A crăpat „guvernul meu”

A crăpat guvernul meu și nici dracul nu-l mai repară în forma în care a fost moșit de Klaus Iohannis. Nici dacă îl lipește cu scotch, nici dacă îl lipește cu scuipat sau cu prenadez. Bucata care s-a rupt, ruptă rămîne, oricum am lustrui-o și întoarce-o „propitarul”. Cu Cîlțu pe post de toartă nu mai este ce-a fost. S-a spart din nenumărate motive, dar mai ales din prostie. Din prostia și primitivismul lui Florin Vasilică Cîlțu. Zero pur în materie de abilitate politică și în materie de spirit de echipă. Nici căprarii analfabeți de pe vremea armatelor de strînsură nu s-ar fi purtat așa cu niște oameni cu care avea un interes pe drum lung. Din cauza trufiei și a îngustimii de gîndire a lui Klaus Iohannis. Nici președintele n-ar fi străin de spargerea guvernului meu. Prin lipsa sa de abilitate, de interes, de înțelegerea poziției sale. Prea a luat „soldățeii” din partide ca pe niște cutii de pantofi pe care le muți prin debara.
Mulți cunoscuți au privit criza cu detașare și humor, convinși că nu se întîmplă nimic. Personal, n-am crezut nici în succesul lui Cîțu, nici în gafele lui Iohannis și în redresarea lui Ludovic Orban. Am stat departe de valurile tulburi, așteptînd deznodămîntul. Dezvăluirea lui Orban, privitoare la înțelegerea privind funcțiile viitoare negociate pentru el și pentru Cîțu (la BNR!) mă îngrozește. Nu este un semn de multă minte. Dar n-am zis nici mîc, așteptînd ca lucrurile să se rostogolească. În politica româneacă, profețiile (care abundă) sunt flecăreală pură. Nimeni nu poate prevedea calea pe care vor umbla mințile politicienilor dîmbovițeni. Și cînd toată țara era gata să parieze că USR-PLUS nu va pleca de la ciolan și va înghiți și gălușca destituirii lui Stelian Ion, iaca beleaua. Ce și-au dorit PNL-ul și Klaus Iohannis să se întîmple, adică să scape de USR-PLUS de la guvernare, s-a produs. Guvernul meu a făcut poc și s-a spart. Sec, scurt, cu greu de prevăzut consecințe pentru țară și după ce calendar. Miniștrii pluseriștilor au demisionat și, de luni, disprețul președintelui Iohannis, aroganța și gîndirea sa limitată au deschis cu adevărat ușile crizei politice. Prin care aleargă tropăind zgomotos, ca o turmă de mistreți speriați „guvernul meu”, servitorul și măturătorul de serviciu al președintelui Iohannis. Așa i-a tratat Klaus Iohannis și pe unii și pe alții. Nu s-a interesat cine sunt, ce performanțe au, ce proiecte ar putea duce pînă la capăt. I-a acceptat ca pe niște servitori care să-i facă treburile, să scape de griji, ca să facă doar ce au promis dar și ce își dorește dînsul și să înțeleagă repede ce l-ar deranja.

Care a fost fondul pe care s-a declanșat această criză? O nepăsare crescîndă, apăsătoare, o prestație inertă a președintelui Klaus Iohannis, din ce în ce vizibil incapabil să joace rolul de mediator în societate și să canalizeze forțele politice spre proiecte mari și cauze importante. Pe acest fond s-au reinstalat tehnicile de business și politică „brevetate” de PD-ul condus de marii afaceriști Videanu, Berceanu, Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Blejnar etc. De la restituiri de TVA, la atribuiri de contracte bănoase, toate tehnicile de a face bani pe seama politicii s-au reinstalat cu repeziciune. În plus, la bani s-a instalat un clan de Vîlcea și Gorj pe de o parte, iar de cealaltă, clanul ardelenilor, cu Rus, Dîncu, Boc, Blaga, Hellvig și Rareș Bogdan, un trepăduș politic gălgios împins la înaintare. Oamenii chiar și-au dorit să guverneze singuri, convinși fiind că le iese și colectează mai mult.

Pluseriștii s-au trezit că ministerele grele (Transporturi, Fonduri europene, Justiție, Sănătate) nu sunt ușor de scos din șanț. Pentru ei nu era loc nici agenția pentru construcții de spitale, nici un rol important al ministrului Justiției la desemnarea procurorilor. Doar pentru PNL, ca să-l rezolve pe Cîțu cu funcția de președinte, a fost adoptat și planul de investiții Anghel Saligny.
În ciuda incoerenței și amatorismului, AUR pare să fi cîștigat ceva. Dar fără nici un folos!

Războiul pentru citirea moțiunii ne arată cît de normali sunt liberalii, pesediștii, pluseriștii și cei de la AUR și cît de „mediator” este Klaus Iohannis. Să vedem cum aerul de bandă nebună al politicienilor români mai lasă loc la o structură articulată de guvern!
A crăpat „guvernul meu” și nici dracul nu-l mai repară în forma în care a fost!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 78

91 de Comentarii

 1. Asha cum o va lua la vale in viteza si PSD cu Ciolacu carmaci. Ciolacu crede ca este un mare imbarligator si ca tatica folosita acum si deja stiuta de toata lumea va da roade. Se inseala! Nu vor fi alegeri anticipate. Si ar fi mai bine si pentru ei.Daca PSD iubeste poporul asa cum se lauda sa voteze motiunea in cazul in care ea ajunge la vot. Citu trebuie sa plece si sa devina istorie.Guvernul Romaniei nu este nici mostenirea lui si nici a lui Iohannis.Un guvern minoritar PNL-UDMR si USRPLUS in opozitie nu ar fi in favoarea Romaniei. Opozantii ar putea bloca in Parlament multe proiecte chiar fezabile.Ar guverna oare cu UGuri? Atunci de ce ne-au mai chemat sa votam contra lor cand la guvernare era PSD? La zi ste insa marea problema a poporului roman, supravietuirea de zi cu zi, iarna care vine, banii putini, facturile mari la energie si gaze, preturi zilnic in crestere. Dar nu le pasa! Niciunuia dintre ,,luptatorii,, pentru binele poporului. Sa fie oare poporul atat de fraier incat sa-i dea dreptate PSD in cazul in care nu va vota motiunea si va prelungi aceasta criza doar pentru a-si atinge scopul? Sper ca nu!

  • Acum vedem cine e mai tare. Iohannis-Helvig=germania50%+soros50% sau USR=soros100%. Daca Cutzu pleaca inseamna ca Iohannis-Helvig sunt absolut NIMENI.

