Traian Ungureanu (PDL): Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt

Eurodeputatul PDL Traian Ungureanu scrie, marţi, pe blogul personal că liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta sunt „două meliţe televizate”, care „nu înțeleg nimic, nu știu nimic și nu pot spune nimic” despre economie, criză şi finanțe.

Traian Ungureanu le recomandă, ironic, celor doi lideri ai USL să aibă o prezenţă „mută” în ocazii publice pentru că ei greşesc vorbind „despre orice”, şi nu „despre ceva”. „La ce se pricep Victor Ponta și Crin Antonescu? La vorbit. Nu e puțin lucru. E chiar o obligație. Un bun politician, lider de partid și pretendent la funcții de conducere în stat trebuie să fie și un bun vorbitor. Cu condiția să vorbească despre ceva, și nu despre orice. Căci ușurința discursului e un dar viclean care dă ascultătorului acces imediat la caracterul și la competența vorbitorului. Din acest punct de vedere, ambițiile politice ale pretendenților Victor Ponta și Crin Antonescu ar fi mai bine slujite de prezența mută a celor doi în ocazii publice, electorale și, mai ales, televizate. Problema acestor doi oameni e tocmai dezinvoltura cu care nu pot vorbi despre ceva anume, dar pot vorbi despre nimic”, susţine pe blogul său europarlamentarul PDL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.