Pericol de trîntire a alegerilor din decembrie

Ion Cristoiu presupune, în editorialul său, că președintele este sigur de cîștigarea alegerilor din 6 decembrie cu peste 50%.

Vasăzică, de aia se luptă orbește pentru respectarea datei! Cine ar fi putut să-i facă o asemenea promisiune, dacă nu cineva din fruntea comunității, necontrolată și necontrolabilă, alcătuită din SRI-SPP-STS, supusă orbește președintelui?

O radiografie exactă și cutremurătoare

Iată ce scrie Ion Cristoiu în excepționalul său editorial, pe care l-am preluat în Cotidianul, de pe Mediafax și care text șocant se încheie astfel:

”Președintele a declarat fără să clipească o clipă că după alegeri el va desemna ca premier pe Ludovic Orban. Asta înseamnă că președintelui i s-a garantat nu numai că PNL va cîștiga alegerile, dar și că le va cîștiga cu un scor de peste 50%. Pentru că doar cu un asemenea scor președintele poate desemna drept premier pe președintele PNL. Dacă va fi Guvern de coaliție, nici un președinte din lume nu poate fi sigur că negocierile pentru formarea majorității nu vor duce la o altă nominalizare. Cine i-a garantat lui Klaus Iohannis că PNL va cîștiga alegerile din 6 decembrie cu peste 50?”

Și, dacă este adevărat? Dacă felul în care s-au desfășurat alegerile la Sectorul 1 se va repeta în decembrie în toată țara? Nu mă refer la oganizarea generală cît la numărătoare și la ignorarea incorectitudinilor semnalate! Iese din calculator cine trebuie și cît trebuie pentru cei din PNL! Și gata, avem „Parlamentul meu” și „Guvernul meu” și incoerentul Ludovic Orban prim-ministru.

Știe Cristoiu ceva sau este doar o concluzie după ce a văzut la Sectorul 1 și a corelat cu siguranța de menghină a lui Klaus Iohannis?

Judecător: Nereguli grave la alegerile din sectorul 1

În fapt, se poate. Încep să mă gîndesc și eu la pericolul trîntirii alegerilor. S-a putut la sectorul 1, s-a putut ca Philip Gordon să vină la București cu o comandă a Departamentului de Stat și să trîntească referendumul de destituire a lui Traian Băsescu. Încep să cred că s-a putut și la Timișoara.
A putut fi organizată o asemenea comandă? Asta înseamnă că poate fi executată și o alta, cu trîntirea alegerilor parlamentare din decembrie 2020?  De ce spun asta?

Cînd încercam să găsesc o explicație la toată nebunia din preajmă, declanșată de alegerile din 27 septembrie, m-am trezit beneficiarul unor informații. Nu dovezi de necontestat, ci informații. Am fost abordat de cineva care știe ce se petrece la Tipografia Monitorul Oficial și care mi-a spus că în ziua alegerilor locale, adică duminică 27 septembrie, au fost tipărite buletine de vot pentru Timișoara și pentru Constanța. La Tipografia Monitorul Oficial s-a lucrat aproape totată ziua cu mai mute compartimente. Cu multe comenzi, cu muncitori, cu livrări, cu acte. ”Dacă ne ies banii, ce contează”, ar fi spus cineva cu responsabilități.

Sunt prea mulți cei care au participat, ca operațiunea să poată fi îngropată sau ascunsă sub preș. Buletinele de vot pentru Timișoara au plecat spre seară cu zborul Tarom de la 17,55. Au cîntărit acestea într-un fel sau altul în rezultatul de la Timișoara? S-au terminat buletinele într-o secție sau în cinci secții la Timișoara? Nu știu! Toate încercările mele de a găsi martori sau oameni care să își asume aceste date au dat greș. Mi se par mult prea importante pentru soarta democrației în România, chiar pentru destinul țării noastre, ca asemenea lucruri să rămînă neverificate de instituțiile statului. Vine un decembrie nemilos. Și ne putem trezi cu rezultatul măsluit, ca la referendumul din 2012, cînd votul populației a fost pentru demiterea lui Traian Băsescu și, cu toate acestea, din interese ale partenerilor strategici, a fost întors cu seninătate, în văzul întregului popor român. Care n-a crîcnit!

O ipoteză: Dominic Fritz-următorul Klaus Iohannis?

Victoria cu totul neașteptată la Timișoara a unui personaj marcat de multe date neclare lasă loc unei asemnea întrebări! Și interpretări. La fel, procentul copleștitor obținut de necunoscutul Hubert Thuma în Ilfov. Dar, la Constanța, buletinele tipărite în duminica votului au avut un rol? Și acolo s-a produs o schimbare spectaculoasă!
Sursele mele nu au pomenit nimic depre Bucrești. Din întîmplare, a ieșit la iveală nebunia de la Biroul Electoral al Sectorului 1 București. Cei care mi-au pasat informațiile au povestit și despre altceva. Că muncitori tipografi de la Tipografia Monitorul Oficial au fost trimisi să lucreze în altă tipografie în weekendul premergător celui din 27 septembrie. Așa ceva nu s-a mai întîmplat niciodată. Nu știe nimeni ce au tipărit. Buletine de vot sau romane de dragoste!
Dacă operațiunea petrecută deja în văzul lumii la Sectorul 1 s-a putut încheia cu bine, nu cumva se poate același lucru și la alegerile parlamentare din 6 decembrie?
Editorialul lui Ion Crisroiu și informațiile de la Tipografia Monitorul Oficial mă îngrozesc de-a binelea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 32

96 de Comentarii

  1. E groaznic ce se intampla in romania.e groaznic cum se fura voturi cu documente tipărite la comandă.cat de urata este ue.cat de arogant e preșul care anunță premierul înaintea votului. Ce dispreț față de dragii nimănui de romani. Ce demagog infumurat.

  2. Practic, ticălosul nostru de președinte ne-a spus că noi putem vota cu cine vrem și de ieșit o să iasă cine vrea el. După graba de a face alegeri cred că jupânii care l-au angajat i-au dat un termen limită că altfel nu-mi explic de ce poate fura in decembrie și în martie nu.

  3. Întâmplător am fost în Timișoara după alegeri și am ascultat convorbiri între localnici, într-o clinică. Erau acolo doctori, asistenți și chiar un profesor universitar de la UVT. Nimeni nu auzise măcar de Fritz, erau toți consternați. Omul nu avea cum să obțină cu mult mai mult decăt partidul USR.

  4. Cristoiu stie ce zice cand vorbeste de servicii, ca doar provine de acolo (daca n-o mai fi si acum): „Coroiu” a Securitatii.

  5. In sfarsit, acum s-au mai covins cetatenii ca tableta buclucasa conteaza la alegeri! Asta se intampla din al doilea mandar basescian cu bis prelungit spre paratrantorul de lux, posibil sa se fi actionat fix de la primul mandat,deoarece, din start stia ca nimeni nu va dezvalui nimic si nu vor afla cetatenii, incat I s-a oferit sansa de a urla in gura mare el si liberalii, citez:”am fost ales, a fost ales de cetateni”! Cumva ati auzit sa urle „am fost votat de cetateni”?! Nu cred! Asa ca, nu conteaza ce se voteaza, conteaza cine dicteaza la tableta buclucasa! Nu cred ca se va schimba ceva din cauza legii care avantajeaza excrocheriile la alegeri si cum reclamatiole se depun fix in ziua votului, ciuciu schimbare!

  6. Dacă tot se știe cine va fi ,atunci să facem dracului alegerile parlamentare săptămâna viitoare!!..Să scăpăm de covid!!..Sau să închidem țara!!..Uite o idee bună, să votăm la alegerile astea dacă închidem țara sau nu !!…Să vedem ce o să mai zică președintele!!..acolo pe buletinul de vot să fie un punct „sunteti de acord cu închiderea țării da sau nu „..!!..Să vedem ce va ieși…

  7. :)))) „Pericol de trantire…Iar le-ati aruncat „Royal Canin” prostacilor psdorci:))Buna lovitura,punct ochit,punct lovit!Adunati minim 50 de postari..

  8. Daca iohanis a anunțat premierul atunci orban e obligat sa anuleze alegerile pe motiv de conflict de interese între dorința expresa a președintelui care nu poate fi contrazis si intentia „toxică” a altor romani de a vota diferit față de ce dorește presedintele tarii.sau ce i se cere de la bruxel președintelui ca la alegeri sa iasa pnl majoritar.Cine mai voteaza in aceste conditii / orban antedesemnat/ pierde timpul de pomana.eu nu ma duc la vot.

  9. Este plauzibil, si asta rezulta nu din ceea ce zice ziarul strain, ci din ceea ce se face si fac si asa zisii politicieni din Romănia, care in general dorm adănc.

    Dupa imaginile cu sacii s-a mers inainte cu tupeu, garantii democratiei intorcandu-si ochii, urechile sau fețele, de la imaginile si faptele prezentate in presa românească, in legatura cu niste alegeri, pentru un amarăt de sector pana la urma.

    „N-am vazut, n-am auzit si până la urma nici nu mă intereseaza!”, a parut chiar sa se auda la un moment dat, dintr-un hau imaginar.

    E plauzibil pentru ca nicio o modificare in legislatie ,desi mai e putin pana la 6 decembrie, nu pare sa intereseze pe careva de prin Parlament sau Guvern.

    Daar, e vorba aia romănească : ” Nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste”

    Eu cred ca se va nimeri bine, in ciuda indiferentei unora sau mesajelor din extern.E un „feeling”. 🙂

    Oricum, pentru o „trăntire” a alegerilor se iese pe stradă fara rezerve.
    Democratia se bazeaza pe vot curat exprimat inainte de toate.

