Soarta şefilor PSD din teritoriu depinde de rezultatul de la alegeri

Liderul PSD Viorica Dancilă a anunțat că se vor lua măsuri ferme în organizațiile cu rezultate slabe și că președinții de filiale trebuie să își asume rezultatele de la prezidențiale.
„Am mare încredere în colegii mei, am mare încredere în colegele mele, am mare încredere în membri de partid. Eu cred că toți vor fi foarte implicați, atât în alegerile prezidențiale, cât și în celelalte două tururi de alegeri și cred acest lucru pentru că fiecare dintre ei vor să contribuie la dezvoltarea comunităților lor, fiecare vor să își ducă proiectele mai departe”, a spus Viorica Dăncilă.
De asemenea, președintele PSD a declarat că este de acord cu propunerea liderului PSD Dolj de a lua măsuri drastice cu organizațiile fără rezultate la alegeri.
„Eu cred că trebuie să susținem performanța în cadrul partidului și cred că trebuie întotdeauna apreciate organizațiile care au rezultate bune și acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie să luăm și măsuri ferme. Bineînțeles că și condițiile sunt de multe ori diferite. Am văzut că e o mobilizare mai mare în Oltenia, Muntenia pentru Partidul Social Democrat, altele sunt condițiile în Ardeal. Dar atunci când rezultatele sunt atât de mici, încât se vede că implicarea nu există, acolo cred că trebuie să luăm măsurile cuvenite, pentru că altfel o să existe acea percepție: și dacă muncesc și dacă nu muncesc, rezultatul este același. Nu cred că trebuie răsplătite rezultatele bune ale unor organizații și acolo unde într-adevăr lucrurile nu merg cum trebuie să venim cu alte soluții”, a mai spus Viorica Dăncilă.
Președintele PSD a precizat că toți președinții de filiale trebuie să își asume rezultatele alegerilor și că fiecare organizație va trece prin evaluări.
„Eu cred că trebuie toți să ne asumăm. Și eu îmi asum, ne leagă fioarte multe lucruri și dorința de a realiza cât mai multe lucruri. Fiecare organizație își va face o evaluare pornind de la voturile pe fiecare localitate. Și cred că toți trebuie să ne asumăm această evaluare, nu va fi ceva impus. Va veni această evaluare din partea președintelui organizației. Și eu îmi asum, fiecare trebuie să își aume. Dacă aici își asumă Claudiu Manda și Olguța Vasilescu, trebuie să își asume și cei de la Cluj”, a mai spus Viorica Dăncilă.
Întrebată de corespondentul Mediafax, ce riscă în calitate de președinte al PSD dacă va pierde alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a precizat că nu ar vrea să vorbească de scenarii.
„Nu aș vrea să vorbesc de riscuri și nu aș vrea să vorbesc de scenarii. Aș vrea să vorbesc de dorința noastră de a câștiga alegerile prezidențiale și să îi anunț pe toți cei care acum nu ne dau nicio șansă, pe toți cei care ne văd acum în cădere liberă, pe toți cei care nu mai cred în PSD, să lase puțin să mai treacă timpul și să vedem la următoarele alegeri care va fi rezultatul, să nu-i subestimeze pe ceilalți pentru că nu se știe”, a spus președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

17 Comentarii

  1. Zise Maria Sa Viorica Lapusnila..scuze Dancila, catre președinții de filiale :” Dacă voi nu mă f..vreți, eu vă vreau, și dacă voi nu mă iubiți, eu vă iubesc pre voi,(jigodiilor)”

  2. Traseista reclama, ca de obicei, impotenta sefiilor de filiale traseiste. Daca acestia nu sunt capabili, normal, fiind impotenti, nu i-au masuri, va lua traseista. Atentionez pe acest tip de traseiste sa nu subestimeze Justitia. Vezi cazul „varului” acestei traseiste, Dragnea.