  • PSD este deja marele castigator al acestei lungi galceve securiste, nicidecum politice. Este vorba de banii romanilor iar unde este rost de furat din banul guvernului hop si securistii care si-au facut slugile politicieni. Dupa cei ai Petrovului acum au aparut si flamanzii din USR PLUS. Cat priveste PSD-ul, baietii profita din plin de scarmaneala dintre maidanezii din USR PLUS si PN(D)L si asteapta ca in final sa atinga 50% procent electoral pentru a guverna singuri. De ce ar face altfel? Filfizonii din AUR se duc vertiginos la vale de cand s-au luat in brate cu patronii LGBT-istilor si antiortodocsilor. Ce anume nu iti este clar? Fiecare este cu securitatea din spatele sau. Nici securitatea in Romania nu mai este ce a fost!

  • Dece crezi că nu vor fi alegeri anticipate?Ce guvern fiabil vezi să scoată țara din criza în care au băgat-o actualii politicieni cu Johannis în frunte?Decît frecangeala asta cu pierderi imprevizibile pentru români,nu mai bine în trei luni mergem la anticipate și poporul decide o nouă configurație politică?Vei spune că politicienii nu vor pleca de bunăvoie dela ciolan;da,dar dacă nu pleacă de bună voie,vor pleca de nevoie că atunci cînd disperarea va pune stăpînire pe mase,se uită de democrație și se trece la păruială și prăduială distrugătoare.

  • ba ca urati mai sunteti voi tatarii de teleorman, noroc cu botnita ca snu vi sa vada gropile pa fata.

   pi dac va puneti straini si tatari ca „presedinte”, care sasi „vrea o romanie …” etc, omu spune clar ca nu e roman. Dar voi nun telegeti, caveti capete patrate. „romanii mei…” adica restu nu erau alui, sau casi vrea „o romanie fara PSD”, „romania educata”, va arunca infata ca populatia e proasta needucata. Va baga tatarile la „bac-uri” la despartit cuvinte scurte in liniute, o treaba ce nu se gaseste nicaieri pa fata pamantului.

   are dreptate neamtu iohanu, cu cetatenie germana la activ. Steti prosti grupa mare, mei beieti. Sa jungi tu ca cetatean roman, sa iei material de la NGO-urile straine, pa care vi lea bagat tataru besescu, si sati distrugi tara, cetateanu de langa tine, prietenu de langa tine, vecinu.

   Asa culegeti cum ati semanat, aleagasar cenusa de neamu vostru tataresc de teleorman.

 2. Îmi pare RAU, dar usr este bine mersi la guvernare prin eșaloanele 2&3 ….
  Așa că vorba aia : Greu sa urnești câinele de la măcelărie…
  Dl. KWI face ce știe mai bine, meditează profund și apoi de îndată găsește soluția …oricum fara pesedeu cat este președinte….
  Așa că să ne bucuram.

  • Uite cum te prezinți tu, ori analfabet funcțional, ori postac de meserie! N-ai nimerit-o cu eșaloanele 2&3, nici acolo nu mai sunt USR -isti. Dar na… îți place sa mănânci ca…stane…

 3. Ce facu-si Ospatare ? Cum de reusi-si sa rupi guvernul tau ? Fa un lucru bine facut si infiaza-l pe catzu.

 4. A crăpat. Guvernul lui seamănă cu o șandrama stalinistă, devastată de urgie. De pseudo-liberalii prizonieri ai Rapacității și Miopiei. Sunt profund dezamăgit de comportamentul d-lui Iohannis. Să fi ajuns in andropauza politică? Sunt dezamăgit de prestația fara palmares a lui Rareș Boc…dan. Cel atât de ferm și de mândru altădată a dovedit că nu-și poate depăși condiția de trompeta dogită. Cert este că Iohannis avea nevoie iloți, adică de Ciltiloti. Și de o paiața cu aer feroce. Nu s-a mai văzut în teatru ceva atât de neobișnuit. Daca exista ceva mai demn de dispreț decât un om josnic, acel ceva este Compromisul Ciltu. Există nenumarate greseli pe care le toletezi și le treci cu vederea. Dar „toleranta” lui Iohannis, in cazul compromisului Ciltu, este stânjenitoare. In loc să-l zboare în secunda doi, dl Președinte i- a permis Muzei pentru Idiotul vs Colțișorul de bal aur, sa troneze vulgar, pervers și cu multă emfază, la umbra unui guvern în vrie. Atât de mult s-au incalcit problemele, atât de mult prostia le-a sporit, atât de mult s-au făcut de rușine, încât nu-i mai duce mintea și capul. Nu mai vorbesc că atitudinea asta a lui Iohannis are și doza ei de stupiditate pură. Iar Ciltiloti care nu cred decât în conspirații și ura oarbă nu sunt decât niște abjecții liberale. Mucles-ul e cainele de paza in morga de liberali contrafăcuti. Dolce vita – loiala vita!

 5. „Din cauza trufiei și a îngustimii de gîndire a lui Klaus Iohannis.”
  Asta-i lezmajestate !!! Cum sa scrii asa ceva de politrucul mediocru si cinic?!
  Si va recomand sa meditati la urmatoarea, daca d-uL Iohannis (fie-i numele slavit) care e cel mai inteligent roman, doar este Presedintele, (primul om in Stat) este ingust in gindire cum sunt ceilalti, supusii dansului, poporul roman?!

  • Ceilalti supusi sunt ca tine. Ingusta la minte,larga in gura, priceputa la orice si la nimic. Dar , mincinosi, lasi si poltroni, oportunisti si ipocriti ,fara onoare si fara caracter , fix ca si Ciltzu, Tzurkana, Gorghiu , Felerachiu , Danga, si, uber alles, intreaga banda USR !

 6. Crapat pe naiba, sunt la tita vacii in continuare si fura in stil barbar!

 7. Foaie verde si un leu
  A crapat guvernul’meu”
  Foaie verde samurai
  ș-ai dubai ,dubai, dubai,
  Veselia e pe plai
  Anti-contra jubilai
  Si speranta congelai

  • #Fekete Tulipan – …. Neica, multa minte n-ai! / Da’ mugesti ca un buhai

  • Salutati-as poetul de planete cu papagalul din tine, Jalea Oltului!

 8. Foarte bun articolul d-le Nistorescu. Noi însã rãmânem doar cu mica satisfactie de a citi comentarii reusite si critici jurnalistice în timp ce politica româneascã si rânduirea tãrii sunt in santz, grav avariate … si noi deodatã cu ele… Nici nu avem vreun partid mai acãtãrii in care sã ne punem speranta, toate sunt parazitate de SRI sau de alte servicii autohtone sau strãine iar dacã, sã zicem, ne-am pune speranta in cineva si am vota din convingere, vãd cã de ceva vreme nu mai conteazã ce votãm noi ci ce se stabileste altundeva… Probabil, intr-un tarziu, dupa ce ne va ajunge cutitul la os, va mai fi o revoltã cu vãrsare de sânge…iar occidentul va spune din nou cã suntem barbari, bla, bla …Dumnezeu cu mila!