  10. Maestre, presa intotdeauna are dreptate, iar cand nu are dreptate se stie ca are ultimul cuvant, stiti de ce?

  11. Dle Nistorescu! Respect maxim pentru dvs, dar prin acest articol dati dovada de infantilism, de copilarie…Doua lucruri: unu, cristoiu ion este dauna totala! Traieste degeaba! Matematici superioare zero, limbi straine zero taiat in opt, cultura generala, zero taiat in paispe…caracter si moralitate multimea vida.Cristoiu Ion,e sf Francisc de Asissi, Madonna, Magellan al Romaniei….Doi la mana! Cine vine in politica, bine pt el si familia lui! Ionut Stroie PNL,fac de Transporturi, Politehnica are dar are zero minute pe cartea de munca ,din anul V de facultate, lipitor de afise la partid! Eu imbecil, sclavete, el ministru…Eu contribuabil la buget, Stroe consumator cu 15 000 euro lunar….Cine vine, consuma, consuma, consuma….. Si dl jurnalist Cornel Nistorescu se uita la partide, la programe,in gura decrepitului de Cristoiu….Dl Nistorescu! La stomac, la nevoile casei,lumina, gaze, gunoi, spital, masina,educatia copiilor cine le plateste? Dracu? Sau contribuabilul roman pentru politicieni.dle jurnalist! traiti in romania ce dracu!!!!!

  12. Dta.autorule esti om batran. La BES 1 nu stie nimeni ce s-a întâmplat,dacă s-a furat,cine a furat?
    Am auzit și eu,ca dta.cu treaba din Monitor,că ai fi fost pe lista DIE/CIE. Și eu am dreptate,dta.cu Monitorul,esti jenant. Ce ziarist esti sa-mi spui mie ca te sună drk.sa-ti spuna vreo prostie si dta.pac cu ea la razboiu’.
    Dupa dta.parlamentul asta ce legalitate mai are? Asta gandesc alegatorii,ce face Saorma si Iordache si Nicolicea si blondul Nicolae prin parlament?
    Cu cateva editoriale in urma ne spuneai ca toata EU s-a imbolnavit de la alegerile noastre.
    Nu mai bine te iei de mana cu Bittman si-i cantati lu’ Pandele? Ca bani are primaria sa va dea.

  13. Nu mai faceți scenarii de fraudă că zăpăcit de tot pe ignoranți!
    Ion Cristoiu vrea sa para foarte smart. Dar nu e. E un individ bântuit de invidii,răutate, imoralitate care sunt calitățile unui om mic de nimic

  14. De Crăciun Românii din județele. ARAD,TIMIȘ.CARAȘ,HUNEDOARA,ALBA,SIBIU,BRAȘOV VOR FI ÎNDEMNAȚI ,,CU FORȚA*SĂ CÂNTE ,,O TANNENNBAUN ȘI DEUTCHELAND,DEUTCHELAND UBBER ALLES ** LA FERESTRELE UNEIA DIN CASELE GUVERNATORULUI-PREȘED…A LANDULUI ,,SIEBEN-BURGENN–noul land a RFG!!!!Iar cei din BH,SM,SJ,CJ,MS,HR,CV—-VOR morăi cu ,,drag** BALLOGH CARACSONY, VIVAT CEI DOI ORBAN,./VTCTOR -PREȘEDINTE,LAJOS-VICE(LODOVICIU) ȘI SIGUR VOR TRAGE FOLOASE,:ukrayna;bulgaria!!!!!!!

  15. România nu mai este țara românilor. Românii vor deveni foarte curând, un popor pribeag ce va fi hăituit dintr-o parte în alta a globului. „Statul de drept” democrația, libertățile absolute și de orice fel, și-au arătat limitele și valoarea. Situația este extrem de gravă. Dacă mai sunt români adevărați care se gândesc la viitorul copiilor și nepoților sau stranepotilor lor, trebuie să se decidă rapid. Se impune organizarea unei mișcări de rezistență pe bază de voluntariat. Altă cale nu mai există.

  16. Eu cu politehnica, 1 master plus 1 an studii aprofundate! Ionut Stroe politehnica si atat… Eu 25 ani pe cartea de munca, stroe zero secunde…Eu il furajez pe Stroe sa imi arate: calea, adevarul si viata…Imputita societate are romanica, dar imputita rau….Tot raul spre bine! Strungarul cu 2 baza de la Mecanica Fina Serban Nicolae out parlament!!!! Plus oxiurii Liviu Plesoianu, Nicolicea, Oprisan… Putorilor! Va astept la mine in firma sa dati la saiba, sa trageti de cabluri, salopete murdare cu ulei, salar 2500 lei net… Sa vedeti jogodiilor cum se castiga munca la privat… Cu covoras rosu va astept…

  17. Ne pierdem timpul chibiţând rezultatele posibile ale viitoarelor alegeri parlamentare.

    Înainte de a specula o întrebare pe care n-am prea auzit-o:

    Cum naiba se face că, dintr-o dată, numărul celor contaminaţi în România s-a cam triplat în ultimele trei-patru săptămâni? În septembrie aveam vreo 1.500 cazuri pe zi, cu toate revenirile din concediu, reluarea activităţii, deschiderea şcolilor etc etc. Să fie de vină 26 septembrie? Doar rău-voitorii s-ar gândi la aşa ceva. E pură coincidenţă. Şi desigur ghinion.

    Suntem la 5.000 de cazuri pe zi, în câteva zile ajungem la 7.500. Cineva ne spunea marţial că 6 decembrie e dată bătută-n cuie pentru alegeri. Musai.

    Acolo unde jumătate din populaţia ţării va tropoţi în spaţiile închise sigur-sigur nu va fi niciun pericol. Se va pune săpun anti-virus la chiuvetele virtuale ale şcolilor. La Belgrad au gândit la fel şi au pus ţara pe butuci, cu alegerile lor. Irlanda e în Lock-down. La Praga au sărbătorit cu fast victoria împotriva COVID şi au acum 15.000 de cazuri pe zi. Cifrele nu scad nicăieri.

    Aşa că tare mi-e teamă că în decembrie totul va fi ideal, dar vom avea „Ghinion”, nu la rezultatele alegerilor ci cu decese, ca să ne referim la augustele expresii…

    Iar fiecare deces e o pierdere irecuperabilă. Celalte se pot reprograma.

  18. Azi toata serparaia din politica fierbe, dar fierbe rau!!! Ce sa faci in afara parlamentului? Frig, foame, salar mic, jeg, lume proasta, pierdere tone de motorina lunar, hotel pierdut cazare gratis…Si frica zilei de maine! Mama,mamaa…..Ce te faci la privat? Salar mic, foarte mic, competente, munca in draci, uneori si sambata!!!! Cum sa te mai lauzi la rude ca esti parlamentar, smecher? Daca te intorci in balegar, in prostime, cum mai poti avea somnul linistit? Si dl Nistorescu ne spune de doctrine de partide, de furt de voturi…Stimate dle jurnalist!!!! Toti, dar absolut toti sunt niste mari putori analfabete, niste infectii umane, care toaca banul public degeaba! Si au al dracu rau de munca, de travaliu fizic si intelectual… Niste larve….

  19. M-am oprit din citit la „exceptionalul editorial” al lui Cristoiu. Felicitari, Dle Nistoerscu, sunteti un vajnic discipol al „maestrului”

  20. Nu trebuie sa-ti spuna cartita din Gagesti. El abureste anticipat ca intotdeauna stiind ca fraierii vor crede
    invers. Este o realitate. Chiar asa se va intampla. Securitatea are deja pe functii tradatorii cu care poate confisca totul. Magureii asteapta aceasta oportunitate de 30 de ani.

  21. Băi tizule de la ora 19:15,tu te crezi șmecher? Crezi ca periindu-l pe dl.Nistorescu,de aia te publică?
    Pai tu nu vezi ca el e jupânul? Politica editorială o face el. Ziarul e așa pt.ca așa vrea el. Publicând tot,are comentarii care înseamnă bani. Capitalism!
    Eu scriu de multi ani,mai întâi cu #Tica, apoi am descoperit căciula. Tot timpul l-am criticat pt.ca omul a scris la contract. Uitați-va in ultimii 4 ani pe editoriale. A fost de „partea întunecată a forței”. Câte editoriale au fost obiective,analitice,corecte? Niciunul!
    Iar tu,tizule,sa știi ca lumea nu se învârte in jurul meseriei tale.
    Pe vremea mea știu că la Ec.Agrară au fost 4,63/loc(ASE) iar în Politehnica erau specializari fără pretendenți. Așa că ia-o molcolm. Ca Gradea face o treabă împuțită e altceva.
    Și diversifică-ți marotele(fixur-le). Sunt destule. Altminteri devii anost.

  22. Puterea este la cel puternic.Cred ca Cornelus simte fiori pe sira spinarii, 4 ani inca Iohannis presedinte si apoi 8 ani tot el prim ministru.Asa ca muscles pana in 2032!

  23. Cu ce am periat pe dl Nistorescu? A scris acum infantil… Am fost la baute cu pnl, psd, prm…toti un drac… Doina Gradea din Baragan, care a dus tvr1 la piciorul broastei, care si-a marit salariul pana la cer? Vezi tu tizule! Cred ca esti rene, core, radu humor, MA IAU STRICT DE PERSOANE PUBLICE PLATITE SI DIN BANUL MEU…Am acest drept? Am!!! Si atunci unde este problema? Banii mei vreau sa stiu cum se cheltuie…Cu ce este mai buna Doina Gradea decat mine? O parlita din Baragan care castiga de 80 de ori cat mine…Competenta pentru acest „malai nemeritat”? Lipitoare de afise la PSD… ce dracu are economia agrara cu tvr1 numai psd stie…Doina Gradea mare Boss peste 4500 de suflete…Bucurestiule educat? Unde esti frate in ecuatia asta? Te sufoca prostimea din Baragan???? Doina Gradea e cat un bivol african de atata ospatat, somn si lene si unii scheletici, brutatari cu salar de 1800 lei sculati de la 4 dimineata sa ne puna paine calda pe masa… Deh! Nu au economie agrara cu 11 000 euro lunar… Gradea daca lucra in privat azi cu economia agrara avea 2300 lei net! Traisca PSD-ul Doina Gradea! Om te-a facut….

