Anunț despre programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunţat că programele Rabla Clasic şi Rabla Plus sunt în consultare publică şi a precizat că după ce vor fi finalizate ghidurile şi va fi aprobat bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu, atunci poate începe derularea acestora. Potrivit oficialului, acest lucru se va întâmpla în primăvara acestui an.

Fechet a fost întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Constanţa, dacă poate anunţa când începe programul Rabla.
“Programul Rabla, dacă vă referiţi la Rabla Clasic şi la Rabla Plus, ambele programe sunt în consultare publică. Ghidurile sunt publicate de vinerea trecută, dacă îmi amintesc cu exactitate ziua şi după expirarea celor 10 zile termen prevăzut de lege, bineînţeles că vom centraliza toate observaţiile pe care le avem la ghiduri. Vom profita de acest interval de timp să aprobăm prin hotărâre de guvern bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi de îndată ce avem ghidurile finalizate şi bugetul aprobat, putem să începem derularea efectivă a acestor programe. Cu siguranţă se va întâmpla, la fel ca în alţi ani, în primăvara acestui an”, a declarat Mircea Fechet
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Sa curgă importurile de deșeuri feroase, a dat liber ministrul Fechet! Nu e deajuns că țara e plina de rable aduse din strainezia. P.s. intrebati-l va rog pe Fechet:
    – Intra in acest program și rablele românilor din străinătate? Mă refer la cei care nu au unde să le care și vor să aducă tot în gradina maicii domnului-Romania, tara oricăror deșeuri europene.

  2. Uăi, să nu uitaț a defini noțiunea di “rablă” cu nuanțăle ei “clasic” și “plus”. A, sperăm că vi-ț’ publica normile eștia ‘nentre di intocmiria listelor electorale pintru primele rânduri di alejeri…

  3. @ parere
    Nene, tu crezi ca toți mioriticii își pot permite sa circule cu mașini recente ? Care-i problema ta dacă cineva vrea sa circule su o „rabla” ?! Pe vremea lui Ceașcă se putea, iar acum când trăiești în „democrație” nu se mai poate. De ce ??

  4. …trebuie să ai mașină electrică ( nouă) , trebuie sa nu te încălzești cu gaz sau lemne , să mănanci gândaci, lăcuste , viermi , să gândești la unison cu jinecoloaga de Brucsăl numită demonkratic de alta javră, să nu mai crești vaci că poluează cu … pârțuri, să sprijini până la autodistrugere , vrei nu vrei, neo- nazismul ukran , să accepți alegerile furate cu guvernator impus și trădători de țară , să lucrezi până la ( peste) 70 de ani , să nu mai deții nici o resursă minerală, să lași urșii să mișune prin orașe ( pt. vânătoarea baronilor jermani ) , să studiezi istoria popoarelor ” alese” , să te înarmezi până – n dinți ca să aperi …” democrația” !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.