 9. Tara crapa, politicienii continua circul lipsit de scrupule, dar plin de interese!

 10. Vechea Securitate a pus la bataie japite matusalemice ca Valeriu Stoica si Misu Negritoiu,i-a pus pe steroizi in post,si cele doua stropitoiare sau executat:’Jos Citu’
  Valeriu Stoica a impus ‘pensiile speciale’in magistratura, cand era pres la PNL, sa scape de concurenta in avocatura

 11. Eu Ciolacu nu votez nici daca alternativa ar fi distrugerea tarii. Prefer distrugerea decat sa o las pe mana netrebnicului si mincinosului de Ciolacu. Prefer sa fiu sclav intr-o firma franceza decat sa votez Ciolacu vreodata. PSD este un partid de jegosi si mincinosi.

  • Sa-ti dea Dumnezeu sclavie franceza, a la perpétuité ! Nici nu stii cat esti de aproape sa-ti vezi visul cu ochii , Sarla draga ! O sa-ti vezi si pensia taiata cu forfecuta de unghii de absolventa de filolongie , sectia limbi slave, masterat la Moscova in Relatii economice CAER , inainte ca oaia sa se inregistreze macar la ASE , celputin la FF, acolo , de forma …
   La ASE ar fi fost colega cu alta salteluta de partid , Hudrea si cu un papagal drogat , Caltzu, daca era sa fie, dar nu a fost , fatalitate ! … Asa ca a tras castigator la Dimitrie Cam-te-miri si la ‘Tu vuo fa l’Americano’ , cu Adriano Celentano. Nu conteaza, diploma sa fie, ca sa intre fetele in Barlament cu CV-ul plin de timbre , iar papagalul la Antipozi mare specialist CIA in finante !!!

 12. Sfiinte Dumnezeule, Imparate Ceresc fa ca sa se aleaga praful si pulberea de toate averile tutoror angajatilor statului, membrilor de partid si propagandistilor din mass-media romaneasca care au lucrat si lucreaza impotriva intereselor Sfantei Noastre Romanii, a poporului si neamului romanesc. Ei aflandu-se in slujba strainilor care vor sa distruga aceasta Sfanta Tara. Fa ca toti sa ajunga cat mai repede someri si saraci lipiti pamantului. Amin, Amin, Amin!!! Ps. urarea e valabila si pentru cel ce nu-mi afiseaza postarea.

 13. Pe zi ce trece Reformistul se vede în toată „splendoarea „lui .Omul (poate greșesc numindul om) e incapabil de ceva bun ,constructiv pentru tara.Ce proiecte ce idei ,zeria barat ,e gol! .În tot ce face se gândește cum să-i pice lui bine.Viata politica din Romania a transformat-o într-o fosa la care i-a sărit capacul de la dospit.Mirosu-i vânturat de Usr,Orban ,Catu peste tot și oriunde te ascunzi dai de el.Romanii sunt inca spectatori ,n-are cine să-i unească pentru a ieși în stradă ori așteaptă ca să rămână fără salarii și pensii că în vremea lui Boc/Petrov.Ceva se va întâmpla că prea e de nesuportat mirosul de fosa care vine din Deal.

 14. STOP! MOMENT DE RESPIRO! Opriti orice activitate cat si tara! Inchideti tara si blocati granitele sa nu vina teroristii sa il impedice pe Citu sa iasa presedinte pnl! Stop respiratiei si inspiratiei! De ce? Sa iasa Citu presedinte PNL peste cateva saptamani! Opriti timpul si viata cetatenilor, pana dupa alegerile la PNL! Sikkktir bai javrelor!

 15. Un impostor postează sub numele de CHARLIE.Il rog pe adevăratul CHARLIE sa posteze un comentariu că să vedem diferența între un impostor (securist prost) și un GENIU.

 16. „Cum nu vii tu, Țepeș Doamne, ca punând mana pe ei,
  Sa-i împarți in doua cete: in smintiți si in mişei.
  Și în două temniţi large, cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni”!

 17. Sigur că a crăpat. Nimeni nu le dădea șanse de succes. Era doar o chestiune de termen. Era un guvern împotriva naturii, ori natura se reglează singură. Bine, pe lângă faptul că nu sunt capabili au și păcatul fuduliei.

 18. pt charli nai vrf tu sa futi pe mata de bou ce esti din partea casei o placuta suedezade la toti psd

  • #Gavrin – Ba, da’ marlan esti, mai. Mai ai frati si/sau surori? Ca daca sunteti mai multi o sa fie greu pentru cei cu deratizarea si dezinsectia.

 19. E clar ca buna ziua ca aceasta coalitie pdl-usr+ n-a functionat si nu va functiona in vecii vecilor!Daca catu o sa ajunga presedintele pnl(de fapt pdl) credeti ca n-o sa-si bage nasul chiar daca nu va mai fi premier si toate lucrurile in coalitie vor merge ca pe roate?Sau orgoliosul dom’presedinte va trece repede peste situatie si o sa-i „stranga la piept” pe cei de la usr+?Cu tot respectul ma indoiesc ca aceasta formula guvernamentala mai are vreo sansa…!Asta ca sa nu ne mai vina sa radem de bulgari care macar nu s-au chinuit din start sa gaseasca o solutie imposibila…!

 20. Oh, ba da, ‘diavolul’ o va repara după 25 septembrie că doar n-o să numească un premier al ‘ciumei roșii’, despre anticipate, nici vorbă.

 21. marele vinovat de dezastrul din tara beste cetateamniul k.w. iohannis , presedintele „part time „si „primul navetist al tarii”care nu vrea sa recunoasca esecul si dezastrul produs imporeuna cu „guvernul meu- pohta ce-a pohtit” asa cum nu recun oaste nici esecul lamentabil al celuilalt „maret proiect ” , Romania educata , o ciorba racita si sleita de 5-6 ani si care de frica suspendarii se face frate si cu sarsaila al batran= talpa iadului= „ciuma rosie ” pe care a hu;lit-o ani de zile .
  DSingura solutie , daca gaseste un dram de onestitate si mandrie , este cca „de buna voie si nesilit de nimeni”, ca la primarie , sa lase liber „ringul „de la Cotroceni si impreuna cu gasca „guvernul meu ” sa se duca unde a intarcat dracu capra si mutu iapa, nu Mutu – fostul fotbalist si face treaba buna , ci mutul mut !! adio , bre !!!

