Liderul PC: Puterea face racolări prin şantaj. Piedone ar avea vulnerabilităţi, negociază cu UNPR

Preşedintele PC, Daniel Constantin, apreciază, într-un comunicat remis presei, că actuala putere face racolări prin şantaj, menţionând că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, „ar avea, se pare, anumite vulnerabilităţi” şi şi-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR.

„Puterea politică încearcă cu disperare să destabilizeze USL. Dacă nu a reuşit să compromită relaţiile dintre PC, PNL şi PSD, încearcă astăzi să creeze tensiuni în înteriorul partidelor care formează Uniunea Social Liberală. Astfel, Partidul Conservator a devenit o ţintă predilectă a puterii. Racolările se fac prin cadouri şi promisiuni, ca în cazul Ciuhodaru, sau prin şantaj, ca în cazul Piedone, care ar avea, se pare, anumite vulnerabilităţi. Cristian Popescu Piedone şi-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR, trecând astfel de partea celor care au redus pensiile, au tăiat salariile, indemnizaţiile mamelor şi alocaţiile copiilor”, se arată în comunicatul citat.

Preşedintele PC consideră că Piedone îşi trădează toate angajamentele asumate faţă de românii care i-au acordat încrederea.

„Criza pune la încercare caracterele! Cei slabi, cei şantajabili, fac întotdeauna compromisul cu Puterea. Ceilalţi continuă lupta! Partidul Conservator va continua lupta cu Traian Băsescu, PDL şi partidele-clonă care gravitează în jurul puterii, pentru a-i elibera pe români de un sistem corupt şi agresiv care le-a furat speranţa şi demnitatea. În şedinţa Biroului Executiv de marţi vom stabili sancţiuni în ceea ce-l priveşte pe Cristian Popescu Piedone”, se precizează în acelaşi comunicat.

Cristian Popescu Piedone a anunţat vineri, într-o scrisoare trimisă preşedintelui PC, Daniel Constantin, că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului şi că vrea să candideze la şefia partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.