ANAF vinde mașinile confiscate. Ce trebuie să știi dacă ești interesat

Mașini confiscate de ANAF se vând în Capitală, dar și în alte orașe din țară. Sunt scoase la licitație, dar nu  sunt puse la dispoziție informații cu privire la autovehicul, ci doar prețul.

Există câteva excepții. În Iași, de exemplu, se vinde un Citroen, cu 10.000 de euro, despre care aflăm însă și că nu are ITP, dar și că a fost folosit la taximetrie.

Și la Galați de exemplu se scoate la licitație o Skoda Rapid din 2018, dar despre care află doar prețul, respectiv, 49.388 lei, aproape 10 mii de euro.

Dacă ești interesat de o astfel de ofertă trebuie să participi la licitație. Prețul anunțat poate crește, așadar, fiind unul de pornire, care se mărește dacă cineva oferă mai mult.

Cu o zi înainte de licitație trebuie să depui un dosar, cu sină, cu mai multe documente, inclusiv dovada plății sau o scrisoare de garanție.

Dacă autoturismul nu a fost cumpărat la prima licitație ar trebui să îți dea de gândit că ar putea avea anumite probleme. Cel mai bine ar fi să vezi mașina înainte de a licita.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.