 22. Da, Iohannis e singurul vinovat de porcaria guvernarii de 2 ani incoace..un zero barat…

 23. Nu a crapat nimenic este mai puternic ca niciodata acum ca am scapat de tradatori. Noi romanii suntem de partea lui Catu

  • Tu ești bolnav, dar beneficiezi de faptul că nu mai sunt locuri libere la „9”…

 24. Capul problemelor din Romania este Iohannis care nu a fost in stare sa fie si sa se comporte ca un presedinte de tzara europeana si pe care,niste multi romani orbeti l-au pus de capetenie peste tzara lor numai cu gandul ca asta este neamtz si le face lor salarii si pensii ca in Germania,el fiind doar un sas de provincie,care are un cap mic pentru o palarie mare,incompetent in a conduce o tzara,dar in plus,cum a dovedit in diverse situatii,un nostalgic hitlerist si dusmanos anti-roman,cel mai probabil suparat pe romani ca stramosii romanilor,pe buna dreptate,au intors armele la 23 august 1944 impotriva zeilor lui hitleristi care au fost actorii principali care,alaturi de rusi si unguri,au ciuntit Romania in 1940 ce a dus la casapirea si deznationalizarea a mii de romani din teritoriile jumulite tzarii.Si daca tot ii da el acum cu „valorile europene” ale lui si cu „extremismul” altora,oare de ce presa romana cea desteapta nu l-a intrebat niciodata pe Iohannis ce parere are despre actul istoric petrecut la 23 august 1944 care a fost clar si o actiune a romanilor pentru salvarea valorilor europene in fata extremismului nazist,care act,cum zic istoricii,a contribuit la scurtarea razboiului si astfel a salvat mii de vietzi.Sau stiu toti ca ziua de 23 august este zi de doliu pentru Iohannis asa cum este 1 decembrie zi de doliu pentru moghiorimea din Romania? Pentru ca individul acesta,dupa cum s-a tot vazut,se poarta cu romanii,cu statul si tzara lor,asa cum s-ar purta unul cu un Trabant castigat la loz in plic.

  • Este remarcabil ca maestrul Nistorescu reaminteste gagautilor uituci ca trebuie mereu sa vorbim de guvernul MEU si nu de guvernul Orban sau Catu. Verner fuge acum de raspundere si scoate din nisip doar dosul precum strutul proverbial aratandu-l romanilor derutati, dar lumea trebuie sa stie ca vina este a sa in proportie de 99 %, nemaicontand ca altii din umbra il poarta cu lesa de ani de zile. De afara sau din interior, nici asta nu mai conteaza in aceste momente cand duce victorios tara spre cimitir.

 25. deeper, inspirată comparația!
  „Pentru ca individul acesta (KWI n.m.), dupa cum s-a tot vazut, se poarta cu romanii, cu statul si tzara lor, asa cum s-ar purta unul cu un Trabant castigat la loz in plic.”

 26. „…Nu este un semn de multă minte. Dar n-am zis nici mîc, așteptînd ca lucrurile să se rostogolească. În politica româneacă, profețiile (care abundă) sunt flecăreală pură. Nimeni nu poate prevedea calea pe care vor umbla mințile politicienilor dîmbovițeni. …”

  Domnu’ … Domnu’ Cornel: – unii pot „profetii” si intelege , mashinatiile politice (nu doar mioritice 😉 ) … DIN extra-TIMP !

  🙂

 27. … ca sa poti intelege pe cineva (planurie „cuiva” ?) , fie persoana fie grup-de-persoane
  trebuie fi doar si doar mai …DESTEPT !
  (decat acel „cineva” 😉 )

  😀

  [„game theory” 😉 …pentru fraieri ? ]

 28. sa vedeti acuma ce mai vuiet,plinsete,racnete pe la inalta M.ue,pe la ursula,sparanghela sau macrou,cum ca nui stat de drept ci e altfel,ca rusii,ca chinezii poate si coreenii lui bung,se va astepta poate vinzatparea de caramele nunald sa dea decizia 2.ciolacu s-a dovedit a cita oara? prima-erste-first remorca la tractorul werner

 29. A mai trecut o zi din viata! Fratii Muraru „inca” sunt la Timona, denigreaza in continuare Romania, mananca icre gustoase si sturioni afumati pana le crapa nasturii de la camasa si se hlizesc la adresa noastra, a Goimilor, fiinte subumane, asemanatoare porcilor, suinelor, virusilor generatori de boli si suferinta! Dl Johannis ii mangaie pe cheliile transpirate de nemunca si mancat in exces pe fratii Muraru zicandu-le! Copii mei! Unde este mai bine pentru „Noi” decat in Romania! Astia nu face explozie ca de’! Mamaliga nu este Acid Picric si spirtul trecut prin paine nu este Fulminat de Mercur. Asa este dle Presedinte, asa este! Dar nici dvs nu sunteti Otel Krupp, Otel German! Sunteti o biata tinichea oxidata, un deseu…Un Neom, un nedemn de Functia de Presedinte de Tara! Dvs cu fratii Muraru sunteti TOT ce are tara asta mai toxic, mai nedemn! Sunteti sortiti uitarii! Praful si colbul uitarii sa fie dupa voi!

 30. Ce se întâmplă acum pe scena politică aduce aminte de un vechi cântec popular care spunea :

  „Măi nevastă, măi muiere, Hai la crâșmă și-om bea bere ,………….. Și-o râde lumea de noi, Cum se bat două nevoi ”!
  Numai că acum se bat nu numai între ei, ci și cu vecinii de guvernare și din păcate nevoile rămân pe capul poporului sărăcit, furat și spoliat în ultimul hal !
  Oricare dintre găști ar ieși victorioasă , cei care pierd sunt românii .
  Singurul partid care putea să „strălucească” după cum i-i numele (AUR) s-a lăsat purtat în mocirlă și va ieși și el murdărit și compromis din cloaca asta politică, cea mai mizerabilă și urât mirositoare de la loviluția din 89 , având în fruntea ei cea mai ștearsă, penibilă și compromisă , jalnica făptură cu nume și interese străine de tot ce-i românesc și încă nu piere cum vor aceste bestii cu chipul fiarei nu numai în suflet, ci și pe chip !
  După „ Deșteaptă-te române ! ” urmează firescul „ La luptă ! ” că de deșteptat, cu asemenea pocnitori politice și scandaluri interminabile pe banii lor , nu cred că mai există român , care să nu se fi trezit : fie sărac , fie ajuns pe căi străine, unde credea el că-i mai bine ! Dar nu-i ! Bine nu-i decât în Țara ta, dacă ai grijă de ea !
  Dar mai ales de cine ajunge să o conducă…..
  Și acum au cam năpădit-o buruieni străine aduse de vânturile unei Istorii ce se scrie fără știrea noastră, dar pe banii noștri și cu amanetarea viitorului generațiilor viitoare !
  Așa că : Întărâtă-i drace ! , ca la urmă să reiterăm finalul unui cunoscut banc : Să se bată între ei până rămân doar doi și pe unul să-l ia Poliția și pe celălalt Popa …..

  • Romania a fost mereu condusa in ultimii 31 de ani de securitate. Si direct prin oamenii ei (vezi PD_ul basesc) dar tot timpul au condus prin baietii fideli ce le sunt iremediabil supusi pana dau coltul. Necazul este altul: toti astia au condus si conduc pentru securisti si deloc pentru romani si pentru tara.

