Vești dureroase despre un îndrăgit actor

Îndrăgitul actor Stefan Karl Stefansson, cunoscut pentru rolul lui Robbie Rotten în serialul pentru copii „Lazy Town”, trece prin momente cumplite din cauza bolii de care suferă. Actorul a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă.

Stefan are doar 41 de ani și este tatăl a patru copii, trei fete și un băiat. În ciuda faptului că prietenii și cunoștințele lui au strâns bani pentru ca acesta să facă tratament și să-și îmbunătățească starea de sănătate, actorul se află acum în situația în care numai o minune l-ar mai putea salva, conform BBC.

„Boala necruţătoare a avansat. E în stadiul patru, iar şansele lui de supravieţuire sunt, din păcate, reduse. În ciuda eforturilor făcute de echipa medicală, dar şi de Stefan, se pare că boala lui nu are leac.”, a scris soția actorului, Olina, pe internet.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.