×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 38 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 martie 2017, 21:54
EUR (€)
-0.0003 ↘
4.5552 RON
USD ($)
-0.0080 ↘
4.2149 RON
• • •
Precizări de la medici
Ultimele informații despre copiii internați la "Marie Curie"
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Cinci bebeluşi din Argeş, internați la Spitalul “Marie Curie”, sunt în continuare în stare gravă, doi dintre ei fiind ventilaţi mecanic, au anunţat, duminică, reprezentanţii spitalului.

"În prezent, la Spitalul Marie Curie sunt internați 11 copii cu sindrom hemolitic-uremic. Cinci dintre aceștia sunt pe secția de terapie intensivă și fac dializă peritoneală. În cursul nopții, un copil s-a decompensat și a necesitat și el protezare ventilatorie, deci este respirat pe aparate. În momentul de față sunt doi copii ventilați mecanic, ceilalți trei aflați în terapie intensivă — în stare gravă, dar stabilă — deocamdată nu necesită protezare ventilatorie. Pe secția de nefrologie se află internați alți șase copii, trei dintre ei necesită dializă peritoneală, trei au funcția renală reluată. În momentul de față nu li se face dializă. Evoluția în această boală este lentă, și-au reluat diureza și asta este un lucru foarte bun", a declarat medicul Denis Stănescu.

Cauza exactă a îmbolnăvirii copiilor este încă neclară.

Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş a demarat, sâmbătă, controale la un lanţ de magazine din judeţ, după ce mai mulţi părinţi au declarat că le-au dat portocale copiilor.

Paul DumitrescuPublicat Duminică, 14 februarie 2016
1677
 | 0
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
DeCe
+1
Si nu mai iese nimeni in strada sa dea guvernul jos pt. ca mor bebelusi inocenti? ce ciudat...credeam ca a fost spontan acum cateva luni, adica din suflet...DeCe mai oameni buni sunteti asa de usor de dus de nas cand e nevoie (sau nu e nevoie)...in rest , haideti cu totii sa ne rugam la bunul Dumenezeu sa ii salveze pe bebelusi, merita si ei micutii un Tatal Nostru macar.... Doamne ajuta!
Publicat Luni, 15 februarie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+1
SA DEA DUMNEZEU SA SCAPE MICUTII CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI AL MEDICILOR DE TOTUSI MARE PERFORMANTA CARE AU RAMAS AICI IN ROMANIA !!!!!!OAMENI DEDICATI MESERIEI NU BANULUI ,NU BANUL TE FACE INTOTDEAUNA FERICIT !!!!!!!SEMNEAZA UN CETATEAN ROMAN PENSIONAR NU UN CETATEAN UE SCLAV IN TARA LUI SI UNUL CARE L DEFAIMEAZA IN GURA MARE PE FA DRAGNEA PESTE TOT IN PUBLIC ,SANT CURIOS SA MI ZICA CINEVA CEVA !!!!!!!
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
Sorin
+4
Da, suntem mari! Ce fotbal, agricultură? Nimicuri! Ne pricepem la medicină! Chiar acum o comentatoare de la Antena 3 vă depășește cu mult în tâmpenie, fericită că poate vorbi și se poate auzi mestecând acest subiect. Hai, feisbuciștilor, organizați o demonstrație sub lozinca ”Tehnocrația Ucide”.
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
ana @ Sorin
+3
Probabil ca-ti prieste lalaiala asta. Aici nu e vorba de profesionalismul celor din domeniu, e lipsa de reactie a prostocratilor, si binenteles a echipamentelor si tehnologiilor de varf pe care nu le avem.
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
Toxicologie
+6
Sindromul acesta apare si dupa veninuri diverse...toxice puternice...unde se ascund?
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
ana @ Toxicologie
+4
In cojile fructelor, ce ma mir e ca nu se poate face analiza pentru metale grele, otravuri si alte bacterii. Aici era bun de chemat dr. HOUSE cu echipa lui.
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
ana @ Toxicologie
+3
Prostanii, trebuiau sa ceara ca analizele sa fie facute de laboratoarele !
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
ana @ Toxicologie
+5
Sa verifice si ce reactii dau vaccinurile hexavalente, daca scad imunitatea copiilor si declanseaza reactii din partea unor factori externi aparent minori.
Publicat Duminică, 14 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Gestul superb din partea lui Novak Djokovic
Publicat acum 22 ore şi 53 minute
Apostolii anticorupției
Publicat acum 12 ore şi 36 minute
Dictatorul a fost eliberat
Publicat acum 8 ore şi 50 minute
A găsit și Grindeanu doi elefanți
Publicat acum 8 ore şi 4 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
9 articole/ Actualizat Sâmbătă, 18 martie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 22 ianuarie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
67 articole/ Actualizat Miercuri, 22 martie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
104 articole/ Actualizat Joi, 23 martie 2017
Dumitru Constantin

Se va consemna o premieră în istoria Alianţei Nord-Atlantice odată cu şedinţa miniştrilor de Externe ai statelor membre, programată pe 6-7 aprilie, la Bruxelles.

Dumitru ConstantinPublicat acum 2 ore şi 11 minute