  24. În România nu mai sunt alegeri libere de mult, nu mai e valabil îndemnul de a vota masiv pentru a împiedica frauda. Tehnica a evoluat și trebuie folosit acest lucru. Nici macar diaspora, strânsă în cozi uriașe acum cativa ani, nu mai vota cu o viteză de invidiat. Se va găsi altceva, pentru că rezultatul să fie cel scontat.

  25. Întâi a fost CĂCIULA, apoi ȚÂCĂ de la toate orele.
    Rațiunea de a fi a Barului Majestic din Kiribati și a USR corcită cu PNL, este acela că ȚÂCĂ a descoperit haștagul și căciula cu urechi.
    ȚÂCĂ este komentak fenomenal la Cotidianul cum este Bogdan Chireac fenomen, simultan la toate televiziunile.
    Zici că ȚÂCĂ e patron la Cotidianul și Chireac la Antena3, UM24, RTV, rOÂNIA TV, BBC, etc.
    E clar: întâi a fost OUL-CHIREAC fără gălbenuș, CĂCIULA-CU-URECHI și ȚÂCĂ fără cap.
    Gradea nu se califică, nu-i ou de struț s-o încapă, nici căciulă decupată pentru urechi, măsura unui sombrero din Deșertul Nevada.
    Postează mult ȚÂCĂ, te întrebi când are timp să gândească așa mult, săracu!
    Noaptea târziu, mă liniștește găndul că textele îi vin pe mașina de tocat transformată inginerește în fax cu manivelă.
    Căci o căciulă fără cap, poate ea gândi, să fim serioși!

  26. Spectacol total la latrina numita tvr1 Magraonul buzat Dinescu cu Doru Buscu prin telefon il perie pe Plesoianu, Serban Nicolae, Cosma….Doru Buscu care este o dauna totala a moralitatii si bunului simt, considera deparazitarea PSD-ului executie in masa..Daca si tvr1 mai este o televiziune publica de stiri!!! Sa il vezi pe vidanjorul Varanului cum rade…Parca este o prostituata de 68 de ani care este ciupita de sfarcuri in spatele pietei Crangasi…hilar ras are castratul asta…Buscu zici ca este Constantin Balaceanu Stolnici…Ar vrea caricatura asta! Are un limbaj specific oamenilor cu 4 clase cu scarba de carte! Acest infantilism mediatic la aceste trei caricaturi mai rar… Doina Gradea! Iti place ce dejectii dai acum pr tvr1? Rusine sa iti fie absolvento de facultate de ceapa si morcovi. Urat razi Cristache! Ca o (editat) batrana….

  27. Mahalaua psihologica isi da frau liber la postari…
    Este Securistanul caz unic, in UE, in ceea ce priveste fraudarea sistemica si sistematica a alegerilor?
    A sesizat despre aceasta vreun partid politic sau ong institutiile UE?
    De fapt, cine reprezinta azi opozitia fata de Marele Ghinion national? Am scris, opozitia…

  28. Este mai mult ca sigur că ori acum, în decembrie, ori la anul în martie alegerile vor fi aranjate din tabletă ! Se fură cum s-a mai furat doar la primele alegeri când i-au adus pe comunişti la putere ! Şi atunci de ce ar mai trebui să se treacă nebuneşte peste o stare paranoică, tot de ei creată şi care ar presupune amânarea alegerilor fără nici o discuţie. Şi daxcă ştiu că le fură şi-n martie, poate chiar mai uşor ca acuma, de ce astâta grabă ?
    Aici e marele secret : ce decizii criminale pe ntru România şi pentru noi românii vor lua aceste marionete, trecând peste orice evidente măsuri de precauţie ce ar trebui luate din care pe primul loc stă evitarea desfăşurării cacealmalei prin care Wermele din Deal, nu din dud de la Cotroceni să aibă toată puterea, şi totul ăână la sfârşitul anului ?!
    Răspunsul nu-i simplu, dar merită să ne gândim măcar noi la el, pentru că aflarea lui ar împiedica o viitoare tot mai posibilă tragedie naţională !
    Personal am o presupunere destul de verosimilă, deşi înspăimântătoare de genul celei cu olteanul şi girafa, de care amintea cineva , dar încă nu pot să o exprim. Poate împreună, reuşim !

  29. Doamne, ce jos coboara imaginatia unora! Prostituata de 68 de ani? De unde pana unde? Ce fauna morbida? Pur si simplu, spatiul comentariilor a fost napadit de buruieni sulfuroase! Cele cateva comentarii civilizate 4, 5, se pierd in masa de ineptii ale piticului atomic & co.

  30. Se intampla niste explozii nucleare in capul patrat al piticului care-i determina o agitatie necontrolabila… Are vise erotice in care „ciupeste de sani o prostituata de 68 de ani…” Exista o explicatie? Ce sinapse s-au facut in creierul lui? Unde s-a nascut piticul? Unde a copilarit piticul? In ce fauna? Cum s-a ratacit un astfel de personaj pe aici?

  31. Domnule Nistorescu! Dan Andronic 1 000 000 de dolari sparliti de la Bancorex, dauna adusa Romaniei de aceasta banca 7% din PIB-ul Romaniei.Doru Buscu 52 000 de euro lunar furajat din bugetul de stat via PSD. Mircea Dinescu furajat de bugetul de stat via TVR1 10-12 000 de euro lunar de a ajuns vidanjorul pesedeului… Ion Cristoiu, viermele Masmediei romanesti,furajat copios de Doina Gradea prin aparitii la TVR1, bani din bugetul de stat, este trompeta puscariasului Ghita de la Romania TV..Cristache Ion filoxera pesedeului, vidanjorul Varanului, port drapelul hotilor, toti sunt cinstiti in Romania, nimeni nu fura, sunt dosare politice, Nicusor Dan, Mazare, toti dar absolut toti sunt detinuti politici…. Vezi Doina Gradea ce fauna mediatica, asa zis jurnalistica,creste sub poala matale, in cernoziomul A, cernoziomul B, balegarul de grajd???…Cu agronomia matale, trv e dauna totala, prostia umana e la sublim, numai ciupercile otravitoare cresc: dinescu, buscu, cristache, cristoiu, numai natangi si natangi… Buscule! Am cumparat Academia Catavencu! M-ai prostit fraiere amar de vreme… Acum te scuip… Si multa lume gandeste ca mine la adresa ta… Ma uit la tine cu infinita scarba… Ditamai lalaul cu nepofta de munca… Pe cine mai prostesti agramatule? Pe mine nu…. sa iti fie rusine Gogea Mitu ce esti! Crapi de somn si nesimtire….

  32. @Jardan Duras; Pseudonimul pe care-l utilizati ma incita a va pune o intrebare: Cand intr-un muzeu priviti o sculptura,de ex.”Le Penseur” al lui Auguste Rodin, priviti dintr-un singur unghi, sau parcurgeti ansamblul sculpturii pentru a intelege mai profund adevarul mesajului artistic ? In toate comentariile dvs. va lipseste echilibrul echidistantei cu desavarsire! Aveti o „misiune” ingrata si sunteti extrem de coroziv! Nu va cere nimeni sa va lepadati convingerile si valorile morale proprii, insa o rigoare s-ar impune; manipularea otraveste nu costruieste nimic armonios.Va imaginati oare ca Presedintele, Orban si guvernul PNL, sunt heruvimi cu aripi si aura ce ne vestesc inefabilul paradisului? Nu credeti ca responsabilitatea pentru incremenirea acestei tari, revine intregii clase politice dirijate din umbra serviciilor(au fost pe rand la putere). Si a noastra,care am cautionat totul? Nu-mi plac nici Ciolacu, nici Ponta, nici Tudose, Grindeanu, Dancu,Stanescu,(il areciez pe Plesoianu–mult mai autentic si mai curat decat toti pe care i-am enumerat, dreapta sau stanga– De aceea ori de cate ori aveti prilejul il denigrati cu virulenta, omul… rusilor. Odraslele fostilor ofiteri de militie si securitate(vreti sa vi reamintesc, cred ca este un capitol in care sunteti mult mai avizat ca mine) Puteti da dovada de o minima decenta intelectuala,chiar daca sunteti atras de .. „labirintul Kafkian” ?

  33. Când te gândeşti că la alţii ce se întâmplă la noi ar părea de neînţeles, iar la noi libertatea a devenit o himeră :
    2. Nu poți fi pedepsit dacă evadezi din închisoare
    Din secolul al-19-lea, legislația germană recunoaște “instinctul de bază uman” de a dori să fii liber, iar fuga din închisoare nu se pedepsește. Totuși, asta nu include și infracțiunile comise în timpul evadării.
    P.S.
    Purtaţi masti, pentru că alţii n-au purtat prezervative şi ne-au pricopsit cu tot felul de „decidenţi politici” !

