Traseul parcurs de Condrea, reconstituit de procurori

Potrivit Parchetului General, procurorii au reconstituit, parţial, traseul lui Dan Condrea înainte de producerea accidentului, inclusiv pe baza înregistrărilor video surprinse de camerele de supraveghere stradală.

Modul în care maşina lui Condrea a ajuns în locul în care s-a produs accidentul a generat mai multe speculații, în condițiile în care vehiculul nu apărea pe imaginile camerelor de supraveghere verificate de jurnalişti.

Comunicatul Parchetului General


„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală.

Totodată, s-a dispus în cauză efectuarea unor analize ADN şi au fost audiaţi o serie de martori.”

Potrivit Digi24, nu se știe cu exactitate dacă anchetatorii au reuşit să obţină imagini de pe traseul pe care Dan Condrea l-a parcurs, în imediata apropiere a locului accidentului, respectiv Corbeanca, Buftea, Mogoşoaia, eventual DN 1A, în condițiile în care, se știe, duminică, Dan Condrea s-a deplasat până la Ploieşti.

Sursa citată precizează că deplasarea până la Ploieşti s-ar fi putut produce fie pe DN 1, fie pe DN 1A, două drumuri paralele și că Digi 24 a verificat cel puţin imaginile de pe DN 1A, în apropierea comunei Dărmăneşti.

Astfel, scrie sursa citată, în intervalul 16-19.30, maşina lui Dan Condrea nu a trecut pe acest traseu și nici în imaginile de la intrare în Corbeanca pe DN 1, de la ieşire din Corbeanca şi de la ieşire din Buftea, nu a putut fi observată.

„Cel mai probabil, procurorii au reuşit să îl identifice pe DN 1 sau la intrarea în localitatea Ploieşti”, scrie sursa citată.

„Bineînţeles, procurorii au la dispoziţie toate camerele care ţin de Poliţia Română sau deţinute de CNADNR”, conchide Digi 24.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.