A făcut ce-a făcut…Dorin Chioțea, redactor-șef la Libertatea

Dorin Chioțea a fost numit în funcția de redactor-șef al publicației Libertatea, începând cu luna iunie, potrivit unui anunț făcut de Ringier angajaților joi, 27 mai, conform unor surse din interiorul companiei pentru HotNews.ro.

Numirea a fost ulterior anunțată de Ringier și printr-un comunicat pe site-ul companiei.

Numirea vine în ziua în care Dorin Chioțea a anunțat că încetează colaborarea cu TVR după șapte ani petrecuți la postul public de televiziune.

„Șapte ani în serviciul public au însemnat pentru mine o călătorie extraordinară. TVR este o uzină de conținut unde mulți profesioniști redutabili au pasiune, sacrificiu și visuri frumoase. Tocmai de aceea am oferit totul acestui angajament în care nu am fost singur, primind în schimb satisfacții imense. Evident, au existat și momente amare, dar prefer să port în suflet oamenii buni, demni și curați de la care am acumulat spirit și profesie”, a scris Chioțea pe Facebook.

El mai precizează că „motivul pentru care merg mai departe ține de o provocare importantă”, dar spune că va anunța „foarte curând” unde merge mai departe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. La toți pe care suferă de o “provocare” după ce au învățat meserie de undeva o fac pentru bani.

 2. Nu ma uit la TVR de vreo 30 de ani. Ar fi pacat sa o fac cand am Internet. Nu am vazut un meci romanesc in ultimii 30 de ani fiindca ar fi pacat sa o fac cand vad englezesc, spaniol, italian, frantuzesc. Nu stiu nici un cantaret, artist roman din ultimii 30 de ani fiindca ar fi pacat sa o fac cand pot sa vad englezesc, american…

 3. @Vanatorul de javre
  Dan „Miki” Alexandrescu
  n. 5 decembrie 1951, București, România – d. 13 MARTIE 2020, Le Chesnay, Île-de-France, Franța
  a fost un jurnalist și comentator sportiv român, un prapadit cunoscut mai ales pentru prezentarea curselor de Formula 1.

  -nu a servit Covid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.