  3. Traseista reclama, ca de obicei, impotenta sefiilor de filiale traseiste. Daca acestia nu sunt capabili, normal, fiind impotenti, nu i-au masuri, va lua traseista. Atentionez pe acest tip de traseiste sa nu subestimeze Justitia. Vezi cazul „varului” acestei traseiste, Dragnea….? ? ?

  4. Puneți lideri la PSD persoane “populare” care știu să răgăie, să tușească, să injure, să scotă porecle tâmpite adversarilor din PNL și alianța USR+ lansând pe piață afirmații false și mincinoase și veți avea rezultate. Experții în comunicare ai PNL și USR+ la atât se limitează și au crescut în sondaje în timp ce PSD și ALDE facând pe civilizații au scăzut dramatic. Da-ți votanților ce-și doresc și ce înțeleg și veți fi votați.

  5. Asta e o gogomanie. Daca pica PSD la alegeri, cei din teritoriu nu mai pot fi sanctionati de cei de la centru care pierd in alegeri. Cei din teritoriu sunt talpa partidului, asa ca ai vor ramane chiar daca vor migra la alte partide, dar perdantii de la centru vor fi aruncati in groapa cu lei. Este exact invers decat viseaza Dancila.

  6. Deci madam Dancila nu concepe deloc ca rezultatele la europarlamentare ar fi putut fi fraudate masiv. De fapt locotenentii sai nu vrut nici un fel de cercetari in acest sens, pentru a-si linisti electoratul au infiintat acea comisie parlamentara falimentara din start, comisie fantoma identica cu aceea de control al SRI-ului prezidata fara folos de pacaliciul Mandea. Mai intai PSD-ul sa faca ordine in institutiile pretabile la astfel de manarii electorale grave si numai dupa aceea sa-si ameninte subalternii din tara.

  7. V4c4 securista le pune altora in carca manevra ei de a scoate singurul partid fost nationalist de la prezidentiale. Cu popularitate zero, a tras toate sforile sa fie candidatul psd. Toti cei care au ales o se vor retrage probabil din politica pe bani multi.

  8. ce-i aici, gazeta psd? alegatiile veoricai sunt stiri? sa va zic o stire: guvernarea psd se face cu 22,2 milioane euro pe zi indatorare externa!

  9. probabil ca ‘unitatea’de masura a eficientei presedintilor de filiale PSD este „mobilizarea”electoratului,adica numarul de hipnotizati care voteaza cu PSD, indiferent de valoarea candidatului!E o jignire adusa electoratului sa consideri ca alegerea presedintelui Romaniei depinde de „mobilizare”si nu de valoare!Iar la „mobilizare „s-a vazut in 26 mai :cu cat ies mai multi votanti,cu atat PSD si satelitii se duc de rapa, electoral!Vasilica,nu stim cum e mai bine:))

  10. Daca nu intelegi conceptul de tinta de deficit bugetar la 3% nu inteleg de ce te impanezi asa.

    Este clar din toate graficele de mai jost ca in guvernarea actuala din 2017 pana azi rata de crestere a scazut semnificativ. ( datorat in principal cresterii PIB-ului in raport cu imprumuturile nominale a fost mai mare)

    Din toate astea tragem concluziile ca investitiile si guvernarea in general s-a resimtit pozitiv in economia romaneasca.

    Istoricii o sa aminteasca despre aceasta perioada ca una dintre cele mai favorabile economic de dupa 1990. Dar nu lasa adevarul sa iti contrazica religia muismului.
    Sursa:
    https://datoria.ro/

  11. Aiurea! Viorica este iepurele neamțului. Viorica în turul doi îl votează pe neamț.

  12. V. Ponta, cel mai dur atac la PSD din ultima perioadă: „Baronii, mafioţii, stăneştii şi olguţii, slugile răspopite ale lui Dragnea”.
    Vestea că Datoria externă totală a României a CRESCUT cu 4,254 Miliarde EURO în primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, l-a făcut pe Ponta să lanseze un atac de o duritate rară la adresa PSD, chiar în perioada în care în spaţiul public există discuţii despre varianta cooptării Pro România la guvernare. Fostul prim-ministru afirmă că banii au fost furaţi de oamenii din jurul V. Dăncilă, iar aceştia nu trebuie să scape nepedepsiţi.
    „Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea – toti care o tin de fire pe marioneta Veorica!

