(Foto)Antrenorul de înot ar fi violat fetița de 7 ani în bazin, de față cu toți

Antrenorul de înot ar fi violat fetița de 7 ani în bazin, de față cu părinții copiilor, inclusiv mama  minorei.

Bărbatul în vârstă de 20 de ani era angajat al Clubului Dinamo din mai, anul trecut.

Antrenorii de la Dinamo sunt acum verificați pentru a preveni riscul unor situații de acest fel.

Angajații clubului sunt în prezent verificați  dacă au antecedente, dar și dacă individul acuzat de viol a mai săvârșit  fapte de acest fel.

Cursurile nu erau individuale, instructorul coordona mai mulți copiii, pe grupe cu cel puțin 10 copii

Mama fetiței a fost cea care a sunat la 112. Pe imaginile ridicate de polițiști abuzul a fost surprins și se poate vedea.

Bărbatul este în acest moment arestat preventiv,  pentru 30 de zile, prin decizia  unui judecător pentru drepturi şi libertăţi al Tribunalului Bucureşti.

Oficialii clubului au  solicitat întregului personal prezentarea unui certificat care atestă integritatea comportamentală.

Clubul Dinamo a condamnat miercuri, prin intermediul unui comunicat, comportamentul instructorului de înot  și a anunțat și că vor  fi organizate sesiuni de formare pentru sportivi, concentrându-se pe deontologia, etica şi conduita profesională adecvată în relaţia cu minorii şi persoanele vulnerabile, precum şi cu familiile acestora.

Citeste si

Părinți, până la CEDO. ”Condamnați pentru viol, își continuă activitatea cu copiii”

 

Foto Captura Digi24

Ștefan Mihai Cam  

Foto  Kanal D

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

19 Comentarii

 1. asta a inebunit. Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea.
  Un copilas de 7 ani???

 2. Ar trebui, daca tot e antrenor de inot, sa-l puna sa incerce sa inoate pe sub apa o jumatate de ora ! Si asta fara tub de oxigen …

 3. Eu, părinte, la descreierați d-astia, le-aș tăia instrumentul. Pur și simplu. Fără regret și fără să las urme. Pe mutește. Nu m-ar ști nici vântul, nici pământul și n-aș lasă indicii. Aș lăsa doar urma unei justiții corecte.

 4. Nu înțeleg nimic. Cum poți viola un copil, care se antrenează împreună cu peste 10 alți copii, de față cu părinții acelor copii, inclusiv cu mama victimei şi cu alți angajați ai bazinului, fără ca nimeni să nu facă nimic să te oprească?

 5. Bun baiat, o sa l scape avocatii de puscarie pe caz de traume si alte ale-alea. E celebru, scrie o carte, face si un film. Cum ar veni, a comis o si apoi v a luat si banii. Mda, o justitie crunta se cere, cum s a scris mai sus. Mori, mizerible.

 6. In astfel de cazuri, pedeapsa cu moartea ar trebui sa fie singura solutie.

 7. HEI :LASĂ VRĂJEALA!(L.V) ANTRENOR CU VÂRSTA DE DOUĂZECI ANI? LA 19 ANI ANTRENOR ? CE FEL DE ANTRENOR ? ÎNTR-UN BAZIN CU BROAȘTE ? CE FEL DE PĂRINȚI ÎȘI DĂDEAU COPII PE MÂNA LUI? ȘI APOI IAR- ARTICOL CU: Antrenorul de înot ar fi violat fetița de 7 ani în bazin -DUMNEATA AUTORULE ORI AUTOAREO -ÎȚI DAI SEAMA CĂ ACEASTĂ FAPTĂ NU SE POATE PUBLICA :CU:„ AR FI VIOLAT FETIȚA” CHIAR ATÂTA IRESPONSABILITATE ! ? AUZI -VIOL- PĂI PENTRU UN VIOL=PEDERASTIE -PĂRINTELE FĂCEA MOARTE DE OM !– nu ai proprietatea cuvintelor-poate o fi violat-o verbal (violentat-o) o fi împins-o-n bazin – da viol -viol sexual și maică-sa nu i-o dat cu un scaun în cap ,n-o urlat ,nu i-o scos ochii ? DE!! PROPRIETATEA CUVINTELOR!!!

