: „Faptul că un ministru al Educaţiei a putut să fie acuzat un an întreg de o televiziune de doi bani, o naţiune întreagă să fie minţită zi de zi, asta arată că minciuna poate să aibă picioare scurte. De fiecare dată când vedeţi o ştire de la Antena 3 gândiţi-vă că un an de zile oamenii aceştia v-au minţit. Întrebaţi-vă, oare nu au minţit şi cu alte lucruri?”.

Însă nu Antena 3 nu l-a lăsat pe domnul Funeriu să facă dovada că este mai bun decât jumătate dintre absolvenţii de liceu din România anului 2012. Din respect pentru opinia publică, în calitatea sa de înalt demnitar, Daniel Funeriu ar fi trebuit să lămurească de mult problema studiilor domniei sale.

Dacă tot a demarat o campanie de dezvăluiri de excepţie, B1 TV ar trebui să meargă mai departe şi să demonstreze că diploma de Bacalaureat a lui Traian Igaş nu este un fals. Iar ca să arate că este cu adevărat profesionistă, televiziunea va trebui să dovedească faptul că toţi cei care susţin regimul Băsescu au Bacul, dar mai ales cei 7 ani de-acasă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 757 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.