    4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati – sa le dovedim ca nu va fi asa!

    In acest timp oamenii simpli, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga, adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea, saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti (cu toate rudele, amantele si camarila lor)!

  13. Sa dispara cu totii, cu madam Dancila-dictatoare aservita SUA-n frunte. Socialistii au distrus România, nu altcineva. Cu pretul crimei originare. Cine-ncepe printr-o crima sa se-astepte la a fi-ngropat de viu. Nici Johannis, cu-asa-zisul lui „PNL” care n-are nimic de-a face cu Bratienii, nici criminalii din PSD. ALTCINEVA! @Nepriceputu : „deficitu'” asta bugetar de 3% e-o struto-camila între socialistii lui Keynes, fondatorii institutiilor internationale (Banca Mondiala, FMI) care teoretizau „dezvoltarea prin îndatorare”, si conservatori, care nu vor datorii. Plus ca, privind România, nu pricep la ce se refera madam Dancila, când PSD-istii au vândut-o la bucata! asa-zisa „privatizare” fiind minciuna pentru a subevalua patrimoniul real al intreprinderilor si-a le distruge, si-a scapa de ele si de clasa muncitoare (ca sa nu mai faca nimeni greve si sa nu se mai întâmple 1987-1989, desi situatia României depindea si depinde de $, moneda calpa, din cauza datoriilor de neplatit ale SUA, a deficitului dezvoltarii ei interne – fiindca SUA = cele doua Coaste speculative, de Est (Bursa din New York) si de Vest (Hollywood) + un imens desert uman si de dezvoltare-n centrul imens si plin, cu toate astea, de bogatii neexplorate, dar în care-si si-o EXTREMA primejdie mondiala, VULCANUL YELLOWSTONE, din rezerva nationala). Revenind la România, „privatizarile” lui Nastase Adrian si asa-zisa „restituire” = sleirea tarii si de patrimoniul ei funciar si imobiliar de prestigiu. NU, DANCILA! SUB NICI UN MOTIV! NICI EA, cu PSD-ul ei de dictatori corupti, NICI JOHANNIS, cu sleahta lui de dictatori corupti, si el! DESTEAPTA-TE, ROMÂNE!

  14. Sa se scoata tableta care verifica votul multiplu. Cohorte de PSD-isti asteapta cu nerabdare votul multiplu remunerat, dar ne incurca tableta. Veoricooo, ordonantza de hurgentza pentru declararea tabletei neconstitutzionala.

  15. Eu iti spun de acuma,toate organizațiile din ardeal trebuie desființate. In afara de hunedoara,unde 75%din populație este originară din moldova și oltenia.

  16. @lili : las’-ca si Ponta a furat de-a stins. Individ fara nici urma de scrupule (a vândut si distrus tot ce mai ramasese dupa Nastase Adrian si restul clicilor, socialiste, mai ales, de la conducerea tarii), si ahtiat de putere, pe spatele contribuabilului (de-aia si asa -zisa lui ProRomânia, ca sa primeasca de la stat, adica de la contribuabilul pacalit, fiindca impozitele se platesc de catre toata lumea, pentru a fi repatizate ulterior -, subventii. Asa ca n-ai decât sa nu-i sustii electoral pe Dancila-Ponta, Johannis, etc., fiindca de platit nivelul de viata (politica si nu numai) al indivizilor, tot îl platesti. Pacalelile (financiare) ale … „democratiei”.

  17. Ii evalueaza de parca aia ar candida, ceea ce evident este o metoda de a transfera responsabilitatile asupra altcuiva .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.