Udrea acuză un filaj al serviciilor

Elena Udrea a acuzat, joi, după publicarea fotografiilor cu ea, cu șefa DIICOT Alina Bica şi cu fosta şefă a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumpărături la Paris, că este vorba despre un filaj al serviciilor secrete.

Udrea a spus că fotografiile sunt făcute profesionist şi că este vorba despre o acţiune de filaj.

„Este evident un filaj al serviciilor secrete, pe banii statului, trei femei au fost urmarite timp de 48 de ore”, a acuzat aceasta.

Elena Udrea a recunoscut că s-a întâlnit cu șefa DIICOT în Franța, precizând că vizita ei la Paris a fost în week endul de Valentine’s Day, în 2014.

„Am văzut astăzi pe un site, pe un blog creat cu acest scop, fotografii cu mine într-o vizită privată, într-un weekend cu două prietene, două femei apropiate de vârsta mea. Avem o relație de prietenie și nu văd nimic vinovat în a fi cu o prietenă, la masă, în țară sau în afara țării. Pe Alina Bica o cunosc de 5 ani, am fost colege în Guvern, avem o relație de amiciție. Doamna Bica mergea la o întâlnire oficială la Haga și a și plecat în acel weekend cu trenul. Întâmplator, 3 femei se aflau în acea duminică la Paris și au fost fotografiate profesionist”, a precizat candidata PMP la prezidențiale.

Ea a mai acuzat faptul că facturile referitoare la cazarea şi masa ei la Paris au fost furnizate pe 29 septembrie, după intrarea ei în cursa prezidenţială, anunţând că va da în judecată hotelul.

Portalul joscenzura2014.wordpress.com a publicat mai multe fotografii cu Elena Udrea și șefa DIICOT Alina Bica, precizând că au fost făcute în februarie 2014, în timp ce acestea se aflau la Paris, într-o vizită privată. În imaginile prezentate, alături de cele două apare și Ana Maria Topoliceanu, fosta șefa a Companiei Naționale de Investiții.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.