VIRAL. În ce hal a apărut un ministru

Au și alții faliții lor. Ministrul belgian al Sănătății, Maggie De Block, s-a afișat cu o mască imprimată cu propria față. Și aceasta, purtată incorect în unele momente,  acoperindu-i doar gura, nu și nasul.

Oficialul belgian a fost criticat după ce a declarat că purtatul măștilor de protecție „nu are sens din punct de vedere medical”.

Acum Maggie De Block a transmis că nu este deranjată că inedita mască o face să arate „puțin periculoasă”.

În aprilie aceasta a fost surprinsă scărpinându-se în nas în timpul unei videoconferințe în direct.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8518 Articole
Author

7 Comentarii

  1. Mamaaaa ! daca-si pune masca asta seara, la culcare, cred ca-l da gata pe barbatu-sau ! O partida de sex nebun si salbatic e ca si asigurata ! Ce masti cu castraveti, ce faina si iaurt pe mecla, asta masca ! Daca mai face si citeva „bilute”, sex cu nabadai toata noaptea !

  2. In Belgia,datorita acestei ministroase IDIOATE care se bucura de „simpatia prostului” in electorat,coronavirusul a facut macel: 844 morti la 1 milion de locuitori,de departe tara europeana cea ma lovita!
    Vine tare din urma Suedia,care datorita altui epidemiolog „ïnteligent”a fost lasata sa se autoimunizeze:)) cu 550 morti la 1 milion de locuitorio si 7500 de infectati la 1 milion de locuitori si UK, alta tara lasata de izbeliste cu 660 morti la 1 milion si 4200 infectati la 1 milion de locuitori..

  3. Oficialul belgian a fost criticat după ce a declarat că purtatul măștilor de protecție „nu are sens din punct de vedere medical”. TOTAL DE ACORD. Restul este propaganda progresista #spala-te pe maini ca pe creieri te spalam noi.

  4. Radeti voi radeti dar romania cu modelul ei inteligent de abordare tatareasca a pandemiei este complet izolata de vecini iar romanii nedoriti nicaieri in Europa cu cateva exceptii.In schimb Suedia, nu.Scopul final este imunizarea colectiva, romania este codasa ca de obicei asa ca ciocu’ mic.

  5. Pe cine vrea să sperie Bau bau ăsta cu fața aia printată de bau-bau la videoconferință.

  6. Cata cerdibilitate credeti ca are aceasta bipeda mascata la propriu si la figurat? Voi, oricare ati fi, prima data obligatoriu trebuie sa construiti increderea puternic in sine, sa nu poata fi distrusa de bemernici, nemernicii sau teroarea zilnica!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.