AUR solicită urmărirea penală a lui Raed Arafat

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Raed Arafat, pe care îl consideră principalul responsabil moral pentru toate tragediile din ultimii ani petrecute în spitalele din țară.

„Cei șapte oameni care au murit astăzi la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța se adaugă altor zeci de bolnavi care au pierit cu zile în incendiile din unitățile spitalicești din România. Sunt zeci de victime și, după atâta vreme, niciun vinovat. Și de această dată, ca și de fiecare dată până acum, domnul Arafat ridică din umeri și promite că va analiza situația și va lua măsuri dure. Departamentul pentru Situații de Urgență este structura operațională cu atribuții de coordonare la nivel naţional a activităţilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, în cadrul unităţilor şi compartimentelor de primire a urgenţelor. Cine este șeful DSU încă din ianuarie 2014? Domnul Raed Arafat. Același domn Arafat care a promis că vom afla vinovații de la Colectiv, de la Piatra Neamț, de la Matei Balș, dar care nu a mișcat un deget în acest sens și nici ca tragediile să nu se mai repete”, a spus senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

George Simion, celălalt co-președinte al Alianței, spune că Raed Arafat trebuie „să dea socoteală”.

„Raed Arafat trebuie să plece acum! Și nu doar să plece, ci și să dea socoteală în fața legii pentru incompetența, iresponsabilitatea lui și complicitatea lui! Pentru oamenii care au murit în chinuri, sufocați și arși, pentru suferința provocată rudelor lor, vinovații trebuie să plătească! Iar mâine ieșim în stradă, așa cum am făcut-o și după Colectiv, pentru a ne arăta solidaritatea cu victimele nepăsării guvernanților. Ajunge cu atâtea sacrificii pe altarul incompetenței!”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

43 de Comentarii

  1. Obligatoriu! DA!, deindata! Nu e la primul incident! A fost si la Colectiv implicat, dar si pe tot parcursul incidentelor grave pana astazi! Daca e tot inrem, o petitie online sau semnaturi de la cei care sunt prezenti la miting, pentru ca individul e imprastiat in toata tara, nu doar in bucuresti!

  2. Ehe,. mda,. Aiuriții, care cer, care solicită, care condamnă,. Dar care nu vin niciodată cu o soluție, o rezolvare a unei situații.. Aș vrea să văd cum rezolvă un AUR situația spitalelor in timp de pandemie cu zeci de mii de cazuri zilnic. Aș vrea să aud o soluție de acceptat.. Dar evident educația și cultura lor nu poate da soluții. Ei sunt prezenți doar pentru a băga strâmbe și a incasa lefuri nerușinate pentru gargară contra vaccinului..

  3. AUR solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Raed Arafat, un ghiul de 14 carate pentru Claudiu cel InTârziat si o bratarica pentru Simion cel Prost!Cercei sa-i cumpere ma-sa lui SSossoaka, ca AUR s-a terminat

  4. Marele Urs solutii se gasesc mereu daca se vrea. In terapiile cu oxigen se impune la doua ore aerisirea saloanelor. Dar asistentele si infurmierele nu stau printre bolnavi. Dimineata, la prinz si seara trec pe la bolnavi sa dea pilulele sicam atat. Ingrijirea vai de ea, caci avem peste tot bacterii de spital. Iar Aeafat trebuie sa rasounda pentru erorile su victimele din Apuseni si Siutghiol.

  5. Mumltumim AUR ptr sprijinul marca PeeSeeDee aratat. Ne-am speriat ca veti cere anchetarea primarului PNL ptr ca spitalul este in subordinea primariei, iar primaria a taiat investitiile exact in zona care a provocat problema.

    Adevarul: „Primăria Constanţa a tăiat de pe lista de investiţii a Spitalului de Boli Infecţioase obţinera autorizaţiei ISU şi achiziţia senzorilor de fum”
    Si e bine, PATRIOTIC, sa nu spuneti ca de vina este guwernerul PNL cu fostii ministrii USR si PNL ai sanatatii. Ramaneti la acarul Paun.

