Viziunea USL despre mediu. Ce spune liderul PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la lansarea „Viziunii USL pe Mediu”, că politicienii trebuie să treacă de la vorbe la lucruri concrete în ceea ce priveşte protecţia mediului.

„Cred că trebuie să existe în programa şcolară o materie privind educaţia ecologistă. Sigur, se va spune că iar se încarcă programa, dar, dacă nu îi învăţăm acum pe copii importanţa acestui lucru, va fi greu să înveţe când vor fi oameni mari. Băiatul meu face un astfel de curs la şcoală şi este mai conştient decât mulţi oameni de vârsta mea de importanţa protecţiei mediului”, a spus Victor Ponta.

Potrivit liderului PSD, USL va introduce o astfel de măsură de îndată ce va ajunge la putere.

O altă posibilă măsură care ar putea fi luată, în vederea protecţiei mediului, ar fi aceea de a obliga instituţiile publice să achiziţioneze maşini care respectă cele mai înalte standarde de mediu. În acelaşi timp, liderul social-democrat a susţinut că şi în centrele marilor oraşe ar putea fi interzis accesul cu maşini care nu respectă standarde înalte privind poluarea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.