 31. Cine draci sa vina la „Baza Piramidei Contribuabile”??? Mihai Tuduse Pesedistu din Brăila a facut o particulară de Drept gen veceul Gării de Nord la aproape 40 de ani! Un cutitar si un golan ajuns Prim Ministru? Netejeru de la CSM A facut Facultatea Bioterra La Drept in anii 90? Am crezut ca beau Acid Sulfuric…Asta cu Bioterra e seful Magistratilor???? Ca si cum Popescu Piedone il asista pe profesorul Lascar Ioan de la Floreasca la Operatii grele. Lista continuă la infinit, dincolo de Constelația Centauri..Fratii Muraru! Pai d’aia scuipati voi pe tara si Ortodoxism! Cu gunoaiele astea din politica cine sa va puie „piedica”???
  Ne-am „procopsit” cu voi, cancere distrugătoare de tara, neam, religie, pana veti crapa de batranete si colesterol in exces…Toti este caini, hiene,lupi, javre..Este vremuri grele,tare grele!!! Mai bine sa fii INTRETINUT decat sa INTRETII…Elementar dragul meu Watson…
  .

  • Aiurea! Cei mai incompetenti si neajutorati mintal sunt plusecuricii. Toti au diplome cumparate sau obtinute prin relatiile babacilor si unchilor securisti. De ce crezi ca un tractorist ca Coldea a fost uns ditamai profesorul universitar?????

 32. Hai sa nu punem magarul in urma carutei . Vinovatii nu sunt cei ce raman pe loc , cei ce duc greul guvernarii , vinovatii sunt cei ce fug din calea provocarilor ,cei care nu cer schimbarea guvernului ci doar schimbarea unui singur om acela fiind si premierul Romaniei . Adica mai pe romaneste un partid cu 15 procente obtinute in alegeri vrea de cite ori i se nazare sa schimbe premierul si nu guvernul (intelegeti absurdul cereri USRPLUS) .Adica noi facem o motiune nu sa cada guvernul ci ca sa cada premierul si sa punem noi premier pe cine vrem . Intelegeti dragi cititorii idiotenia demersului . Nu mai va tot spargeti in figuri ,nu mai tot mincati castane coapte prin ziare si reviste si pe la TV , glumele depasesc deja limita necesara inteligentei . Vinovatii sunt fugarii , dar fugarii ce nu sunt chiar fugari . Esalonul doi din USRPLUS a ramas oe loc ,fugarii sunt cei care au semnat cu Aur o intelegere de mai mare risu -plinsu .Un partid considerat democratic legitimeaza si se aliaza cu unul numit in presa extremist . Asta nu va pune pe ginduri ? Oare nu vedeti – ce acum e la moda orbul gainilor ? cum un presedinte de partid si fost premier se aliaza cu USRPLUS si AUR sau nu ati inteles cum acelasi presedinte de partid a pierdut alegerile parlamentare .

 33. Oare a fost si aia premeditata ? Toti casca gura sa le spuna Iohannis ce sa faca . Nu o sa vedeti asta . Prerogativele Presedintelui Natiunii nu sunt sa ii stearga pe unii la nas cind le curg mucii , aia atirnatori.Presedintele le cere tuturor responsabilitate, nu tradarea partidului , nu aliante impotriva firii si a apartenetei politice , nu cereri imperative ce nu pot fi satisfacute sau motiuni aiurea aduse in fata tuturor .Motiunea este un act de maxima responsabilitate si ea nu poate fi parte a unui exercitu democratic impotriva unui singur om . Motiunea se refera la caderea unui guvern, nu la schimbarea premierului . Asta nu vedeti ?Guvernul nu este al presedintelui. Guvernul este al tarii, indiferent cit de mult se strofoaca unii sa zica altfel .Putina inteligenta nu ar strica .

  • Mafalda te plimbi pe toate blogurile cu putina inteligenta ce o ai. Nu ajungeam la criza daca lui Citu nu ii ardea de sefia PNL. Daca o vroia peste 4 ani,era altceva. A rascolit rahatul si acum ii pute!

  • E guvernul lui. O stiu pana si bosketarii. De ce a strigat satisfacut ca acum are guvernul sau in fata celor care l-au votat? Acum sa si-l asume ca orice nash sincer care-si recunoaste finii chiar si cand ajung in puscarie. Sau vrei sa credem ca manelistul Vela a scos bindatele in drum impotriva Covidului fara sa-l intrebe pe Comandantul Suprem? Niste giurumele, asta sunt toti. Plimba ursul!

 34. Câțu și Iohannis sunt niște Dinu Păturică plini de tupeu cu ambiții din ce în ce mai mari, mint cum respiră și datorită lor, ăia de la PD-PDL înghit PNL cu o viteză uimitoare. Când și-or vedea toți sacii în căruță, proștilor ăstora doi or să le dea ceva mărunțiș și le vor arăta ușa.
  Asta și merită iar dacă noi nu vom înțelege că PD a fost cel mai mare rău întâmplat în politica românească încă de când l-a înființat Petre Roman, nu vom avea o politică normală.

 35. La cârma țării o adunătură de incompetenți. Până la urmă „guvernul meu” a lăsat ceva in urmă? Sigur! Datorii!

 36. un experimentat jurnalist a spus ca iohannis nu ii uraste pe romani dar ii dispretuieste , eu cred ca iohannis ii si uraste ii si dispretuieste pe romani. Ii uraste pentru ca l-au ales in cea mai inlagta demnitage a statului roman si toata lumea a vazut cat de limitat si lipsit de tot ceea ce inseamna capacitatea de a face fata sarcimnlor unui presedinte de tara , intr-un cuvant este limitat.!!
  ii dispretuieste pentru ca nu sunt capabili sa-l demita si sa scape de povara pe care nu o poate duce : aceia de a conduce un stat in calitate de presedinte !!!
  ACESTA E OMUL!!!IMPARATUL ESTE GOL !!!

  • Sasul a fost mereu o papusa umflata cu pompa de propaganda baietilor destepti. I-au indus iluzia ca este destept si frumos. Este evident ca de cand n-au mai avut nevoie de el securitatea l-a scapat jos din brate. Au mai patit-o si alti. Individul nu mai poate negocia nimic, pana si ei ai sai au realizat ca nu mai are nici o putere. De fapt nici nu a avut-o la modul real vreodata.

 37. Je m’en fiche (in traducere liberala, mictionez) pe el pe guwernel si pe creatorul lui.

 38. Cornele … asa ca 😀
  unii „profeti” stiu ce n”profetesc” ? :
  ” mishteaux spune:
  15 AUGUST 2021 LA 13:45
  @Roman Simplu

  Tu sti cate „unele” … insa din lipsa de „altele” … NU COMBINI bine datele, n-ai cum incomplete fiind … si-ti iasa alt rezultat ! (de la anul USA va avea alt presedinte => remeber this, later ! ? )

  Totusi …pentru ca díalogehzi te intreb … ti.e straniu ca stiam dinainte faza cu HUNTER B: si Catu (vezi anteatentionarea unui scandal in august la Bukale …sscandal care va rasturna pe un ii intr-o mini-revolutie, SUBTERAN in curs !)

