Tot mai multe violuri în centrele de refugiați din Germania

Tot mai multe cazuri de viol în centrele de refugiați sunt raportate poliției germane. Tinerele din adăposturile mmixte sunt adesea victimele bărbaților cu care împart atât zona de dormit, cât și toaletele. Multe dintre victime se tem de represalii, motiv pentru care păstrează tăcerea, susțin asistenții sociali, scrie gatestoneinstitute.org., conform nationalisti.ro, potrivit B1.ro.

Multe dintre agresiuni sunt minimizate de către autoritățile germane și de către presa națională, aparent pentru a evita stârnirea unor sentimente anti-imigrație.

Femeile reclamă că, atât ele, cât și fiicele lor, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Drept urmare, multe femei dorm în haine de stradă și evită să folosească toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol și de jaf.

Din cei 411.567 de refugiați/migranți care au intrat în acest an în Uniunea Europeană, 72% au fost de sex masculin, iar 80% dintre ei sunt musulmani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.