Antonescu despre Iohannis: „Recunosc că nu am fost foarte fericit”

Fostul președinte PNL Crin Antonescu a vorbit, într-un interviu acordat B1 TV, despre cum a intrat președintele Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni.

Potrivit afirmațiilor fostului lider PNL, dacă înainte de campania electorală pentru europarlamentare Iohannis spunea că nu dorește să intre în cursa pentru Cotroceni, după plecarea lui Crin Antonescu din fruntea PNL, răspunsul fostului primar al Sibiului ar fi devenit evaziv.

„Imediat după începutul campaniei electorale pentru europarlamentare, am avut o discuție cu Klaus Iohannis în care l-am întrebat – eram numai noi doi – dacă totuși n-am putea să luăm în discuție ipoteza unei candidaturi a domniei sale la președinție”, a spus Antonescu, precizând că șeful statului i-a răspuns „Nu”.

„Relațiile mele cu Klaus Iohannis au fost în acești ani nu foarte multe, nu foarte intense, dar au fost foarte clare, cristal chiar! Nu era un om pe care să îl întrebi de șapte ori un lucru”, a mai explicat fostul lider PNL.

După ce a plecat de la șefia PNL, Crin Antonescu spune că i-a mai adresat actualului președinte o nouă întrebare privind eventuala cadidatură la funcţia supremă în stat.

„De această dată mi-a dat un raspuns evaziv. Recunosc că nu am fost foarte fericit”, a afirmat Antonescu.

„Eu am pus întrebarea și mai abitir ca prima dată, absolut pregătit ca la raspunsul da, hai să vedem cum e mai bine, să fiu primul susținător al acestei variante”, a susținut Crin Antonescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.