De ce vrea Andra să fie ”piatră tare”

Criticată pentru kilogramele în plus Andra a încercat să slăbească, dar fără succes. Mai este și gurmandă, după cum recunoaște, în cele din urmă s-a văzut nevoită să apeleze la specialiști.

Spune că nu o deranjează aspectul, că e de la Domnu`(sic!), dar când vine vorba de sănătate…

Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate… aici nu trebuie să te complaci, să zici „lasă că-i bine”. Nu!  Tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie”, a spus Andra.

Cântăreața precizează că a vizitat un centru care promovează o metodă de slăbire, testată pe parcursul a 20 de ani de activitate în domeniul nutriției.

Nu este vorba doar de o simplă dietă, ci la adaptarea unui plan alimentar echilibrat în funcție de necesitățile fiecărei persoane și stilului său de viață.

Am apelat….  ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate. Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva… atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. Vă pup. O să vă spun mai multe. 

Dacă vă este mai greu să țineți singuri o dietă sau să aveți un stil de viață mai sănătos, este mereu mai ușor să apelezi la un nutriționist”, a adăugat vedeta.

La nutriționist și nu doar…

Citeste si

Despre al treilea copil. „Felicitări, doamna Andra! Să vină sănătos!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Ridicol. In realitate, e vorba doar de PR , gratis si desantat pt.tribul ghiolbanului manelist Maruta, impreuna cu nevasta-sa dizeza rroma si, mai nou, puradeii pe care i-au infipt intr-un film de doi lei jumate. Fomisti, morti dupa averi si celebritate. Ne-am saturat de mult, dar conteaza prea putin.

 2. Si care-i problema? Andra este o cantareatza foarte talentata. Cu ce-i stirbeste din calitatile sale vocale daca este mai grasa sau mai slaba?
  [Eduardovici K K T KuMotZ, soldat-major(+18 ani), specialitatea: comandant de roaba, specialitatea: DiriBau. Cititor pasionat din clasicii rusi: Pravda, Izvestia, Komsomsomletz, Murzilka. Wow, WOWWW!]

 3. ANDRA,
  NU mai hali DULCIURI!
  NU este Nevoie sa se manance in Mos SPECIAL, DULCE , exista in TOATE, afara de Carne si Oua.
  TOT CE este DULCE, chiar SI Fructele (In NeStire …) FACE Grasime.

 4. – Cit ziceati ca cere hartista asta pt un „concert” ? – noroc ca a fost fata lu’ tat’su, tov colonel ceausist, nu era discriminare atunci dar azi… teo trandafir face apologia astora….meridionali – articol „crucial pt culturalizarea” noastra moderna, fortata, in spiritul etniei individei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.