Se îngroaşă lista infectărilor cu Omicron

Încă 13 cazuri noi de Omicron au fost înregistrate luni în România, transmite Ministerul Sănătății. Printre bolnavi este și un adolescent în vârstă de 14 ani. Totalul de cazuri din România a ajuns la 38.

Încă 13 cazuri noi cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate luni în România.

Cele mai multe persoane infectare – 10 – sunt din București, alte 2 persoane sunt din județul Ilfov și una din județul Galați.

Persoanele infectate cu tulpina Omicron – 5 bărbați, 7 femei și un copil – au vârste cuprinse între 14 și 89 de ani, iar 7 dintre acestea sunt nevaccinate împotriva COVID-19.

Două persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie și SUA.

Până în prezent, în România au fost confirmate 38 cazuri cu varianta Omicron.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

  1. Încă 13 minciuni sfruntate și nesimțite din partea unui sistem ticălos vândut străinilor! Nu vă mai crede nimeni, ticăloșilor!

  2. 38 de cazuri sunt declarate Omicron deci 0,38% din cele aprox. 10.000 cecazuri/14 zile. Putem privi si din ultimele zile in care raportarile au fost de aprox. 700. Nu stim din care s-au apucat sa creasca secventierile/despicat firul in patru ca sa iasa ceva. Deci 13 din 700…adica 1,8% din cazuri sunt dupa ”ultimul ragnet”…Multa sanatate! Daca aveti norocul sa nu ajungeti in spital atunci:”La multi ani!”…

  3. Cei veniti pe 1 decembrie cu avionul din Africa de Sud si care erau asimptomatici nu s-au vindecat intre timp? Ii mai tineti in carantina? Pe tot restul vietii?
    Sper sa nu aveti nesimtirea sa-l transformati pe omul de 89 de ani in prima victima a virusului ucigas omicron! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
    Anglia, Franta, Australia,etc au raportat cate un deces de omicron.
    Voi ce faceti? O sa va dea Bill Gates afara din functiile de paraziti pe care le ocupati!

  4. Serurile ARNm nu apara, nu opresc transmiterea, provoaca numeroase victime dar aduc foarte multi bani si actiuni membrilor guvernelor corupte sau liderilor corupti precum Ursula von der Pfizer. Ele sunt destinate uciderii, sterilizarii in masa sau provocarii de boli cronice grave, dar si pentru obtinerea de averi uriase de catre „alesi”.
    Daca ne uitam la Cuba, vaccinata in proportie de 92% cu vaccinuri proprii, chinezesti sau rusesti, observam ca in Cuba nu existat decat ub cingur val, si un total de 8000 de decese. Acum au sub 100 de infectari zilnic si zero decese. Exista atunci vreun motiv temeinic pentru cetatean ca sa se injecteze cu Pfizer sau Moderna? Oamenii refuza serurile asasine ale corporatiilor globaliste care asasineaza in masa, nu refuza vaccinurile adevarate care protejeaza, dar de care nu au parte. Sa nu credeti nici macar o vorba macar din propaganda oficiala mincinoasa care ne mana la moarte si boala sub presiunea fortelor sataniste globaliste care se considera pe ei insisi de natura divina, cu drept de viata si de moarte asupra intregii umanitati. Prin metode viclene cauta sa va inrobeasca si sa va ucida apoi, totul a devenit acum foarte clar.

  5. Pentru cei care au impins genocidul prin vaccinare:
    „You can run on for a long time… run on for a long time… sooner or later God will cut you down.”

  6. ‘ Rușine ‘, Europa este ‘în roșu’ și noi nu ne aliniem ?!

  7. Niste guoanie.. bata-i Dumezeu sa-i bata de marxisti nenorociti! Nu stiu alteceva decit sa inspire frica, sa forteze oameni sa sa vacineze cu serurile lor experimentale si inspaiminte lumea fara rost. Omicron are tot atita patogenicitate cit are a gripa normala. Dar asta sunt ziaristii, niste guoaie care sa vind pe mina de arginiti Judei.

  8. Panica, isterie, frica….pentru ce ???
    Pentru controlul iudeomasonilor, pentru „resetarea” lor diabolica ???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.