Despre al treilea copil. „Felicitări, doamna Andra! Să vină sănătos!”

Andra și-a surprins fanii cu sinceritatea sa. A fost întrebată dacă e însărcinată, iar răspunsul a fost dezarmant. 

”Nu, doamnă, sunt grasă! Vă rog să nu îmi mai spuneți așa…”

Întâmplarea s-a petrecut  la un concert. Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete a explicat cu dezinvoltură că s-a îngrășat.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, artista a povestit despre întâmplarea pe care a trăit-o la un concert.

Kilograme în plus s-au pus pe abdomen, iar fanii au crezut că este însărcinată. Andra nu pare deranjată să vorbească deschis despre acest lucru.

Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Fiecare, unu pune pe burtă, altul pe picioare, unu pune pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă.

Dacă nu am grijă să mă acopăr, au venit la concerte la mine

„Felicitări, doamna Andra! Să vină sănătos!”.

Nu, doamnă, sunt grasă! Vă rog să nu îmi mai spuneți așa, prefer să îmi spuneți că sunt grasă.

Ideea e că nouă ne place să avem copii, dar e un pic mai greuț ”, a declarat Andra.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. nu ar trebui sa surprinda pa nimeni
  daca seamana cu Jean de la Caracal:
  -doar nu o sa apara blond in ecografie!!!!!!!!

  acum 5 zile · Cum a reacționat Jean de la Craiova după ce s-a spus că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță îi seamănă leit. Părea că această glumă, …

 2. Oftica mare pe invidiosi.
  Andra este o cantareata buna, realizata din toate punctele de vedere si frumoasa. ,,Faraoance” ca ea sau ca Aura Urziceanu sa tot avem.

 3. E clar că e însărcinată. Și sânii sunt măriți. Dar de ce se ascunde pentru că nu e nicio rușine. E o normalitate, binecuvântare pentru familie, neam, comunitate și națiune. Să fie un copil sănătos, înțelept și inteligent, educat și bine crescut. Sarcină și naștere ușoară ! Împreună cu frații lui mai mari să fie o binecuvântare pentru familie și poporul român !

 4. Problema este alta: daca o sa semene cu Măruță? Cum va fii posibil? Posibil trucaj !!!!!!

 5. Bravo Andra! Bravo Măruță! Să fiți părinți responsabili, în continuare, și să vă creșteți copiii, pe care Domnul Dumnezeu vi-i dă, pregatindu-i că să fie oameni educați și de bază pentru familie și popor. Sănătate și numai bine să aveți !!!

 6. Aceasta problema legata de o schimbare in greutate asa dintr-o data ,poate fi cauzata de sanatate si nu de ce crede doamna Andra ca vine de la mancare .Inainte sa se apuce de diete pt. slabit, ar fi bine sa isi faca citeva analize si teste medicale legate de aceasta aparenta grasime depusa pe burta ,in realitate este cu totul altceva .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.