Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar

Traian Băsescu s-a prezentat miercuri la Parchetul Militar.

La intrarea în sediul instituţiei, fostul preşedinte a spus că nu ştie ce calitate are în dosar și că este vorba despre o reclamație a senatorului Ioan Ghișe.

„Nu știu calitatea. Din câte știu, este o reclamație a senatorului Ghișe”, a spus Băsescu, la sosirea la Parchetul Militar.

Update: La ieșire, Băsescu a confirmat că a fost chemat pentru reclamaţia făcută de Ioan Ghișe.

„Am fost chemat la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București pentru o declaratie a senatorului Ghișe pentru că a fost evacuat de la Ceremonia de la Palatul Cotroceni de pe data de 1 decembrie 2012. Am dat declarații și am spus ce am știut”, a declarat Băsescu.

La sfârșitul anului 2012, senatorul Ion Ghișe anunța că îl va acționa în judecată pe Traian Băsescu pentru infracțiunea de ultraj, după ce ofițerii SPP l-au îndepărtat de la recepția oferită la Palatul Cotroceni de Ziua Națională a României.

Audierea a avut loc după ce Băsescu a scris, miercuri, pe Facebook că „nu are nimic de negociat” cu procurorii în privinţa dosarelor deschise pe numele său, cerându-le ori să reconfirme NUP-urile în dosarele sale, ori să le trimită în instanță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.