  34. Lume lume…. Cad de sus, de foarte sus, plesoianu, serban nicolae, nicolicea… va astept taica de asta vara, ca pe cirese coapte! Oameni va fac! 2300 lei net pe luna plus bonuri de masa! Asta e media salariala la privat.. Serban Nicolae, tu ca strungar 2 baza acum 30 de ani la Mecanica Fina, bine ai revenit la matca, la origine! Salopeta murdara cu ulei, tarodul si filiera in mana hai la munca putoare…30 de ani ai trandavit! A ruginit strungul cu care iti castigai painea! 15 000 de euro lunar in parlament si o cisterna de combustibil? Uita!!! 2300 lei net plus bonuri! Doar esti strungar cu doi baza! Lume, lumee…. serban nicolae strungar, veniti in spate la piata Obor, va face de toate la strung….

  35. După ani de luptă cu sistemul mafiot al retrocedărilor ilegale și după hotărârea definitivă a ICCJ privind falsul prin care așa-ziși moștenitori au obținut întreaga suprafață a satului Nadăș, iată că s-a găsit portița prin care sistemul judiciar să apere infractorii: Rechizitoriul corect și profesionist al DNA Timiș a fost ilegal blocat de procurorii de la centru, Marius Iacob și Călin Nistor, prin semnăturile lor (deși singura abilitată în infirmarea acestuia era Codruța Kovesi), iar ”moștenitorii” și complicii lor, în loc să fie arestați, s-a ajuns la inepția ca sătenii să ajungă din nou prin instanțe. Totul, prin aberantele hotărâri contrar legii de la Tribunalul Slatina și Judecătoria Brașov, unde judecătoarele au considerat (din neștiință sau rea-credință) că sătenii ar fi inițiat târziu acțiunea în instanță, adică nu s-au transformat în detectivi particulari, să afle mai repede ce-au plănuit și semnat infractorii.

    Iată că s-a ajuns la aberația ca falșii moștenitori, să poată re-obține, chiar și prin fals (dovedit), 8700 de hectare (pădure, cimitir, casele oamenilor, biserică, etc). Cazul este practic o castană încinsă-n jar de care se ferește mai toată lumea. Până acum, la Brașov, au fost 7 (șapte) amânări ale pronunțării, deși orice student la drept ar fi dat verdictul pe loc. S-a ajuns la aberația prin care Tribunalul Slatina a deființat hotărârea ICCJ.

  36. Ia de la Cristoiu! Cristoiu povesteste exact ceea ce discuta intre ei multi romani mereu banuitori. El o face mereu cu un scop. Doar ca acei romani isi exprima temerile personale simplu si urmarind o logica a lucrurilor, fara floricelele vestede ale lui Cristoiu. De ce nu s-ar tranti si alegerile ce vin cand cele trecute au fost mereu trantite mai mult sau mai putin, de obicei doar cat cat s-a considerat ca va iesi cartea securitatii. Pentru ca de securitate vorbim ( nu de SRI,STS si restul). Ca securitatea este necontrolabila si necontrolata se stie, cu atat mai mult necontrolata de facatura actuala de presedinte. Invers este valabil. Iar cu baietii stapanilor de afara colaboreaza, in orice caz isi negociaza supunerea atunci cand nu are incotro. Sigur ca votul popular a produs in trecut si surprize care pentru a fi corectate a necesitat masuri pur securiate ulterioare. Dar acum cand de la presedinte in jos toata suflarea cu raspunderi este in mana securitatii, orice manarie electorala devine o treaba simpla. Desi nu cred ca un procent de 50% ar fi neaparat necesar, mai importanta este disciplinarea totala a PSD-ului. Si dupa cum altii ii fac lectiile lui Ciolacu …

  37. singura intrebare la care inca nu am raspunsul este aceea daca vor inventa o metoda (cu reprezentantii presupusi ai partidelor in locatiile alegerilor!) prin care sa-mi certifice prezenta la vot desi eu nu voi fi acolo…ce fac cu votul meu am inteles la timpul cuvenit si confirmat ulterior…banuiesc ca excluderea utilizarii tehnicii de calcul si folosirea abacelor la numaratoare nu mai poate fi de actualitate dupa ce am vazut nonsalanta cu care „autoritatile” (judecatori, procurori, etc) ignora evidenta marlaniei si a fraudei …sa zic siktir sa nu zic??…cam tot dracul ala pentru natia asta !…avea dreptate bunicul: romanul este basina dracului !…este adevarat ca cei care nu au sangele acestui neam si ascendenti morti pe diferitele fronturi de eliberare ale neamului nu vor intelege pana nu o vor simti!

  38. „Cine i-a garantat lui Klaus Iohannis că PNL va cîștiga alegerile din 6 decembrie cu peste 50?” Intrebarea este retorica! Doar s-a vazut la alegerile locale cum se obtine „cine trebuie” care a fost avantpremiera!

  39. Daca ar fi fost suspendat ca Basescu toata Europa si America ar fi sarit ca arsa, daca ar fi spus ceva Dragnea ar fi sarit toti cu Sanctionarea Romaniei ca Corupta(licenta poetica), Acum NIMENI NU VEDE, NIMENI NU AUDE in EUROPA, ca si cum Covidul ar fi produs Orbire, Cecitate si Afazie. Europa este de fapt imaginea clara a dublei masuri, a imoralitatii institutionalizate cu surle si trambite, este NOUL SOVIET SUPREM sau cum li se spuneau atunci simpul „rusii”, care suprima cinstea, demnitatea, adevarul din poporul pe care-l capuseaza. De fapt termenul de RUS nu-i o denumire slava, este termenul purtat de vikingii care faceau comert la marea Neagra si care poate s-au mutat in orasele de la Marea Neagra.
    Regret ca mi-a placut ideea lui Herodot care suna ca o Europa Unita:”cei mai numerosi dupa inzi sunt traci(pare ca se referea la toata Europa, care are cam jumatate din India), daca ar fi uniti ar fi cei mai puternici. Sa fim uniti, dar nu robi de altii pt ca au armament mai sofisticat si ne pot vinde ca sclavi la targ.

  40. cedan, sa pui pe o tabla o coloana cu imagini filmate de la Biroul electoral al sc 1 cu o grupa de asalt care cotrobaiau prin sacii cu voturi, pe alta coloana cresterea numarului infectatilor, ATI si decedatilor zi de zi, pe alta KWI care stie 3 lucruri spalatul, PSD si indiferent care va fi scorul alegerilor, el tot pe Orban si guvernul lui de incompetenti ii va pune, pe alta coloana copiii care nu au acele tablete si nici acces la internet ba unii nici curent electric, pe Anisie care zice daca nu au curent electric sa se uite la tv si pe alta coloana sa se treaca lista tuturor simbriasilor de pe acest site platiti ca sa-i defaimeze pe toti la gramada, jurnalisti scriitori, realizatori tv, o lista intreaga de personalitati care-i incurca pe ei cu vorba sau condeiul. S-a ajuns la o stare a lucrurilor care excede orice imaginatie.

  41. Doar securistii sai puteau sa-i garanteze procentul, dar aia stiu prea bine cat il duce capul si nu se risca cu fraieri. Ca atare Iohanis este tinut deoparte de astfel de treburi murdare, eventual unii dintre consilierii sai ar putea fi capacitati cum ar fi fratele lui Orban si ala fiind tot fecior de securist deci
    de incredere.

  42. Am mai scris: fraudarea alegerilor din 1946 si cele de la Referendum au fost mici accidente de parcurs, ambele coordonate de puteri straine( URSS in 1946 si USA in 2012)! Acum se pare ca sunt mai multi care-l sprijina pe acest neroman nazi sa acapareze toata puterea, adica servicii, administratii locale( partial), justitia( vezi ce se va intampla cu dosarele sale, ale adversarilor politici si ale primaritei din Sibiu), guvernul si poate( depinde de noi, de opinia publica si de vot) si Parlamentul! Am uitat sa mai mentionez media, care este majoritara cu sasul Klaunus Magnus Stupidus si slugile sale liberale si rezistente! Am avut parte de presedinti, in timpul carora s-a construit ceva in Romania(Ceausescu), apoi altii care au vandut si distrus industria si eeconomia( Iliescu, Constantinescu si Basescu) si acum unul care dezbina, distruge tara spre disparitia ei! Oare asta ne e soarta? Eu inca mai sper! Dar versul lui Eminescu imi suna tragic in urechi: „Cine-au indragit strainii, Manca-i-ar inima cainii”!

  43. Orice om NE-RETARDAT intelege de ce insista johanis cu alegerile. Sunt facute listele catsigatorilor si, daca se amana, poate se mai razgandeste vreun castigator si se intoarce la partidul de la care a plecat, poate mai moare vreunu, se mai descopera cine stie cati saci cu listele gata intocmite, semnate, parafate cu o noapte INAINTE de alegeri, asa ca, acuma, cat sunt calde, trebuie finalizata treaba.

  44. Pentru Tica: esti aberant in toate, mai ales in abuzul spatiului la comentarii! Ba, fa-ti site propriu,pe banii tai, scrie toate ineptiile si sa vezi deca ai urmaritori! Asa profiti de site-ul altuia si ne inveninezi sufletul cu declamatii anti democratice! Hai siktir, cum zic turcii!

  45. In momentul de fata, daca asa „se decide”, senator poate deveni pina si Mickey Mouse iar deputat Justin Bieber, daca acestia sosesc in Romania !

  46. Păi, bre, guvern român,..Pune pe cineva să te ia la șuturi, poat-ți sare ceva inteligență la loc și-ți dai seama că nu vei putea avea alegeri in limite normale in 6 Decembrie,.Nu te vei putea legitima și vei avea veșnice probleme pe care chiar voi le invocați pentru locale… Deci pasează alegerile să zicem la inceput de Mai.. Abia atunci când poate incepi vaccinarea in masă a românului ciumat poți face și alegeri mai normale,.

  47. „Editorialistul a explicat și care este miza președintelui și de ce își dorește foarte mult ca aceste alegeri să aibă loc la termenul fixat. „Președintele are niște angajamente, care presupun un guvern al lui și o majoritate parlamentară, altfel nu se poate ține de ele. Aceste angajamente se referă la înstrăinarea unor avuții naționale”, a spus Mirel Curea.”