  6. Asa cum Ponta a trebuit sa plece de parca era vinovat pentru incendiul dintr-un club privat,astia inclusiv Cotroceneanul trebuie sa zboare urgent. Presedinte,premier,Arafat,primar,manager spital-valea!

  7. Pacientii erau internati in spitalele statutului asa ca varfurile statutului sa raspunda!
    Cereti,ochi pentru ochi,dinte pentru dinte!

  8. Alrahat este seful pompierilor care au si atributia sa previna incendiile. Se intampla incendiu odata, se intampla a doua oara dar acum e a patra oara si guvernul nu stie care este cauza si cum sa previna incendiul.
    Motivul sunt materialele care ard in saloanele de ATI. Adica paturi de plastic care ard, saltele care ard, prea multe prize care fac scantei, lipsa de detectoate de incendiu, lipsa de detector de OXIGEN . Peretii sunt tapetati cu linoleum care arde. Lipsa de personal care sa supravegheze pe camere continu bolnavii. Astea sunt cauzele.
    Ia faceti pereti placati cu tabla de inox, paturi de inox, senzori de fum. Si nu mai arde nimeni.
    Ma refer doar la saloanele ATI.

  9. E de vina si Raed Arafat , desigur .

    Insa cel mai vinovat este Ministrul Sanatatii ,

    Ministru care ingnora INGINERII = singurii care pot intelege si rezolva astfel de probleme tehnice , al comportamentului materialelor si fenomenelor in mediu suprasaturat de oxigen .

  10. Trebuia dupa Piatra-Neamt deja sa fie urmarit penal psihopatu’ asta de Arafat, care se da si isi spune tot timpul cu emfaza „doctor”. Apropo, ne arata si noua diploma de doctor?!… ca, daca stam si ne uitam mai atent la cum arata el asa, mai degraba are aspect de agent al unei puteri straine si ostile României si poporului român decat de doctor.

    Doctor isi spunea si tortionarul bolsevic Alexandru Rafila senior, si tot bine cu forta ne vroia noua românilor si psihopatu’ ala.

  11. Colectivu’ n-a avut treaba cu autoritatile lumesti, s-a facut acolo ceea ce au cerut „infocati”!
    Pe crestinii inselati si rataciti – sa-i ierte Dumnezeu.
    Ceilalti – dupa legea lor…
    —–
    Adica o sa iasa in strada ca la circ, show lacramos… inlc sa puna mana pe poar, caramizi, … ca nu mai avem brat inarmat care sa apere poporu, toti – degeberati si mercenari, dusmani ai romanilor.

  12. Eu nu cred că au facut plangere contra lui Arafat. Cine dreacu să le scrie plangerea analfabetilor ăstia??.Poate platesc pe cineva

  13. Ei nu sunt vinovați de nimic? Cine a lătrat împotriva vaccinului? Orice votant e bun. După ce a votat poate muri, găsim noi alți fraieri

  14. Arabul de Serviciu in Governu Meu Fanariot va fi Beneficiarul Privilegiului de a Alege Funia OberMaterial pentru Criminalul Klaus Iohannis.
    BOBORU O CERE

  15. daca cereau pentru masca plutea un aer de „auto-aparare”…….
    (probabil unii baieti de aur s-au vaccinat intre deshtele de la picioare(!)
    ca sa poate minti credibil….).
    -pana la AU!-rrrrrrrrrrrr! puteau sa se numeasca simplu „Partidul de Fier”….

  16. De vină PSD și demis doctorul Raed Arafat! Ne-am lămurit complet și cine-i la vârful partidului AU, câ în spate nu poate fi decât Serviciile. Credeam că senatoarea Șoșoacă este un accident de deviere mentală cauzată de suitul și văzutul în copac. Se vede însă că este reprezentativă pentru de ce este în stare AUR și pentru ce a apărut.

  17. Excelenta initiativa! Arafat are pe suflet multe vieti de oameni, inclusiv la Colectiv. Pentru faptul ca a creat in trecut SMURD a fost rasplatit cu varf si indesat, de aceea tot asa trebuie rasplatit cu varf si indesat si pentru oamenii morti din vina lui directa si personala, nu institutionala ci abuziva.

