Colindăm alături de Adrian Naidin!

Sâmbătă 20 decembrie, de la ora 19.00, Muzeul Municipiului Bucureşti vă invită la o seară de colinde alături de Adrian Naidin la Palatul Suţu.

Spiritul Crăciunului, al Pomului decorat în aşteptarea lui Moş Crăciun, va fi îmbogăţit de violoncelul şi vocea artistului, alături de cei prezenţi, pe care îi invităm să se alăture Colindatului!

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică Sigismund Toduţă, la clasa prof. Gabriela Todor şi Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, Secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. S-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky.

A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 şi 2003 a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti. Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman (un proiect al americanului Shia LaBeouf), Adrian Naidin este un muzician complet: compune, interpretează şi reinterpretează muzică de jazz, clasică şi folclor.

„Pentru entuziasmul cu care îşi poartă publicul prin muzica universală, de la Bach la Phoenix şi de la Paganini la Michael Jackson, pentru tehnica desăvârşită pe care o foloseşte în experimentele sale acustice inedite, pentru spectacolele unice de world music, cu influenţe din majoritatea genurilor muzicale, Jurnalul Naţional l-a declarat pe Adrian Naidin: Omul Zilei„.

Adrian Naidin reuşeşte de fiecare dată să combine jazzul cu muzica de cameră şi folclorul românesc, atingând cu violoncelul său note de o frumuseţe aparte, aproape de Dumnezeire.

Ce înseamnă credinţă? Nu există iubire fără credinţă, nu există credinţă fără iertare, nu există iertare fără iubire. Credinţa înseamnă iubire, curaj, actul de a crede”, mărturisea Adrian Naidin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.