Secretele ascensiunii lui Vela, luni pe cotidianul.ro

Cum a reușit un fost primar şi fost informator al Securității să se îmbogățească pe seama bugetului statului și a cetățenilor? Care este amploarea grupurilor de interese din jurul acestui personaj?

Cine l-a caracterizat ca „O jigodie mică ajunsă jigodie mare“? Răspunsul la toate aceste întrebări luni dimineață, începând cu ora 07.30, pe cotidianul.ro. Partea a doua a acestei ample anchete, miercuri, de la aceeași oră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

8 Comentarii

  1. Slovacul Vela a pus steagul Ucrainei pe masinile de politie si a scos tricolorul. Arestati-l pentru tradare. Asa lucreaza Sorosh cu minoritari care distrug statele nationale.

  2. Scuze colegu de mai sus,
    Da, culorile Ucrainei, dar mai mult culorile mașinilor de politie din „Deutchland Uber Ales”, un fel de „Love You too”

  3. mare SECRET:
    Ascensiune … datorita COCOTArii pe UMERII vanjosi (pardon, SLEITI !) … a celor pe care ii dezIMFORM(eaz)A !!!

  4. Probabil ca DORESTE … si URMARESTE POLITI(enes)C … RETROCEDAREA BUCOVINEI (ucrainiene) catre TARA muma – ROMANIA ?!?

  5. Dupa 1989 numai secaturi securiste au fost puse in toate demnitatile si institutiile statului roman!
    Numai analfabeti=cretini=degenerati=tradatori de tara!

  6. Vela ăsta trebuie judecat și băgat în pușcărie, pentru încălcarea drepturilor cetățenilor cînd era în funcția de menestrel cu jacî di chieli, la „Interne”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.