  18. Asta este agent strain. Basescu in culmea puterii a incercat de trei ori sa il destituie si nu a putut.

  19. Eu vreau sa plateasca Arafat si pentru Laura Ion de la accidentul aviatic din Apuseni.
    Halal serviciu de interventie,neputincios la apelurile SOS disperate. Arafar are mereu scuze in loc de morti pe constiinta.

  20. Aiasta nu se poate, dragilor! Raed, nepotul lui Yasser, face parte din Sistem, e trimisul lui Allah printre infideli. Allahu akbaar! Pooc!

  21. Pentru unii care s-au dus intr-o spelunca privata, la distractie au iesit gramezi de oameni sa isi dea demisia toti de la premier pana la primar,pentru niste suflete chinuite aflate la ATI in spitalele statului,se gasesc niste pramatii sa gaseasca scuze si mai marii zilei tin de scaune.Plavane,sunteti criminali,tu,guvernul tau si papusarii vostri! si toti prostii care va mai apara au „virus” de criminali.

  22. Consiliul local/judeteian, Ministerul Sanatatii nu sunt cumva din intamplare proprietarii sau administratorii spitalelor? Voi chiar sunteti ignoranti sau doar faceti politica de manipulare AUR-istica? Fondurile pt Spitale cine le da si cine le imparte? Un scretar de stat de la Interne/Pompieri sau Ministru Sanatatii singur sau/si in colaborare cu Prefectul sau/si Pimarul/Directorul de Spital?

  23. Vă mai amintiți? Arrahatul A DAT ORDIN, cu ani în urmă, ca unitățile de pompieri SĂ ACCEPTE „SPONSORIZĂRI” de la firme! Un pompier cu funcție pe plan local, de prin sudul Moldovei, a prezentat presei hîrtia cu Ordinul, în original.
    TOATE firmele, pentru a funcționa într-un spațiu, au obligația de a obtine de la pompieri autorizarea pe linie de protecție contra incendiilor. Acesta este un proces de control ce necesită integritate și corectitudine, aplicarea legilor. Deci TUTUROR firmelor arrahatul le-a oferit prin acel Ordin ocazia să dea, sub formă de „sponsorizare”, ȘPĂGI pompierilor care mergeau în control! Nici măcar nu mai trebuiau să se ferească, cei de la firme, că le dau „ceva” pompierilor. Arrahatul le-a permis ȘPAGĂ ÎN PUBLIC și IMPUNITATE! …LA ORDINUL ARRAHATULUI, Ordin anulat, retras și făcut dispărut după tragedia de la „Colectiv”.
    P.S. Căutați asta pe Goagăl, și veți vedea că NU GĂSEȘTE NICI O MENȚIUNE. Goagăl A ȘTERS RELATĂRILE despre Ordin, la cererea Statului Paralel (adică A „SECURITĂȚII”!), ce-l protejează de zeci de ani pe palestinianul impostor, mare anestezist care N-A LUCRAT CA ANESTEZIST, da’ se pricepe grozav la epidemii. DE CE ÎL PROTEJEAZĂ? …pentru că palestinianul a fost INFORMATORUL LOR în mediile „studenților” arrabi în vremea lui Ceașcă, iar acum este omul care la nivel înalt impune dorințele lor pe linie de furat miliardele de euroi din Sănătate, de manipulat criza CoVid, de controlat un departament al M.A.I., ce, culmea, ARE AUTORITATE ÎN Sănătate și în M.S.! …inclusiv cu dublarea activităților pe linie de Ambulanță. Milițienii controlează astfel Sănătatea! Noaptea minții!
    Arrahatul este UN CRIMINAL. Trebuie destituit ACUM, și JUDECAT IMEDIAT!