  48. Aiurea! Poate explica cineva cum se pot fura voturi, modifica liste,…,
    partidele inamice, intr-o primarie pesedista? Cu primar in functie pesedist, cu angajati pesedisti si cu toate neamurile pesediste? PSD exerseaza arta furtului alegerilor de 30 de ani! Plus experienta si invataturile transmise de bunici din anii 1945 si 1946 !

  49. NU te speria TICĂ, EU sunt TU din VIITOR!
    O să ajungi ca mine dacă nu schimbi partidul și refrenul, o să bâțâi necontrolat din cap, o să-ți crească negi pe nas, o să stai cu mâna întinsă la porți de cimitir, cu sifoane la ochii urduroși, cu blugii desfăcuți la șliț și rupți în tur, în geaca cu fermoar stricat, sfâșiată de maidanezi anoxerici.
    Uită-te la mine, îți place ce vezi?
    Te vor abuza boschetarii, îți vor fura sfoara cu care îți legi brăcinarii, îți vor fura punga în care strângi chiștoace și te vor scoate din parcul IOR unde ți-ai stabilit sălașul pe iarnă, căci nu pupi tu repartiție pentru un loc pe țevile calde jupânite Nicușor Dan.
    Dar cine sunt eu, adică TU din Viitor, să te fac Eu atent să te faci om, că ai decât 52 de ani, mă, EULE din TRECUTUL MEU, vrei să trăiești ca boschetarii, ca mine, Tu din VIITOR ?
    Hai, ridică-te, nu mai sta în genunchi, Bușcu, Gradea, Cristache și Magraonul cu buze unsuroase fac pipi pe lătratul tău abia scâncit !

  50. #wasp – Excelenta postare! Cred ca mai jos de atat nu poate cobori nimeni. „Stimate” „wasp” cred ca nimeni nu te poate si nu te va putea depasi in josnicie manifestata pe fata. Ai dovedit ca ai un deosebit „talent” in a distorsiona si adevarurile cele mai simple si clare. Esti, de departe, „taticul” tuturor „ticilor”, „pacalicilor” si „limbricilor” care au infestat acest site si carora nimeni nu le gaseste un remediu vindicator. Toxina ta este iritanta, dar face bine caci ii aduce cu picioarele pe pamant pe cei care trec pe-aici.

  51. @wasp, Nu angajatii primariei fura ca ei nu fac parte din comisiile electorale, ci cei ce centralizeaza datele si le transmit electronic in spatele cortinei. Vorba lui Stalin, conteaza cine numara voturile… ia ghici, cine transmite prin ce mijloace datele, cine le numara? Este ca programul respectiv este unul al STS deci numai ei stiu unde se aduna si unde se scad cifre indiferent de ce introduci la tastaura?! Aia sunt de la serv. secrete si sunt sub comanda Liderului care are autodeclarat interese PARTIZANE, nu nationale. S-a aratat la TV clar ce scria pe procesul verbal si ce a aparut in bazele de date gestionate de „securistii mei”! Explicatiile ptr ërorile umane” au fost hilare, dar cine sa le verifice? „SRI? STS? SPP? Aia verifica numai daca pierde partidul comandantului.
    @wasp, propune repede reintroducere cenzurii, sa nu mai apara informatii compromitatoare ptr Lider si „sistemul meu”.

    „Alegerile din 1946 (2020) s-au desfășurat, așa cum era de așteptat, sub controlul strict al guvernului. Rezultatul, însă, a reflectat celebra frază a lui Iosif Stalin, ”Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”.

  52. Ce viitor poate avea piticul care traieste experiente erotice in spatele pietii Crangasi cu o „prostituata de 68 de ani pe care o ciupeste de sfarcuri”? Bleah!

  53. „Cât despre 2% pentru apărare, acest prag va rămâne literă de lege, dacă nu va fi chiar majorat (dacă nu din cauza creșterii vreunei amenințări, cel puțin din motivul că economia SUA va trebui să iasă din șocul pandemiei bazându-se pe productivele sectoare al armamentului și farmaceuticii).” C. M.

  54. EU SUNT TU DIN VIITOR Cum ajunge omul sa faca misto de sine incercand sa ironizeze. Da,ai dreptate, tu esti doar TU din viitor, nicidecum altcineva. Nu cunosti in primul rand omul .Nici atat sa pretinzi ca stii ce gandeste.
    In privinta alegerilor, tot omul normal la cap stie ca PSD are un calcul cinic. As putea spune argumentat si asumat. De la mineriade, la jandarmeriada si mai nou, crima prin pandemie. Ei sunt responsabil de mortii pandemiei prin influientarea votantilor lor. Ei au instigat la a nu se purta „botnita” ,ei au instigat la neascultarea masurilor de carantinare prin CCR si avocata poporului. Prin propriul exemplu .De la Ciolacu si mitraliera pana la cei doi vasluieni ce erau sa-l bata pe acel turc de la shaormerie. Sa nu mai zic de Buzatu din Vaslui.Tot ei au incurajat teoriile conspirationiste,au organizat mitinguri anti-masca salutand ambasada rusa. Totul li se va intoarce inzecit. Intind coarda si rabdarea oamenilor peste limita. Scarba pentru acest mizerabil partid de mafioti

  55. Fabulatiile lui „deci cristoiu” nu fac 2 bani. Dle cornel,ar cam fi timpul sa te lepezi de „maestru”

  56. Omul care trece Poti explica cu ce este josnic wasp? Ca a aratat adevarata fata a FSN-ului? Asa este, nu mai au unde sa se ascunda, nu mai au diplomatia lui Nastase, o fac pe fata,ranjind folosind CCR. Ce dovada mai clara ca asta mai vrei trecatorule ce te numesti om?Sa stii inca un lucru, da, PSD este vinovat de toate relele din tara aceasta,dar stii,voi, votantii lor suhteti complici. Sunt sigur ca ai rude plecate in afara,scarbite de Romania. M-as mira daca ar mai tine legatura cu tine. Stiu ce zic, multi din cei plecati le explica parintilor ce rau reprezinta PSD,dar ei se incatranesc si devin foarte rai cand le explici. Spun chiar asa: nu conteaza ca fura, ca mint, ca mor oameni, eu tot PSD votez. Ceausescu a fost omorat degeaba. Asa spun. Ei leaga PSD de PCR. Insa sunt lipsiti de logica, tocmai Iliescu, tatal acestui partid l-a ucis pe idolul lor. Unii, doar unii pensionari nu se pot dezlipi de trecut. Eu ii inteleg, multi au avut functii, multi au participat la crime spionand vecinii, prietenii,rudele si in PSD isi gasesc adapost si justificarea ca ceea ce au facut este normal. Imi ies rar din sarite,dar sunt convins ca acest partid trebuie dat in judecata. Odata cu trimiterea lui Iliescu in judecata trebuie desfiintat acest mizerabil partid si judecati cei care au ingenunchiat tara.

  57. Planul pentru furtul la urne este amplu și combină resursele instituțiilor de forță cu cele partinice din teritoriu, sub înaltul patronaj al președintelui la butoane, ascuns la fereală, să țină de șase.
    Dacă Voiculescu a furat prin Telepatiei, Iohannis ne va fura prin Telekinezie!
    Iohanis va pretinde să aibă spre 70 la sută din Palament, asigurat de PNL, USR, UDMR, PMP, alte minorități, acoperiții din Pro România șI PDSR.
    Serviciile vor stabili procentele finale și numărul de parlamentari alocați fiecărui partid.
    Priviți transhumanța oițelor de partid, privițI cum se înscriu la repezeală în partide noi, având garanția că vor face parte din noul Parlament, într-o aparentă mișcare browniană.
    La un semn, acoperiți vor vota legi ce vor mutila pe vecie Constituția și vor nenoroci Țara, Articolul 1 devenind o amintire.
    Sub pretextul înlocuirii garniturilor cu oameni noi, psd se sinucide și își exclude liderii vocali, patrioți incomozi.
    Dâncu distruge la ordinul Grmaniei PSD din interior.
    Conform Noii Costituții, PSD va fi desființat ca fiind partid extremist.
    USR-ul va rămâne un partid de panglicari, la fel ca Pro România și PMP, unde se editează liste noi cu Eba veche, deontologul Diaconescu-deconspiratul.
    În noaptea votului, jandarmeria română va debarasa din secții urnele cu voturi reale și le vor înlocui cu unele ștampilate conform planului, ce vor cădea pe cheie.
    Tabletele STS se vor bloca și vor justifica astfel excepțiile care nu cad pe cheie.
    Cetățenii alegători, vor fi speriați și îndepărtați de la vot de Covid.
    În fine, rol determinant în nenorocirea României îl va avea Deontologul Mercenar PIELEANU, va prinde în sondaje procentele ordonate de servicii, le va prezenta după regia scârboasă a plimbării cu mașinile Antenei3 și va explica inexplicabila alegere a poporului român…
    Noapte bună, poporul meu!

  58. @costi, citeste-l pe rene! Merita! In ce ma priveste, am votat cu PD. M-am bucurat la fiecare victorie a lui T. Basescu. Cu atat m-am ales. Cu bucuriile din seara alegerilor. Ce s-a intamplat, PD-ul a trecut in corpore la PNL. Un partid de tradatori. Am descoperit protocoalele, am descoperit spectacolele acelea grotesti cu oameni vinovati sau nu, incatusati… Am vazut ca PSD-ul avea o guvernare promitatoare pe care liberalii s-au grabit sa o tranteasca pentru ca vroiau sa profite de linia ascendenta. De ce puterile straine, ii sprijina pe liberali? Le este frica de psdisti? Citeste ce spune M. Curea.

