Teodorescu: Pentru PSD urmează lunga traversare a deșertului

Sociologul Alin Teodorescu susține că adevărata bătălie în PSD se va da înainte de congresul din primăvară, moment care poate coincide cu pierderea guvernării

„Pentru PSD urmează lunga traversare a deșertului. Excluderile lui Vanghelie, Geoană și Șova nu vor avea niciun efect”, susține șeful IMAS, potrivit Realitatea.

„Bat câmpii. Cred că în momentul de față se pregătește congresul și adevărata bătălie se va da înainte de congres, moment care poate coincide cu pierderea guvernării. Dacă se pierde guvernarea nu văd cine se mai înghesuie să vină președinte la PSD. Chiar dacă la alegerile parlamentare se face 42%, nu îi va lua nimeni la guvernare. Iar până în 2019 e mult. Pentru PSD urmează lunga traversare a deșertului. Excluderile lui Vanghelie, Geoană și Șova nu vor avea niciun efect, nu au avut niciun fel de contribuție la campanie, Șova e parașutat, Vanghelie a jucat mereu doar pentru el, e un solitar, Geoană e exclusul de serviciu, când ne supărăm îl dăm afară din partid. Totdeauna e posibil să apară un nou partid de stânga, chiar e loc pentru așa ceva, dar nu văd cine l-ar putea înființa”, a spus Teodorescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.