  24. ALATURI DE Arafat, Attila Cseke,seful DS a Municip.Buc, cat si managera Spitalului ce raspunde direct ,ea spunind ca este vorba de „un necaz”! Ce nivel are aceasta individa care nu a supravegheat dotarea corespunzatoare cu prize mai ales la ATI ?
    Arafat isi tine in laba pe sclavii de la Inspectia ISU care nu dau autorizatii de incediu -iar in prelabil trebuie sa sjute pers.fizice si juridice sa intocmeasca legal si la timp documentatia,sa aprobe dosarele, nu sa lucreze pe bani grei si ciubucuri-mai ales ca Spitalele trebuie sa aiba prioritate.Directiile de sanatate,pline de securisti nu fac nimic, desi securitatea publica este pe primul plan , acum in pandemie .Attila Cseke declara ca va verifica „la singe”. Individul acesta care a desfiintat spitale si a dat bolnavii afara pe drumuri, acum ce cauta din nou la MS?Doar un ungur ati gasit ,Catule ?Ce verifica el „la singe”,o fi „satanist”,ii place singele de roman ?Deci el nu stie ce este in spitale !Nici managera nici DS-ul!ANchetati penal ,urgent si destituiti !

  25. @ „Miruna”, 1 octombrie 2021 la 19:55
    Da, „sa plateasca Arafat si pentru” JALNICA INTERVENȚIE A S.M.U.R.D. DUPĂ „accidentul aviatic din Apuseni”, dar ștudinta Laura Ion NU AVEA CE CĂUTA ÎN AVIONUL ĂLA! Pentru prezența ei în avion să plătească doftoru’ Zamfir (căruia i s-a acordat acum o sinecură tranzplantizdă, pe tema „suferințelor” din accidentul de atunci), că el era „conmbinat” cu ea și a luat-o ilegal în avion, boul de Iovan nu mai poate să plătească pentu asta că s-a auto-sinucis de bou ce era și de decizii cretine ce a luat atunci, și să plătească Komenduirea de la iȘcoala aia miticească Zupărioară dă Aviațîie Țivilă (parcă tocmai ce au fost iar prinși cu ilegalități, chiar în săptămîna asta!) ce a lăsat ca în avion să urce cine voia mușchii lor…
    https://www.cotidianul.ro/perchezitii-la-scoala-superioara-de-aviatie/

  26. URMARIREA PENALĂ pt, incalcarea constitutiei si a drepturilor fundamentale, pt incitare la ură li razboiul româno-român A LUI
    1. KLAUS IOHANIS PT. TRADARE, ABUZ DE AUTORITATE ,INCALCAREA CONSTITUTIEI, incitare la razboiul româno-român si opinia ”……STATUL A ESUAT!!!””””?????după guvernul meu, parlamentul meu si statul mEU???
    2.CÎTU VASILICĂ pt abuz de autoritate, tradare, incompetență, imprumuturi netrecute prin parlament, cheltuieli nejustificate, dispretul legii si natiunii cu 5 mii de persoanela CONGRESUL pnl si 70 mii la UNOLD??

    3. RAED ARAFAT, PT. ABUZ IN SERVICIU, dispretul legii si natiunii cu 5 mii de persoanela CONGRESUL pnl si 70 mii la UNOLD??INCALCAREA CONSTITUTIEI SI DREPTURILOR FUNDAMENTALE, cheltuieli sanitare nejustidicate in COREEA, ELVETIA, etc.

  27. Las ca il urmarim noi, nu avem nevoie de nici un ,,partid”. Cum sa te aliezi cu sociopati periculosi si opulenti? Tre sa fi tampit sadea

  28. AUR o tinichea ruginita care mananca kakat si sug bani de la buget pentru asa zisul lor partid. Si ma rog pentru ce e de vina Arafat? Ia sa ne amintim de PSD care s-a opus reformei spitalelor. Au lasat spitalele in mana consiliilor locale,care le vira bani la partid. Ratatii astia de la haur se cred ca la galerie. Urla acolo unde cred ca sunt vazuti.