  59. WASP, ăia din secțiile de votare au un preț, așa cum și tu ai, dar poți să fi discret, nu ne propune un deal, suntem săraci, plini de nevoi, orbi și proști, degeaba aflăm mercurialul, vai mama noastră!

  60. Sa spui ca editorialul lui Cristoiu (Coroiu) este exceptional intrece orice bunsimt Eu cred ca un securist il lauda si il apara pe alt securist. Ovidiu: „Felix qui, qoud amat, defendere fortiter audet” (Fericit acela care indrazneste cu barbatie sa apere ceea ce iubeste).

  61. Zmeule, costi, aveti ochelari de cal? Vedeti intr-o singura directie? Toate aberatiile pe care le sustineti, au fost rasturnate de n ori, in articole, dezvaluiri… Aveti si voi o sarcina murdara. Cu sabloanele astea nu schimbati nimic in parerile oamenilor. Macar spuneti deschis, votati X! Sa stim o socoteala. Poate de dragul vostru ca sunteti frumusei si cantati bine la trombon, vom vota cu voi. Voi nu observati ca cei pe care incercati voi sa-i tromboniti pe’aici nu plang de dragul PSDului ci plang de dragul tarii? Ce viitor vedeti voi pentru tara?

  62. Zmeule, la articolul dlui Buduca spui că vrei să deschizi ochii nu știu cui, de parcă i-ai cunoaște pe toți cititorii și postacii, iar azi pretinzi că EU SUNT TU DIN VIITOR, nu se cunoaște pe sine?
    Uite, cineva mai deștept, susține că Zmeul e chiar Tică,altfel de ce te-ai fi băgat în seamă cu jumătate de gură?
    Eu așa știu, că Zmeul e deontolog cinstit, ziarist în rezervă, echidistant și deschizător de ochi pentru românii care nu privesc cu ochi buni vânzătorii de țară, sau mă înșel eu, nu ești un român patriot?
    Dacă ne-ai spune care sunt trădătorii de țară, cum își vând ei sufletul și ce se va alege cu românii, uite, cred că mi-ai deschide ochii, ești om cu experiență și te cred pe cuvânt de Zmeu.

  63. Ce tactica folositi! Intr-o zi, Tica, in alta zi schimbati nickul gandidu-va ca Tica s-a uzat si cum este previzibil, aduceti altul care spune aceleasi lucruri.

  64. zmeule, costi, wasp, aga si care mai sunteti, cititi articolul „SUA-Europa. Trump sau Biden?
    22 octombrie 2020 Călin Marchievici” si lasati tromboanele ca sunt usurele pentru cei cativa grei care posteaza pe aici. Convingeti oamenii cu o guvernare buna in folosul tarii si pentru tara!

  65. #costi – Iata ca m-am inselat. Tu te dovedesti mai abras in ale ticalosiei decat „wasp”. Cand cineva vine si-i spune unuia care a fost talharit ziua-n amiaza mare ca nu cel care l-a talharit este vinovat, ci el, pagubasul, este un bandit, atunci sfruntata nerusinare si obraznicia aceluia ii lasa pe multi cu gura cascata si muti de stupoare. Cam asta esti tu, daca nu cumva esti doar un semianalfabet smecher facand pe moralistul. In rest bati campii si o faci badaraneste si fara pic de har, iar eu nu simt nici un pic nevoia sa ma explic fata de cineva ca tine. Si cu asta basta!

  66. Dacă Coroiu dovedit nu ar fi vorbit de servicii n ar fi fost el. Nu va deranjează ca a fost informator?! I a garantat dracu lui Iohanis! O face și el pe sigurul, ca poate, poate. Santeti de a dreptul obsedați, dar nu produceți nicio dovadă, doar vorbe.

  67. Alegerile domnului Musta

    Domnul Musta e un Erou al luptei anti-covid.
    Domnul Musta a salvat sute ori mai degrabă, mii de vieți!
    Domnul Musta este acționar alături de fratele său la o clinică particulară din Timișoara ce a testat CU ACTE, contra 300 lei de persoane, peste 3000 mii de români.
    Este certificată afirmația că testele PSR dau eroare 30 la sută, în medie.
    Unde se tratau de Covid persoanele depistate pozitiv la clinica fraților Musta, inclusiv cele găsite pozitiv din eroare?
    Se tratau la spitalul de stat unde Erou era doctorul Musta.
    La spitalul unde era Erou doctorul Musta, se vindecau pe bandă rulantă, ȘI pozitivii din eroare, pentru spitalizarea cărora DSP-ul timișan deconta degrabă costurile.
    Totuși, un cunoscător al luptei inegale dintre Covid și Om, l-ar fi băgat pe Doctorul Erou în ședință și i-a bătut obrazul:
    -Băi, Doctore Erou, una și cu una fac două, vezi că vin alegerile locale și NOI, știi tu care NOI, îți sugerăm să îndemni lumea să iasă la vot, apoi, fă bine și decartează la Băieți, știi tu care Băieți, procentul de mălai, că protecția informativă costă! Capisci?
    Și cască ochii, are Manciu, Tătaru și Arafat grijă să ai clienți pe săturate, vin alegerile alea mari și ne ia dracu pe toți, Eroi și Gradați laolaltă ! Capisci?
    Ai grijă mare: ce este pozitiv pentru tine, să fie și pentru noi, să dăm bine la bilanț, să luăm și noi grade, decorații, mălai! Capisci?

    P.S. Cine crede că eu, rene, susțin că nu există Covidul, e mai neprecaut ca Prezidentul care zicea că-i simplă răceală, ce atâta discuție, las că știe el, a aflat pe surse!

  68. Ce se întâmplă!?
    Jupân Zmeul m-a aruncat de nu m-am văzut pe după nori, țintind capete seci de peeseedee pe forum.
    M-am învârtit ce m-am învârtit să cad conform planificării zmeiești în capul cuiva, dar mi se termina vâjul și m-am întors la Bază, cu maximă determinare, lovind conform meritocrației, capul propriului meu angajator, și vă spun drept, capetele de useriști sunt încă mai seci ca ale pesedeilor Harapi Albi.
    Ca să știți , la ora asta ZMEUL e sedat, se crede Tică, da io când pălesc. pălesc, nu am tată, nu am mumă!
    Dacă știe cineva un loc vacant, un casting pentru un biet Buzdugane orfan, ceva…, mă bag!

  69. Eu nu pricep de ce se mai stă,. ce se mai așteaptă .. Poate para mălăiață,.Și-au creat tăntălăii niște șabloane proaste cu care se justifică,. După care stă să se indice, să se implinească un fapt,.. pe urmă nu mai știe in fundul cui să caute rezolvarea,.Nu e bine bre,. Nu e corect și nu e cinstit. Ai in cauză vieți umane și sistemul de sănătate. la ora asta ai de luat măsuri radicale, curajoase, unde nu mai contează niște vise anterioare, de involuție. De fapt acu treaba e generalizată, e chiar europeană și un lockdown total european se impune, poate pe mai muă vreme..Nu mișcă nimeni și nimic,. Simplu.

  70. CERERE DE OFERTĂ Cred ca esti multumit de tine. Nu-i asa? Fara exceptie, toti de la Cotidianul dezinformeaza. O stiti si voi. Voua va convine situatia pentru ca va mangaie orholiul, iar lor ca va au de aplaudaci. Vreau sa cred ca doar faceti misto si nu vorbiti serios, inventind acele situatii hilare si dand exemple de editoriale, culmea, tot pe cei de la Cotidianul. Iesiti un pic la soare sa vedeti ca mai sunt si alte opinii, mai sunt si alti jurnalisti, mai sunt si alti oameni mai aerisiti. Am mai zis-o, spuneti multumesc ca va deschid ochii. Daca ati fi oameni corecti, ati ascuklta, sau ati pune la indoiala tot ce spui Nistorescu,Buduca, Marga etc. Insa nici nu vreau sa va cred niste propagandisti .Din bun simt spun doar ca sunteti niste naivi. Nu mai folositi lozincile PSD-ului cum ca nu stiu cine sunt vanzatori de tara. E o propaganda pe atat de penibila cat si jenanta. Schimbul economic cu alta tara nu inseamna vanzare de tara. Uite, Renault,cum se numeste? Sau Ford?Import de citrice si export de oi si porci. Faptul ca folositi TV-uri Samsung sau Thoshiba inseamna lipsa de patriotism si ar trebui sa folosim doar Tehnoton ? Ce inseamna vanzatori de tara? Ca avem alianta cu vestul? Dar daca era sa avem cu estul, eram patrioti sau ce? Nu fiti parsivi precum tatucii din FSN. Si DA ,PSD este cel mai nociv partid. Acceptati asta. Veti trai istoria si va veti jena cand copiii sau nepotii vor invata asta.Va vor intreba cum de ati putut accepta mizeria asta. Despre comunism se mai iarta,a existat spaima. Dar acum ??

  71. Ce Roman mai poate avea incredere ca votul lui conteaza,dupa ce a vazut de saptamani bune ce s-a intamplat la Bucuresti sector 1?Ar fi fost cazulde dosar penal cu hotii deja identificati .Nu s-a intamplat din cine stie ce motive.Este strigator la CER ce se intampla in Romania iar alegerile parlamentare pe care unii si le doresc cat mai urgent vor fi un fiasco total.Si niste institutii nu sunt straine de acest lucru.Vin vremuri grele pentru tara.Pacat.

