Verdictul unei judecătoare: „Protocoalele ne-au îngenuncheat”!

Magistrata Mădălina Elena Dârdeci de la Tribunalul București își exprimă revolta față de existența protocoalelor, opinând că acestea „au făcut praf” toată activitatea judecătorilor.

Judecătoarea a făcut, ironic, „apel la decență”, în contextul disputei dintre magistrați pe această temă, dând un verdict clar: „protocoalele ne-au înghenuncheat”.

„Se spune că judecătorii trebuie să fie un exemplu pentru societate. Limbajul nostru, al celor ”care ne dăm în stambă pe fb” nu trebuie să depășească o anumită limită, pentru că, nu-i așa, noi formăm valori și când postam pe diferitele rețele de socializare.

Mi-ar fi plăcut, recunosc, ca acele protocoale să țină de SF, dar, ce să vezi?!

Ele chiar există și chiar au produs efecte, fie că ne place sau nu… Protocoalele ne-au îngenuncheat. Au făcut praf, din 3-4 semnături, toata activitatea noastră, a judecătorilor, pentru că au reușit să pună între paranteze munca noastră, muncă care a determinat, de cele mai multe ori, sacrificarea celor dragi nouă dar și a noastră(și mă refer la sănătatea fizică și, uneori și psihică) Pentru că aceste protocoale reprezintă pete pe obrazul nostru, zic să fim cumpătatți și să vorbim despre ”bârna noastră” din ochi, înainte să arătăm ”paiul” din ochii celorlalți”, a scris magistrata pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Ioana Radu 8521 Articole
Author

9 Comentarii

  1. Bun, si mai departe,concret, ce propui ca trebuie sa faceti ?

  2. Frumos, foarte frumos! Si judecatorii incep sa recunoasca ca pe vremea lui SATAN au fost”independenti” in cuget si-n simtiri! Felicitari #REZISTENTILOR ca aparati independenta procurorilor fiindca oricum judecatorii nu sunt liberi!

  3. Madalina Elena, trebuie sa va uniti, dar sa vada si poporul si sa simta cum corpul judecatorilor romani s-au rupt definitiv de trecutul fascisto-comunist. Colegi de-ai mei, dupa Revolutie imi spuneau ca in comunism justitia si corpul judecatorilor a fost umilit si batjocorit dar ca dupa acea s-a autobatjocorit si umilit in infatuirea actului de justitie. Personal am sperat ca martiriul si suicidul judecatorului Ghita Popoa va fi semnalul izbaviri si iesirii din blestemul dictaturii si batjocurei procurorilor, militienilor si securistilor la care a fost supus anterior corpul judecatorilor romani. Personal, am fost cel mai aprig sustinator al infiintarii Consiliului Superior al Magistraturii, care sa va permita a iesi din sfera politicului si sa va reglati problemele in interior. Acum insa constat ca ticalosii sistemului pro fascisto-comunist au renascut si v-au adus din nou sub cizma dictaturii si controlului securistic. De acea trebuie sa va uniti cu Daniela Baltag, Dana Garbovan, Andreea Ciuca, Ingrid Mocanu, Monica Pivniceru, Andrea Lupea si cate si mai cite femei judecator curajoase si oneste din aceasta tara amarata si sa faceti ordine in justitia romana. Vin din salile de judecata Madalina, si ce vad acolo este prapad, batjocura, indolenta, tergiversare, intr-un cuvant bataie de batjocura la adresa amaratului de popor roman. Nadejdea noastra se afla in voi, capul sus pentru ca suntem alaturi de voi.

    • Protocoalele i-au îngenuncheat pe judecătorii șpăgari, căci odată dovedite cu înregistrări, faptele de corupție nu mai pot fi negate, și nici intenția clară de a comite actul de corupție! așa că judecătorii , scîrbiți, trebuie să decidă condamnări, și alea minime,( că altfel loveaua nu iese!), și să se mulțumească doar cu mite jalnice! Trebuie stopat acest fenomen periculos, și să se revină la vremurile bune cînd dosarele se negociau direct la judecătorie, iar condamnarea vreunui judecător pentru corupție nu putea fi niciodată deveni realitate!
      Trăiască PSD, forța politică conducătoare spre paradisuri fiscale gen Costa Rica sau Madagascar!

  4. Intre”magistratele”romance e un concurs „Me too”care il umbreste pe cel al victimelor lui Harvey Weinstein !Rasar judecatoarele ca ciupercile dupa ploaie sa infiereze cu manie judecatoreasca protocoalele!S-a vazut cata coruptie cuprinde sectorul Justitie, care e putred (si asa a ramas)de pe vremea lui Ceausescu !

    • Degeaba va puneti cenusa in cap, ACUM!!!Trebuia sa nu stati pasivi si sa stiti ca in schimbul acestui adevarat pact cu „diavolul” va incasati sigur si la timp salariile…Despre ce valori morale formatoare vorbiti!? Tocmai prin acceptarea fatisa sau tacita a statului paralel v-ati pierdut pt f.mult timp acesta menire…

    • Ca sa fie liberi judecatorii au murit fraierii de romani la revolutie. Cu ce s-au ales? Cu pomeni bune si imbogatirea preotilor cu mertane!

  5. Nu văd ce pată ar fi pe obrazukl judecătorilor niuste protocoale încheiate între DNA și SRI, căci procuratura nu ține de judecătorii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.