  Cat crezi tu ca costa astfel de PRE-informtii si de ce crezi ca am eu , ca peroana fizica, dorinta HOBBY de-a investii in astfel de informatii ?

  [vezi si TAIWAN: 5 noiembrie 2021 !!!Neaparat ? ]

  ? ”

  Da! …Cornele … mai exista si dinastia REALI — maine ! (mi-e tare mila de epigonii actuali ! si asta se vede international in lumeee … o mare mila-intre-desteptii-care-vad-inainte, mila de „ei” 😉 !

  MISHTAUX e nu doar special … are si-un IQ>145 ! 🙂 😀 😛

 39. Foarte mulţi acuză partidele de incapacitate de negociere şi pe preşedintele Claus Iohannis ca vinovat principal.
  De acord, doar că nu preşedintele Claus Iohannis le-a adus în această stare. Ca orice adept ipocrit al „lucrului bine făcut” a profitat ca nimeni altul de starea partidelor ca să-şi ignore rolul de mediator.
  Degradarea partidelor a fost un proces rapid după 2008, unul dintre motive fiind votul uninominal, un tip de scrutin extrem de scump care, pe scurt, a adus „capitalul” în centrul politicii, accelerând „neoliberalizarea”, de toate soiurile, a partidelor politice.
  Aşa că sprijinitorii votului uninominal au la ce să reflecteze!

 40. „Cat crezi tu ca costa astfel de PRE-informtii … ”

  Costa ceva extreeeeem de rar … ceva greu de gasit azi si imposibil de folosit fara prescriptii!

  = INTELIGENTA REALA ! NATIVA ! :* (sa lasam faptele, ulterioritatile sa numeasca un om … un GENIU [-plictisit !] )

  🙂

 41. Si au aratat liberalii muschii vopsiti in galben albastru da nu e decit o fatada a ipocriziei si incapabilitatii. Unde sint banii imprutati de ei? Care sint adevaratele scopuri ca mijloace criminale folosesc. Si cit de sustenabil e pnl cind numai ura si divizarea poporului improasca. E clar ca acesti escroci nu apara poporul ci interesele lor oculte.

 42. Autorul haosului este Iohannis.
  L-a dat pe L Orban jod din functia de premier pe motiv ca PNL a pierdut alegerile locale.Dar cum se impaca ac.principiu cu faptul ca l-a numit pe Catu fara un vot,din pix,si a format totodata o alainta toxica PNL<USRPLUS<UDMR,din cei iesiti pe locul 2,3,4 ?nepermitind PSD iesit pe locul 1, sa formeze o alianta si in cazul in care nu reusea, avea loc pt alianta lui ?Deci asa zisele sale principii ascund d efapt o vointa rauvoitoare,o vointa deja prestabilita ptca l-anumit pe Catu primind semnale d ela bancile sale austriece,ue si altele,Catu fiind recomandat ca fiind omul lor.Intr-adevar ,Catu a facut politica bancilor jecmanitoare,sub ochii lui Isareascu despre a carei nepoata se zice ca a fost casatorita cu Catu,au o fetita,in prezent fiind divortati!Aceste Catu este un farsor,un jucator d e bursa si speculant,titind Ro in haos executiv si indatorare extreme, cu acceptul de la Cotroceni.Este o ticalosie fara precedent la adresa securitatii politice,sociale si ec. a cetatenilor tarii cu statut incert,la pragul saraciei,diferentele de clasa crescind.Marile lor reforme sunt baloane de sapun, sunt atacati cetateanul, biserica,scoala, copiii,familia.USR a fost chemat de Iohannis,copilul sau de sufleti da palme ,semn ca si acest copil de sufket vede ca este ceva putred in Danemarca cu CAtu si autorul guvernerului.Profund dicriminatoriu, departe de a media ceva,Iohannis denumeste AUr, ca "extremist",lipind inadmisibil o eticheta unui partid,contrariu democratiei si legilor,neavind acest drept.Un asemenea indiivd tb.scos d e la Cotroceni ,incalca toate normele si reglementarile-totul este vointa sa de a distruge prin haos,anarhie, subdezoltare,vinzarea resurselor,blocarea institutiilor ,imixtiune si atacuri ,instabilitate ,totul pt.profiturile coruptilor,multinationalelor,bancilor ,facind doar ce vrea el.

 43. Scarba de aceste jeguri care se infrupta din „hoitul” Romania ca niste hiene! Ce fac astia pentru romani? NIMIC! Romanul e prea rabdator, nu iese cu parul in strada!

 44. E exclus ca Catu sa mai fie premier sau sa devina tartore la PNL !

  EXCLUS ! 🙂 :*

  (asa e scris in stele ! mi-e GROAZA sa va spun TOTUL ! 🙁 )

 45. Puterea neamtului … n-a fost nicodata la el
  a fost
  LA NEMTI (de aceea a fost sie REALA putere !!!)

 46. Ca sa fii mediator trebuie sa fii recunoscut ca atare si respectat de partile in conflict ceea ce nu mai este cazul in ce-l priveste pe Johanis. Puterea lui Johanis a fost mentinuta de altii dar numai in primul mandat al acestuia si doar pentru a-l impinge in al doilea. Guvernantii actuali au priceput repede asta si il baga in seama doar de forma fara insa a urma indicatiile sale. Si Catu si Orban dar si pitigoii din USRPLUS sunt dirijati de altii. Sunt cu totii niste pioni.

 47. @ Ileana – subscriu. ciudat e faptul ca majoritatea comentatorilor il scot pe zerodoctul din joc, iar vine pentru balaceala politică e aruncată asupra PSD. Pe principiul ca toti sunt o apa si un pământ. Bine argumentat comentariul domniei voastre.

 48. … Noi poporul roman (99.9%) NU IL SUSTINEM PE CATU !!!
  Deoarece, in ultimele 9 luni, nu a „dezvoltat tara” !!!
  Din contra, in ultimele 9 luni, A FALIMENTAT si FURAT tara noastra, ROMANIA !!!
  ASADAR, la GUNOI (gunoiul ISTORIEI romanesti) cu ACTUALII pm si pres-ul tarii noastre, ROMANIA !!!

 49. Sa CRAPE … CAPRA vecinului (PNL) … CAND si CUM prebuie sa decida PSD. + ….
  Noi poporul roman (99.9%) NU IL SUSTINEM PE CATU !!!
  Deoarece, in ultimele 9 luni, nu a „dezvoltat tara” !!!
  Din contra, in ultimele 9 luni, A FALIMENTAT si FURAT tara noastra, ROMANIA !!!
  ASADAR, la GUNOI (gunoiul ISTORIEI romanesti) cu ACTUALII pm si pres-ul tarii noastre, ROMANIA !!!

