Vești bune în cazul copiilor victime ale accidentului din Brașov

O parte dintre copiii din Iași, răniți în accidentul rutier petrecut vineri, în zona Perșani, pe DN1, în județul Brașov vor fi externați sâmbătă din spitalele unde au fost transportați pentru îngrijiri medicale, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, prefectul Ciprian Băncilă.

„De la Spitalul Clinic de Copii vor fi externați după ora 12.00 un număr de 11 din cei 12 copii. Unul care este operat va mai rămâne câteva zile în spital, dar este în afara oricărui pericol. De la Spitalul Militar, trei au fost externați vineri seara, iar doi urmează să plece azi. Dintre cei patru copii internați la Spitalul Sf. Constantin, trei vor fi externați sâmbătă. Pentru o fată care ar avea nevoie de operație se așteaptă acordul părinților. Dacă vor dori să fie operată la spitalul din Brașov, va rămâne în continuare în grija medicilor, dacă nu va fi externată”, a spus prefectul.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență mai sunt internate un număr de șase persoane, dintre care una este la terapie intensivă, dar starea ei s-a ameliorat ușor. Toți cei internați în acest spital vor mai rămâne câteva zile pentru că au avut politraumatisme multiple care necesită mai multe zile de spitalizare, a mai spus sursa citată.

Patru oameni au murit vineri după ce un autocar în care se aflau copii s-a răsturnat în zona localității Perșani din județul Brașov. Alte 26 de persoane au fost rănite. (Detalii aici)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.