 8. Antrenorul e defect la cap . Deci nu-i mai trebuie.
  Sa i se amputeze sa nu faca gangrena!

 9. INTRODUCERE
  TOTUL a inceput imediat dupa Lovilutie cand au aparut Filmele in care UnaDoua Aia se cordeau „artistic”.
  Deci, SE STIE si s-a VAZUT inca de Atunci CINE a iscat Magaria Asta si CAND si de UNDE.
  NU intelegeam si NU inteleg NICI acum CE Rost aveau Scenele de Sex, cand Toti Adultii Normali facusera si faceau ASACEVA …
  IN Filme Artistice …
  IN Filmele PORNO era AltCEVA, dar si Acolo Majoritatea PUT de Imbecilitate TOTALA si de FALSE REALitati, Asta-i Alt Gasca in Alta Turbinca … 🙂
  Pe acest TREND ticalos de Spargere a Bunei Cuviinte minimale, sedimentata in Secole de Obisnuitnza a Pudorii au aparut LIPSA de Rushine si Excitatia NAROADA si I_Responsabila cu SEX aiurea SI in PUBLIC, in Colectiv, ca Filmele Artistice erau vazute si in Salile de Cinema, care ii face pe AiaMai Narozi sa NU se retina NiciCand, NiciUnde, NiciCum.
  Multi sunt ASADE idiotizati si animalizati ca NU realizeaza ca este CEVA GRESIT in a viola …
  Solutia este URGENTA si DURA:
  Puscaria inDeluuuunga.
  Iar in CAZuri Ingrozitoare, ascunse „PUDIC”-TICALOS de Autoritati
  (Violarea in Banda dupa Racolarea FORTATA a Fetelor si Femeilor RAPITE de CLANuri de Proxeneti, pentru Distrugerea Resorturilor PSIHICE ale Victimelor) UCIDEREA Publica a FAPTuitorilor.

  AltFEL de Abordare a Cestiunii este o FRECKAngeala CRIMINALA, Sterila, CINICA si Naroada.
  PARTEA INTAIA

 10. PARTEA INTAIA
  Ca Solutie Secundara, ar trebui o Campanie de Educatie Sexuala in Sensul EXPLICARII Conscintelor VIOLULUI in general si al VIOLURILOR in Banda in special, despre BTS (Boli cu Transmitere Sexuala) .
  Pe Vreme COMUNISTIOR Rai, erau Brosuri din Colectia SRSC ieftine, de UN LEU Brsura in care erau tratate pe larg Cestiuni de Boli Sexuale, Alcoolism, etc.
  SRSC, Societatea pentru Raspandirea Stiintei si Culturii
  TOTI Adolescentii cat de cat educati STIAM de Sifilis, Blenoragie, LimmfoGranulomatoza, Sancru Moale.
  Acum Belnoragia a ajuns mascata in URETRITA NeSpecifica (!!!?) de Sifilis NU se mai stie practice NIMIC, odata cu Venirea Studentilor STRAINI in Urma cu J’de Ani in Romania au aparut si Boli SEXUALE Tropicale, NeStiute si care NU se mai tratau ca Doctorii ziceau ca oriCUM cade sau se usuca singure si SERIOSuu’ Barbatilor si SERIOASA Muierilor … 😊
  Ca Intiatorii acestei Miscari de Imbecilizare de Masa erau si sunt TOT Feluu’de Degenerati ajunsi Sefi Politici este si o Poveste Scurta, da’ GREA de Sensuri.
  Intamplator, in Urma cu f’o Zece Ani, am descoperit o Fotografie pe INTERNET unde O Grupa de Nemtaloaie TINERE, in Pho_Phos la Vedere, erau vesele pe Paja Noastra de la Neptun … 😊
  PARTEA a DOUA

 11. PARTEA a DOUA
  CINE credeti ca era in CENTRUL Pozei?
  Tot cam suie, da’ fiind tanara, era mai acceptabila, Angela Merkel … 😊
  Bucuros dau Poza la un Alt SITE, care – intamplator, desigur – avea un SITE de Discutii mult mai bine facut, fiind si MultMaiMultiBani dedati lor, da’ Caractere INFECTE de Cockallars cat cuprinde …
  SE sterge IMEDIAT si Commentuu’ meu, si POZA deja PUBLICA, pe Internet.
  Merkel era Kanzller INCA si Reflexele de SLUGI ale UNORA care sunt FIOROSI cu Noi, Romanii SIMPLI si SLUIGI cu KK in Nadragi cu Alde Merkele si Merkeloi din Apusenia …
  Ca veni Vorba de ACEL Site …
  Nu m-am mai uitat de Ani de Zile pe acolo …
  Eam si sunt suparat pe acei Cockallars Imbecili cu NeRusinare, care mi-au si TRIMIS pe Emailul Personal Mascari de Bagabontzi de pe Ulitza, Cauzashi Ordinari ai unor Cauze MURDARE … 😊 Viermi de Balegar UMAN, nici macar de Ierbivore … 😊Larve de Muste VERZI … 😊
  SE PARE ca au mai pierdut din Aplomb si Tupeu Cockallaresque, posibil SI din Banii GREI de Alt’dat’ … 😊
  NU mai apare NICI la TV Una de Acolo, fff InFipta IN … 😊 Cuvinte, desigur si mereu ca si CTPuu’ ACUM, de Partea de Vis a Vis a ROMANIOR Autentici.
  Da’ E sa vezi, cum am aparut in Treacat pe aolo, m-am si trezit cu un pel pe Numele Primului meu NICK de Acolo …
  Ma invitau “RESPECTOSI” ACUM sa revin … 😊
  PARTEA A TREIA