 50. Nu s-a spart nimic , totul este la locul potrivit ! Sistemul criminal al pensiilor speciale nu s-a spart , nici salariile uriase , nici cumulul de functii , nici pomenile ( denumite privilegii , sinecuri ) ! In fiecare luna , ticalosii se imbogatesc , ei si copiii lor ! Chiar daca piere tara , de veniturile lor nu
  se atinge nimeni ! Nu s-a spart nimic , nu s-a rupt nimic ! Romania a esuat cu partidele politice , pline de oameni isterici si cu creierul mincat de coruptie ! P S— Poate o administratie militara ar fi mai buna … la spitalele COVID a dat bune rezultate , Sibiu , Suceava , Constanta .

 51. Împăratul e gol! Da, dar vede toată lumea că împăratul este gol?
  Ar fi fost bună o moțiune rechizitoriu în care să se evidențieze starea actuală a națiunii, erorile făcute în guvernarea aceasta și consecințele lor catastrofale pentru țară. Toată lumea sau majoritatea trebuie să fie convinsă de necesitatea stringentă de schimbare a actualei coaliții de guvernare.
  Un rol major l-ar fi putut avea KWI dar de unde atâta conștiință? Omul este un fricos fudul.

 52. @Marta Nora Ţărnea spune:
  8 septembrie 2021 la 21:38
  Sistemul de vot uninominal cu compensare pe liste propus de Tariceanu si Prodemocratia, a fost anulat de CCR si in 2008 s-a votat pe sistemul lui Basescu -Petrov,uninominal intr-un singur tur de scrutin cu redistributia proportionala a mandatelor ,ramas valabil si in 2012 ceea ce a permis victoria usl etc.Sistemul de vot de mai sus aplicat in 2008 si 2012,a fost abandonat s-a revenit le votul pe liste aplicat la votul din 2016.
  Deci nu stiu in ce masura au avut loc efectele de care spuneti,”patrunderea „capitalului”in politica,„neoliberalizarea”, de toate soiurile, a partidelor politice”- or fi astea ,dar cauzele acestea sunt de ansamblu nu datorate Votului Uninominal,ramas istorie…Cata „istorie”sa fie cuprins in el care sa fi „degradat”partidele,iar Iohannis a ramas pur si intact „ca un ingerash?Istoria e cam asa-” Pe 28 iunie 2014 el a devenit președintele PNL. În scurtul său mandat de președinte al partidului, a format o alianță cu Partidul Democrat Liberal (PDL) și a pus bazele unei viitoare fuziuni între cele două partide. Alianța, denumită Alianța Creștin Liberală (ACL), l-a promovat drept candidat la alegerile prezidențiale din 2014, pe care le-a câștigat în al doilea tur de scrutin, în care a obținut 54,43% din voturi, învingându-l pe candidatul PSD, prim-ministrul în funcție Victor Ponta.”.Asdar fuziunea PDL+PNL este CAUZATA de Iohannis,NU DE Crin ANtonescu cum am crezut si eu gresit pina acum! Probabil ca datorita „votului uninominal”a facut „purutl”Iohannis ce a facut cu partidele politice,adica a distrus PSD,e pe cale sa distruga PNL ,ataca AUr!etc.EL ramane OMUL FDGR care l-a facut primar de Sibiu,s-a infruptat si acum distruge Romania, fara OPOZITIA,distrusa,”capitalul”si „neoliberalizarea”fiind chiar el!

 53. darius, de acord cu tine. Să vină acea forță care să vorbească românește cum ai spus tu și oamenii o vor susține dar ce s-a văzut până acum? PNRR eșuat, Vlad Voiculescu pus pe distrus sistemul de sănătate, bâlbe în toate domeniile… Cum zicea „deeper”, și USRiștii și PNLiștii au dat impresia că au câștigat țara la bambilici. Despre KWI să nu mai vorbim…

 54. Puterile ocupante au pus la conducerea Romaniei nemtzi, unguri, ebrei, minoritari religiosi, popinari, pedofili, traficanti de drroguri si prostitutie, interlopi, speculanti, betzivi si drogati.

 55. Medic Răzvan Cherecheș, interviu: „Abia după ce ai trecut de 50% (rata de vaccinare a populației – n.r.) începi să vezi un beneficiu, când ajungi la 70%-80% din populație deja există un control mult mai bun. La 30% (rata de vaccinare din România în prezent – n.r.) efectul este minor.”
  Păi și atunci de ce au raportat mizerabilii din GUWERNERU’ MEU – cu luni în urmă – „scăderi” ale numărului de infectări cînd rata de vaxcinare era de 10-20%?
  GUWERNERU’ MEU și toată gașca din jurul lui să fie acuzate oficial, la „organili” competente, de falsuri în comunicările publice, de manipularea opiniei publice pentru obținerea de avantaje politice, și de „zădărnicirea combaterii bolilor” prin minimalizarea datelor statistice reale privioare la situația transmiterii CoVid-19!

 56. @utilizatorul Darius Da militaria jos din pod acasa la tine. Cat despre administrarea unei pandemii false cu teste fraudate din start, cu vaccinuri care sunt denumite impropiu asa, cu morti de anul trecut in statistici etc, etc si etc semne de intrebare .. deci administrarea militara a unei fraude la nivel planetar nu le confera nimic in afara de complicitate la genocid.

 57. Voi credeti ca un tradator, indiferent de functia ocupata in stat, care face prin actiunile lui rau poporului, neamului romanesc si Sfantei Romanii merita sa mai traiasca??? Avand in vedere ca raul facut de el duce la moartea romanilor datorita lipsei banilor pentru plata medicamentelor, facturilor gaze si curent si alimentelor dar si a faptului ca prin actiunile lui acesta duce la disparitiei de pe harta a Sfantei Romanii si a poporului roman??? Un asemenea om mai poate fi iubit si mai trebuie lasat sa ne conduca???

 58. Poate explica cineva de ce PNLiștii s-au legat trup și suflet de Cîțu?
  Reprezintă Cîțu, idealul de PNList?
  Așa cum PNLiștii se leagă de Cîțu, așa USRiștii se leaga de ai lor.
  O luptă de orgolii fără nicio legătură cu țara.

 59. @ „darius”, 9 septembrie 2021 la 9:54
  „P S— Poate o administratie militara ar fi mai buna … la spitalele COVID a dat bune rezultate , Sibiu , Suceava , Constanta”…
  TE ÎNȘELI! Medicii militari sunt niște total incompetenți, nu-i nimc de capu’ lor, renumele le-a fost umflat timp de decenii de propaganda securistă specializată, a Statului Paralel, prin „acoperiți”! La debutul CoVid, primele 3-4 spitale închise din cauza contaminării personalului au fost NUMAI militare (inclusiv „Ghieruota” al milițienilor nemernici). Abia apoi au început să se contamineze și cele țivile, iar acolo unde au fost puși comandanți militari (ÎNCĂLCARE GRAVĂ A LEGISLAȚIEI, VINOVAȚII TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ CU LIBERTATEA!), ăia au-făcut-că..tu’-prav! …inclusiv la Sibiu!
  După milionul și jumătate de infractori diasporeni bronzați „repatriați” (inclusiv organizat, cu avioane, pe banii noștri, ai contribuabililor! și mulți dintre ei au beneficiat – pe baza cărei legi? – de asistență medicală gratuită, carantinare cu cazare și masă gratuite, deși nu aveau plătite asigurările medicale, deci și asta s-a făcut ABUZIV din banii contribuabililor! Șică LA PUȘCĂRIE!), veniți yezakt din focarele europene (Italia, Spania) de infectare, spitalele au fost principalele focare de transmitere a CoVid-ului în populimea statului eșuat Rromînica.