  72. Dacă se pot organiza alegeri parlamentare în 6 decembrie și mergem la vot, ar fi nimerit un referendum de demitere a omului cu multe case.
    Ca să aibă populația o motivație civic-patriotică de ieșit din case.
    Ocazie pentru a vedea cu adevărat aprecierea poporului român asupra prestației Prezidențial-dezbinatoare a domnului Iohannis.
    S-ar decanta apele și ne-am alege singuri soarta.
    Dacă va cădea referendumul la vot, asta este, alegem să fim slugi și gata, nu se oprește Pământul din rotație, nu va apune Soarele definitiv.
    Ca să limităm fraudele, trebuie revenit la numărarea cu abacul, pe degete, oricum altfel, dar nu de programul STS-ul, dubios, neverificat, viciat de dorințele prezidențiale contra decorații, bani, onoruri militare.
    Procesele verbale să fie semnate pentru fiecare partid, sub supraveghere internațională a secțiilor de vot.
    Asta, ca să se înlăturăm ideea că fraudarea votului de la sectorul unu a fost o demonstrație de genul, nu puteți vota voi, cât putem noi fura.
    Cel mai mare dușman al alegătorului român va fi lehamitea de a vota, când ți se induce ideea că totul este de prisos.
    Băieții se pricep să stârnească panică, scârbă și lehamite, despre asta e vorba.

  73. La ce citesc pe aici,nu este de mirare de ce un strungar cu 2 baza ca Serban Nicolae freaca de 30 de ani tiparul la rece! Infect om! M-am lovit de el in Selgross Baneasa, cumparase 2 kintale de carne si 40 de baterii de vin âl bun…30 de ani Doamne!!!! Un semianalfabet a trait ca in rai… Si unii cretini de pe aici ii deplang caderea, nealegerea pe liste…Lasa Serbane! 2300 lei net plus bonuri de masa, tarodul si filiera de M8, cu salopeta patata de ulei, cu laveta in buzunarul de la spate si hai la munca, cap de cal… Ai imputit Parlamentul Romaniei timp indelungat, stop joc! Hai sa dai la saiba..

  74. Zmeule, unde ai citit tu ceva de genul „vanzare de tara”? Cine a vorbit de asa ceva? Cand am avut ceva punctual de zis, am zis-o. Daca tie iti place Orban, iti place Anisie, iti plac imaginile de la sect 1… mie, nu. Raspunde punctual la un comentariu anume, nu generaliza! Nu-ti plac articolele lui Catalin Marchevici? Mie-mi plac. Nu esti de acord cu ce a spus Mirel Curea? Ok! Eu am experienta mea de viata conform careia vad lucrurile, tu o ai pe a ta. Esti de acord cu ideea partidul meu, guvernul meu, parlamentul meu? Esti de acord cu ideea, sa dispara PSD? Eu nu te contrazic si nici nu incerc sa te invat ceva. Avem fiecare dreptul la opinie si minte, scoala si experienta. Eu nu-ti neg gandirea ta.

  75. @Jardain Durais : Nu zau ! Nu pesedistii si angajatii primarilor PSD fura ? Pai omul care pune mana pe sacul cu voturi este soferul lui Tudorache ! Individul prins cu 473 de procese verbale era candidat la o functie de consilier PSD ! Tudorache zice ca era un simplu curier ! Individul zice ca facea numaratoare paralela ! Nu s-au inteles in prealabil ? Nu s-au asteptat sa fie prinsi ? Cum poti fura , tu , un partid oarecare , intr-o primarie pesedista ! Unul zice aici ca alegerile le-a organizat guvernul , deci guvernul a furat ! Creier de gandac coafat ! Alegerile sunt organizate de unitatile administrative locale , cu personalul disponibil ! Cum dracu’ sa vina guvernul sa organizeze alegerile in cca. 3000 de primarii din Romania ?

  76. Banicioiu! Un milion de dolari? La banii astia te scuipa Adita Nastase, care acum isi traieste a 2-a luna de miere cu profesorul Suciu la manifestarea LGBT de la Sibiu…Banicioiu! invata de profesorul lui
    Bombonel, Dan Ioan Popescu cum se dezindustrializeaza o tara cu o populatie caracterizata de o mare si eterna prostie pre numele ei Romania, care a fost jumulita, arsa de vie, sodomizata de toate gunoaiele Romaniei si cele ale Europei, Asiei si dracu mai stie…O revolutie se face o data de sute de ani, cine se infrupta din bucatele tarii in primii ani se face om pe mii de generatii.. prostimea ca de obicei, pierde invariabil….Bombonel te felicit taica! La cati guitatori, suine sunt in Romanica ai furat putin, foarte putin!!! 600-700 de milioane de dolari e suma? Puteai sa mai pui un zero…Ce Petrom, ce Alro, ce COS Targoviste, ce Bogatia tarii!!!! Cu napalm ai dat…le-ai vandut la mezat pe doi lei… Important este ca le-ai vandut TU!!! Mult, putin, tu ai luat „malaiul”….

  77. @Omul care trece : Pe unde treci , pe Savuskina si te opresti la nr.5 , sau pe Aleea Kiseleff si te opresti la nr. 10 ? In cazul Kisellef , ai iesit de la nr.6 si ai mers in vizita la prietenii de la nr. 10 ? Nu era nevoie s-o iei pe bulevard , aveti portita prin fundul curtii !

  78. Cel mai mare comentator de politica externa din toata media romaneasca este ACUM dl Calin Marchievici! Stimate domn! Va felicit din toata inima! Toate adjectivele sunt sarace la adresa profesionalismului dvs… In opozit, cel mai slab dotat intelectual cu un limbaj saracacios, arid, prafuit, previzibil, cu un caracter de lingau de sluga este Curea Mirel! Infect om, putreda aparitie mediatica!!!! Tic etern! Isi suge bratul ochelarilor, si isi mangaie la infinit mustacioara… Femeia barbat Curea! Par, gen coada de cal, mustata, streci negri pe post de pantaloni si ca incheiere adidasi albi….Un prostovan cu doispe clase care nu a fost in stare sa termine o scoala de subofiteri….Alt/alta prostovana de pe aici il aduleaza… Cur Mirel farul calauzitor? Noul Mesia? Raset ultrahomeric….

  79. Un colectiv de oameni de bine au strâns laolaltă impresii din parcarea TVR1 și a Cațavencilor, păreri autorizate de la vecini și derbedeii din Slobozia, toate și încă peste poate veți citi în serialul dedicat celui supranumit ca fiind Ferocele Pitic Chior, aprig apărător de femei abuzate abuziv.
    Nu pierdeți, materialul este pe țeavă!
    Anexe cu certificate medicale, conexiunile intraspitalicești de boli multiple, interacțiunile perpendiculare a Piticului Chior cu femeile, imagini de ultimă oră, doar în Ediția Princeps a Editurii Zmeul levitează, Piticul nu!
    Prefață colectivă semnată Doina Gradea, Pleșoianu, Șerban Nicolae, BUȘCU, Dinescu Magraonul, Ionuț, Ionuț Cristache, Ardei Umplut și alți corifei.
    Drepturile de autor se acordă Piticului Chior după impozitarea legală, aflat în jenă medicamentoasă profundă.

  80. După tot ce-au demonstrat Wermele din deal cu ai lui în anii care au trecut, dar mai ales în ultimele luni de guvernare tembelă, antiromânească, cu gafe ce pot fi oricând deveni taxate şi pedepsite ca infracţiuni de tot felul este greu să mai găseşti pupincurişti, sau lăudători, şi sunt sigur că dacă nu s-ar practica anonimatul , nu ştiu câţi din cei pomeniţi mai sus ( mi-e şi scârbă să le mai reţin „poreclele” )ar avea curajul de a lua cu orice preţ ( nu mic probabil!) apărarea unor marionete politice , fără nici o pregătire la bază în orice domeniu, dar propulsate atât de sus cum nici în visele lor nu şi-au imaginat !
    Hai să-l luăm de ex.pe inginerul cu masterat în vibraţii, de care oricât am râde noi, nu-i prost, ci doar ticălos, un ticălos ce ştie prea bine că apără la rândul lui nişte ticăloşi de teapa celor de la putere, dar cine mai are nevoie azi de ingineri în vibraţii ? Poate cei de la jucării sexuale şi atunci, uite cum se umple blogul de nişte personaje, unele destul de inteligente, ce se prostituează nu de plăcere, ci de nevoie şi cu speranţa că astfel, vor reuşi să-şi găsească vreun job mai acătării, că de lipit afişe, mai apoi epitete pe aici sunt sătui până peste poate !!
    De aceea @Rene, @Core şi ceilalţi , hai să-i înţelegem şi pe ei , nu vă mai deranjaţi să le răspundeţi şi nu mai puneţi la inimă toate mizeriile pe care sunt obligaţi să le împrăştie pentru a trece şi ei cu bine prin etapa aceasta de viaţă atât de dificilă !

  81. Radu Humor! Nespalatul ala de Liviu Plesoianu, lingaul de parti dorsale al Varanului,isi incheie anul acesta visul erotic in Parlament…Ar mai vrea o data dar cine dracu sa il mai voteze? Poate tu, cu familia si neamul tau! E putin, e foarte putin… Trebuie mai multi „prostalai” nu da la numar, la multime… Aici la alegeri ca si in sex, Radu Homor, marimea chiar conteaza… Plesoianu este marimea S, canci sanse la alegeri… Amandoi sunteti filozofi, o meserie foarte cautata azi!! De la 12 000 de euro lunar Plesoianu o sa castige 1 800 lei net…Asta e… Dar 4 ani a boierit-o,nu?……Tu care esti Gheorghe Dracu de la Ceacu al postacilor de la Cotidianul ce sfat ii dai acestui neispravit? Munca pe salar minim pe economie sau videochat? Intreab-o pe doamna rene! Poate face cu dansa echipa pe site-uri cu adulti….