 12. PARTEA A TREIA
  Cockalarii!
  Desi le-am adus Audienta, scriind Ani de Zile acolo in Stilul CUNOSCUT AICI si care face Audienta GREA SI AICI, m-au injurat mURDAR, DIRECT, pe emailul personal, SIGURI in Coclcaiala LOR Imunda de NonPedepasa …
  CUM sa SE autoPedepseasca CHIAR “EI” … 😊
  Si AICI mai se simt unele Adieri de Mirosuri de Pucioasa, da’ INCA NU se dedau la Atacuri GRELE, PUTZINDE … 😊
  Au incercat cu Popa Culturistuu’ CEVA Jegoshel, da’ le-am retezat-o scurt, scurt, scurt ! … 😊
  Desi am declarat ca ii astept Coltuu’ Cotiturii la Discutii GRELE, INCA NU au scos CAPetele de “Cercetasi” …
  Facusera un Articol cu TITLUL IN Prezentarea pe Internet a Aspectuui ZILNIC al Cotidianului:
  “Comunicarea unui Preot cu Tinerii …” Cestie niciodata vazuta sau facuta la Cotidianul …😊
  PS Individul, Popa Culturistuu’ se pare ca este FRATE Geaman cu Kelemen Hunor … 😉

 13. @Nu înțeleg nimic
  -poate a fost ca atunci cand crocodilu prinde o gaină…..

 14. A distrus un copil pe viață, nu cumva reciprocitatea este valabilă reverso? Castrarea acestor indivizi, e unica șansă prin care mai pot exista pe acest pământ. Pedeapsa cu pușcăria, e parfum, după ce iese, continua practică cu brio! Va scăpa ușor din acest clinci, la domiciliu cu zile de muncă în grădinițe, școli, biserica sau primărie! De reabilitat, sa nu credeți că se va întâmpla că acțiune, va fi totul la secunda pentru că, fabricile de acte funcționează cu brio in Romania.

 15. @Contesttatarul:
  Iar barfesti?
  „Si AICI mai se simt unele Adieri de Mirosuri de Pucioasa, da’ INCA NU se dedau la Atacuri GRELE, PUTZINDE … 😊”,
  „Popa Culturistuu’”
  Nava esuata, off with your head!

 16. @parere…:
  urmezi
  Ce cauta acest „!” in text? Iti bati joc de ziar?
  De dpua ori chiar?

  @L.V.:
  Dati-i lui „parere…” sa mai si taca!
  Sub aparente greseli si-a revenit la vechile obiceiuri de a vorbi spurcat si cu 2 sensuri.
  Nu e prima data cand o face.

 17. IE-te-TE!
  Behaii UNuu’, SUB Acoperire de … 🙂 BLANA Flockoasa, de „Mioritza”.
  Ma miram IO sa isi fi LASAT Obiceiurile GRELE.
  INCA mai misca, in Ciuda Sub_Finantzatii DRASTICE.
  Maii BINE te-ai LUA, behaind Patriotic Style de UNuu’ Adrian Severin care a sustinut in CLAR, de Fatza cu Ion Cristoriu ca … 🙂 Moderator ca Balada MIORITA este o Reglare de CONTuri intre Ciobani Romani PreMafioti …
  Ca Atat a inteles, NU ar fi de condamnat: ATATA il duce „CiriBomflexeruu’ Creierului” …:)
  Da’ NOI LE STIM ca ARE inca destulDeFoarteMinte, numai ca este FOLOSITA dreceste …

  ASACA, daca ai Bufeuri FIEEEERIIIINTI, ai Destue TINTE AntiRomanesti de „eliminat”.
  Asteptam cu MARE Interes sa o faci, ca o Romana NEAOSA Care_Esti …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.