  29. Nu ma intereseaza amanunte din viata particulara a Laurei Ion,stiu ca puteau fi salvati si nu au fost.
    Medicii Zamfir si Valentin Calu au suferit doar n-o sa le pun in carca vina alora care nu i-au salvat la timp!?
    Eu imi amintesc foarte clar eschivele lui Arafat si neputinta de a localiza avionul.
    Da,cum sa nu,mortii sunt vinovati!?

  30. Problema e în altă parte. Se numește incompetență. Credeți că accidentele de acest gen se vor încheia? Până în martie 2022 vom mai avea câteva. Dacă trece legea aia cu concedierea nevaccinatilor din sănătate o să fie mai sigur pentru un bolnav propriul balcon în mijlocul iernii decât un salon de spital. Ce au făcut autoritățile vara? Au promovat o injecție. Atât. Știm toți, conține vacanțe și îmbrățișări în timpul resuscitării după înțepare. Treziti-va! Nu există tratament pentru covid19. Credeți că un virus de laborator ar putea fi atât de ușor învins? Restul e propaganda.

  31. Idiotilor de la AUR , Arafat nu se ocupa de spitale ci de transportul si organizarea urgentelor. Care nu mergeau pana sa vina el. Chiar nu va duce capul nici macar atat? Nu stiu de ce va fac ticalosii extremisti cand voi sunteti doar prosti.

  32. Langa omul cu camilele, cel mai vechi gestionar al pandemiei este seful celor doua partide faptase, Iohanis. Amandoi trebuie sa plateasca penal nu pentru ultimii nevinovati de la Constanta ci pentru toti mortii numarati de la inceputul pandemiei. Iohanis i-a acceptat pe nevolnicii de la USRPLUS la guvernare ba chiar a aplaudat preluarea ministerului sanatatii de acei neispraviti Voiculescu si apoi Mihaila. Nu au facut absolut nimic, tot timpul au cautat in dosarele vechi ale ministerului dovezi de furt material si intelectual. Asta a fost misiunea lor data de Barna si Ciolos.

  33. Iata niste baieti destepti! Cei de la AUR vorbesc bazati pe fapte si justificari. Nu arunca vorbe la plesneala precum Ciolacu si securistii sai.

  34. Petrov a vrut sa-l beleasca pe iordanian pentru ca era vorba de parai multi in cazul unei privatizari care se tot clocea. Dar sa ne amintim cine l-a aparat pe Arafat in strada: cei scosi de antena varanului si de psd. AUR stie ca nu are sanse dar face valuri electorale.

  35. Pe timpuri imparatii aveau calai straini de obicei mameluci aeabi sau negrii. Motivul: Un calau roman avea mila de poporul lui dar cakaul strain erea platit si taia capete fara mila.
    Cam asa a facut Sorosh si cu Alrahat.
    A adus calaul arab.
    Oamenii lui Sorosh globalistii infiltrati in toate partidele .
    Raresh, Ponta, Boc, Barna, Ciolish, Carzu, Johanus.

  36. Trebuie demis si ULTIMUL PROFESIONIST DE MARCA!!!Să-l puneți voi,în loc,pe vraciu cif capsec, ca să știm sigur,că murim
    .Politizarea Naturii=apocaLipsa.

  37. Trebuie demis si ultimul calau arab care scoate romanii in saci negri de plastic ca pe gunoi menajer si ii inmormanteaza ca pe caini fara rude la capul lor.
    Luati-va ba globalistilor arabu si marsh in tarile voastre.

  38. Păi bine bre isteților,..Il dai jos pe Dr. Arafat,. dai jos guvernul, dai jos pe Claus,.răstorni tot,.. Și ce ai făcut bobiță, ce ai realizat ?? Un haos mai mare, evident.. E similar ca atunci când ești in mocirlă pân la gât, nu te apuci la innot sau te agiți, căci evident te scufunzi mai tare. E vremea de construit, nu de dărâmat. De ajutat și de chiar de sacrificiu.. Aici mă gândesc in primul rând la BOR,. la ONG-uri și de exemplu la băncile care au profituri imense, poate nejustificat..Ia să pună osul toții un pic..

  39. Ursane,nu vrem sa mai construim nimic pana nu dispar groparii,n-ai cu cine!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.