  82. Piticule atomic, iar ti-au explodat neuronii? Prostovan este fiul mamei tale! Invata sa fii civilizat si sa comentezi ca atare. Te prevalezi de faptul ca te ascunzi dupa un nick si nu vede nimeni cum esti?

  83. Pe terenul fostei Ferme Băneasa, obținut fraudulos de Popoviciu la un preț de 150 de ori mai mic, se află acum complexul Băneasca Shopping Center, cu IKEA și Ambasada SUA, care a concesionat în perioada Obama – Biden 40.000 de m/p de la Popoviciu pentru suma de 15.000.000 de dolari și a mers mai departe cu contractul deși se cunoșteau ilegalitățile lui. Ulterior s-a dovedit că tocmai Hunter Biden a fost unul dintre „consilierii” lui Popoviciu chiar „într-o vreme în care SUA și aliații punea presiune pe România să lupte împotriva corupției”, după cum a scris până și New York Times.

  84. Cum! Imi accept greseala! scuze! De trei ori scuze!!! Si eu fac parte copios dintre prostalai, am gresit copios… M-am referit nu la familiile comentatorilor ci la cine este atat de naiv sa il mai voteze pe plesoianu, si serban nicolae la alt partid… nu a fost cu intentie… scuzele de rigoare! Nu sunt chiar atat de decrepit…erare humanum est…

  85. Radule, ești inteligent, român-român, citește articolul dlui Buduca de ieri despre Cometatorii MERCENARI AI SITURILOR, dar și comentariile, te prinzi tu!

  86. cu momaile din psd pline de epoleti, nesimtire aroganta, PSD condus de trincghiul bermudelor ciolacu de simileasca, stanescu de caracal si dâncu de serviciu ce i-au alungat pe plesoianu si serban, dancilă și liviu pop, membrii fondatori. ca sa dicteze ei ce fii de colonei si generali, ce absolventi de baneasa pot termina PSD după eMOTIUNEA plimbata pe la nehoiu si pogoanele de asociatul lui hayssam pe care nimeni nu-l cerceteaza, studiile, afacerile, asociatii, locurile de munca ???incapabil sa coagolize stanga unita, latrau ipocrit la tv si pe rol de pinochio vrea inca 4 ani in opozitie fara sange in instalatie, fara o singura acttiune concreta si finalizată motiune, suspendarea presedintelui si referendum la 6 decembrie, tragerea la raspundere a celui msi incompetenr guvern, corupt, care nici macar 115 milioane de masti, cu plati in strainatate din coreea de sud la bucatareasa din calugareni , cu mii si zeci de mii de infestati, cu morti nevinovsti si covidati in pixul smechetilor din umbră??de peste 1 an, klaus nu viseaza decat antycipate, alegeri, alegeri iar dezastrul economic si mizeria morala după furtul alegerilor locale din cpitala, iresponsabilitatea, mijloacele specifuce, diversiunile a la ciordache legislativul, se vrea alegeri pt. o dictatura prin parlamentul meu????dupa guvernulmeu, spalatul pe maini si masca peste mască???demisia, suspendarea, referendum!!!

  87. Partea mea de vina nu apartine nimanui ci numai mie… Nu am fost un vizionar, profesorul de filozofie de la facultate, ne spunea: Domnilor! Sa nu aveti soarta dinozaurilor! Noi am intrebat, cum asa? Dansul a zis, Dinozaurii ca reptile sunt ovipari nu vivipari, au nevoie de caldura pentru perpetuarea speciei… O schimbare cat de mica (eruptie vulcanica, meteorit), in transfer energetic pt eclozarea propriilor oua le vor aduce extinctia… Asa a fost… Eu si multi ca mine am plecat din comunism cu 1 punga de 1 leu.. Eu sunt un nimeni, alti putrezi de bani pe nemeritate! Poate sunt ranchiunos, cine stie…Imi pare nespus de rau, mai bine faceam scoala de ofiteri din Baneasa.. Acum eram pensionar cu 100 de milioane lei vechi pe luna.. Asa, muncesc pana imi crapa ochii din cap, ies la pensie la 68 de ani, si tin in carca zeci de paraziti, basca am 200 de milioane lei vechi teapa….Am o asa sila de ideea de competenta, moralitate, bun simt in Romania…Imi pare extrem de rau ca sunt la baza piramidei contribuabililor din Romania undeva mai la mijloc era mai bine! Oriunde ma duc la spital, platesc, platesc, RMN, draci, laci.. Si altii toaca frunza la caini 30 de ani.De cine ma iau eu de domnii comentatori, pe acest site? Cati se iau de mine…Ma refer strict la cei platiti si din BANII MEI…Ecuatia e asa simpla!

  88. Nu vedeţi că Wermele de la Cotroceni , care trebuia suspendat de ani buni, profită de slăbiciunea, cică celui mai mare partid, sanchi, ce n-a fost în stare să-l dea jos, deşi ar fi avut zeci de motive şi tot pe-atâtea ocazii ?!
    Atâta incompetenţă, mojicie, incultură şi rea voinţă cît a tras după el ca un ghibol , sus în Deal acest alogen , n-au strâns toate guvernările de până acum la un loc !
    Dar nici ce şi-au permis nesimţiţii ăştia , mai ales în ultimul an, nimeni nici nu şi-ar fi închipuit măcar !
    Trădarea de neam şi Patrie a ajuns literă de lege, vânzarea a mai tot ce-a făurit poporul ăsta de veacuri şi îndatorarea pe încă vreo trei generaţii, iată „marea realizarea” pe care sunt pe cale s-o înfăptuiască şleahta de alogeni ajunsă în primele funcţii în statul ROMÂN !
    Nu vreau să fac abstracţie de ce au făcut celelalte guvernări, prea puţin bine pentru cei mulţi, sau pentru propăşirea Ţării ăsteia ( vă mai aduceţi aminte expresia de care nimeni parcă nu mai vrea să ştie ?) , dar ce se întâmplă acum este peste putinţă de înţeles, cu atât mai mult cu cît toată vina este plasată în altă parte ( ruşi şi pesedeeee !).
    P.S.
    Este imposibil să nu observi asemănarea dintre ce se întâmplă în ultimul timp în SUA şi România : acelaşi scenariu, aceiaşi păpuşari, că e vrei, nu vrei vorba despre ei în primul rând , doar marionetele diferă !

  89. Lasa-l in pace pe Coroiu! De ce trebuie sa-ti spuna altcineva niste adevaruri? La alegeri s-a furat, se fura si se va fura cat timp securitatea este atotputernica si la butoane in aceasta tara. Sau nici acum nu crezi?

  90. Precum balabustele cu cele sapte fuste-n cap lovindu-si adversarii cu puradeii din dotare, vajnicii (violentii) comentatori romani nu-s in stare sa comenteze ci numai sa profereze injurii si atacuri la persoana atat catre subiectii articolului si mai ales asupra celor ce NU rezoneaza cu parerile lor.
    Oare asa sa fie comentatorul roman ? Din pacate desi sunt o categorie redusa de astfel de indivizi, acestia reusesc sa angreneze in avalansa de injurii si pe inca multi altii. Discreditarea ca instrument de manipulare a celor ce au opinii , altele decat cele ordonate, este modul prin care se omoara si ultima urma de democratie in exprimarea opiniei libere. Lipsa respectului fata de ceilalti cetateni este primul pas in asasinarea oricarei tentative de coagulare de politici si interese nationale comune. Caci asta este scopul, cei prosti dar cu tupeu la putere, cei slabi cu gura sigilata. Pana unde ? Pana-n fundul prapastiei, la indemana intereselor straine ce vor saracirea Romaniei atat de resursele pamantului cat si de resursa umana caci aceasta aiureala cum numai in Romania o auzi – cine nu-i cu noi , la puscarie ! – este total antiromaneasca caci nu uneste ci dezbina.
    Concluzia o trageti singuri.

  91. CAT DE COMPROMIS E BULIBASA DE BUZAU??
    CINE L-A PROPULSAT PE ACEST INTERIMAR IN FUNTEA PSD DE A DARAMANT GI=UVERNUL DANCILA, A VOTAT DE 2 ORI GUV ORBAN, S-A FACUT VA BAGA MOTIUNEA, A VENIT PE LISTE CU FII COLONEILOR SI ACOPERITII DE LA BANEASA?
    I-A ALUNGAT MARSAV PR =E ILIESCU CA PRESEDINTE DE ONOARE, PE SRBAN SI PLESOIANU DE PE LISTE??
    ALEGERILE LOCATE FURATE IN VAZUL LUMII TREBUIE ANULATE@
    PRESEDINTELE TREBUIE SUSPENDAT PT A PUTEA AMANA ALEGETILE!!??
    PSD ti-ai vazut listele , gata. ai vazut jocul la 2 capete a lui ciolacu, grindeanu, tudose, firea, olguta,stanescu tractoristul, CHEAMA ELECTORATUL SI ALUNGA ACOPERITII , FII DE COLONEI SI GENERALI, ORBANII, CIOLACII , RAFILELE, KLAUSISTII si amana 3 luni alegerile!! cat va condice ciolacu groparul veti avea soarta PNT, NASTASE, DRAGNEA!!!!

  92. Democrație e o doar o lozincă pentru fraieri!
    Nu contează ce se votează, contează cine numără voturile!
    De ceva vreme (începând cu alegerile din 2009, când Mircea GEOANĂ CÂȘTIGASE de fapt alegerile li a fost furat, de fapt a fost furat poporul român) alegerile se fură în România!
    De aia nu mai trebuie mers la vot!
    Cine merge la vot face jocul ticăloșilor, securiștilor care hotărăsc ei ce procente dau fiecărui partid!
    NU MAI TREBUIE SĂ MERGEM LA VOT!
    BOICOT TOTAL!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.