Gheorghe Dincă, de acord cu prelungirea arestului preventiv

Gheorghe Dincă este de acord cu prelungirea arestului preventiv, care s-a discutat joi la Tribunalul București deoarece își asumă faptele pe care a spus că le-a săvârșit, a anunțat avocatul acestuia, Claudiu Lascoschi, transmite MEDIAFAX.

Tribunalul București a discutat, joi prelungirea arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă, magistrații urmând să pronunțe soluția.

„Nu a făcut declarații (Dincă, în sala de judecată, n.r.), ci s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El își asumă faptele, e normal să procedeze în acest mod, cel puțin din punctul lui de vedere”, a declarat Claudiu Lascoschi.

Acesta a mai precizat că a vorbit foarte puțin cu Gheorghe Dincă.

„L-am întrebat ce poziție procesuală va avea în raport de propunere de arestare. A spus că este de acord cu ea, indiscutabil, nici nu a vrut să discute de altceva. L-am întrebat dacă e sigur: «Cum, sigur că-s sigur»”, a completat avocatul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. A consimtit sau a aprobat?Fara asentimentul lui Dinca,acum trebuiau sa il elibereze sau sinucida,ca stie prea multe..
    Greu e de Politia Romana,cand se baga media in treaba lor..

  2. Crimele de la Caracal – o mare manipulare pentru a masca traficul de carne vie si frageda din apropierea Deveselului.
    Si fiindca fortele locale (Politie, DIICOT, Servicii) erau depasite, a fost chemat in ajutor FBI….
    In timpul asta Dinca abia se abtine sa nu izbucneasca-n ras si sa le spuna „organelor” ca totul este doar o farsa !

  3. Am inteles ca sunt discutii sa il faca pe Gheorghe Dincă aka „Monstrul din Caracal”-presedinte de onoare la sindicatul politistilor,o recunostere tardiva a meritului de a fi facut celebra Politia Romana prin plimbari in natura,mers la doctori,la psihologi,la Zoo,la INML ,la Observatorul Astronomic nu au fost,dar nu e tarziu, reconstituiri extrem de reusite cu papusi „made Politia Romana”,plus victorii politice de etapa:lansarea candidaturii la presedentie a celebrului securist fara scoala Cumpanasu,demisia sefului DIICOT,amendarea familiei uneia dintre victime,si cate si mai catevor urma !
    A pus Caracalul pe harta lumii,ce Flociordache,ce fratii Ciocan,etc,vaxuri!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.