Anunțul meteorologilor. Ce temperaturi ne așteaptă în week-end

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales în sud şi sud-est, precum şi în extremitatea de nord-vest a ţării, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formã de ploaie şi mixte la munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa între -7 şi 4 grade, informează ANM.

Vineri: Vremea va fi în continuare normalã termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a zilei, când vor fi condiţii de ploaie slabã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 0…2 grade.

Sâmbătă: Vremea va deveni caldã pentru aceastã datã, cu cerul variabil. Vântul va fi moderat, cu intensificãri în cursul zilei, când rafalele vor atinge 45…55 km/h. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 3…4 grade.

Duminică; Vremea va fi frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.