 60. Si daca timpul trece, ghiulelele raman incat, nici psd nu vor baga motiunea la timp si plavanul de lux isi face cartile si mendrele cum i se scoala? Daca as fi psd, as intra in forta cu motiunea acum cat clocotesc distrusii de nu stiu pe ce cale sa apuce! E luna cifrata 09, lipsurile si nemultumirile sunt destabilizatoare incat, nu stii ce semnezi, vrei noul deindata si nu mai tii cont de ceea ce nu ai, ceea ce iti lipseste si lipsesc enorm de multe, ceea ce iti trebuie, ceea ce iti este necesar, ceea ce poti imbunatati personal cu aportul tau! Cifra 9=3×3, asta inseamna provicare pana la nebunie prin acceptarea extremelor indiferent de consecinte, 09+2021=9+5, 9+5=14, 1+4=5, 14 incapatanarea, neincrederea in sine pentru ca vrei imediat resura financiara sau functia, duce la dezechilibru total asemeni unui cutremur, 1+4+10(data zilei)=24, 2+4=6: scandal intre parteneri, amenintari, intimidari si in final, parerea de rau ca au mintit si manipulat, nu exista! Regretul ca nu au continuat actiunile, e urias! O mica parte din interpretare pentru ziua de azi, fara calculul pentru fiecare partid.

 61. Măcar de-ar crapa, dimpreună cu cel care l-a moşit, Tartoru ăl Mare, cea mai grea pleasnă care i-a fost dată țării ăsteia in acest secol al smintelii totale, globale…! Şi din cenuşa ticăloşiei, să se pună fundament de iubire unei alte societăți purificate de toată ura şi frica care au fost sădite în inimi pentru folosul ticălos al celor ce s-au vrut stăpâni absoluți.

 62. EBOLA , dar ce solutie ai tu in vedere ? Ca de parerologi este plin site-ul ! Care de care mai doct si mai categoric , dar nu are nici o solutie in cap … nimic , vid , nada ( vorba lui Tica ) !

 63. Dragnea, Dan Diaconescu, Tăriceanu au avut ideile lor foarte bune, USRul cu taierea pensiilor speciale și tot ce spune darius în comentariul lui de la 9.54 De la PNL, nu știu nimic notabil. De ce nu se unesc toate aceste forțe?
  KWI și-a dorit dispariția PSDului, și-a dorit guvernul lui. Ca să facă, ce? Criză peste criză? Numai azi nu este Vineri și Vineri își pune coada pe spinare și odihnă neicușorule că s-a extenuat prea mult. Sărăcuțul are două norme, una la nevastă și una la Președinție. Nici nu se știe care-l obosește mai tare.

 64. CdSG, ce caracterizare clară pentru KWI!
  „Rigiditatea lui teutonică, grefată peste o mediocritate structurală, îl împiedică să găsească, pe cale de raţionamente logice, soluţii care presupun flexibilitate şi adaptabilitate.
  Un trufaş ca el, confundând puterea conjuncturală a funcţiei cu înalte virtuţi personale, nu este în stare să se obiectivizeze când greşeşte şi să încerce a îndrepta lucrurile din mers. Convins, de firea lui şi de yesmenii din jur, că este infailibil, perseverează în erori rizibile, închipuindu-şi că lumea din jur ar trebui să se supună planurilor sale şi refuzând orice fel de corecţii.” CdSG

 65. Sper ca Gorghiu și batistuță și toți care apără un personaj îndoielnic punându-se în serviciul lui, să cadă odată cu el din viața publică și cu tot blamul meritat.

 66. pana nu NE pleaca presul., impreuna cu INTERESE sale STRAINESTI de tara, ROMANIA va ramane INGENUNHIATA la ALTII (din est si vest)!

  ACESTA este BUBOIUL (purulent) al ROMANIEI !!! Incepand din 2014 !!!

 67. @darius Tu nu ai o solutie, ci o idee prosteasca care a mai fost aplicata si nu duce la nimic bun. In al doilea rand, ar trebui sa cauti solutii acolo unde ai votat, daca votezi. Eu am solutiile mele personale, cei care s-au implicat trup si suflet in suportul unor sociopati opulenti care ne otravesc vietile nu au decat sa doarma cum si-au asternut. Minimalul pe care il mai ofer sunt informatiile pe care le detin. In al treilea rand, sunt parerolog exact in masura in care esti si tu, desi ce am scris mai sus este o scurta expunere a motivelor de indoiala asupra evenimentelor actuale si administratiei militare pe care o propui ca alternativa la dezastrul provocat de sistemul politic. E ca si cum ai da din lac in put sau scapi de dracu ca sa dai de mama lui. Ai nevoie de bici ca sa functionezi normal? Voltaire, parca spunea ca nu poti sa rupi ,,lanturile” prostilor atat timp cat ei le venereaza.

 68. Soluția: Cineva, Radu Humor, mi-a spus odată, într-o serie de sfaturi, că dacă am greșit drumul, mă întorc și o iau pe drumul bun. Aceasta este soluția, să ne întoarcem și să ne punem un guvern competent.

 69. Nastase, Tariceanu, Basescu, Antonescu pentru a avea cale libera la hotii, l-au luat ca prieten pe acest domn Iohanis cu proptele la Europa vestica democrata constituita din natiuni lase, spoliatoare, fricoase care au devenit pasalic sub turci
  doamne apara-ne pentru rugaciunile poporului crestin ortodox roman care respecta cuvintele tale, daca cineva te loveste peste fata, intoarce si celalalt obraz, am primit printre noi pe toti alogenii si care nu respecta cuvintele tale de a cinsti patria adoptiva plus ca peste 5 milioane de romani crestini ortodoxi raspandesc credinta lasata de tine apostoleasca si soborniceasca in lume
  Aduti aminte Doamne de jertfa acestui neam

 70. Daca actualul guvern se poate compara cu niste circari,ciolacu sigur poate sa se angajeze la circ ca si clovn(clovnul era pe vremuri nebunul regelui-cilacu este zdreanta lui iohanis).Ma intreb ,de ce ciolacu cu mutra lui de plins nu se angajeaza consilier la cotroceni , ca tot e cu limba pe presul unde a trecut regele gol.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.