Aterizare de urgență la Timișoara

O amenințare cu bombă într-un avion care a plecat dintr-un oraș din Polonia spre Hurghada (Egipt) i-a determinat pe piloți să ceară de urgență aterizarea pe Aeroportul Internațional Timișoara. Este vorba despre un zbor charter, aeronava fiind înmatriculată în România, scrie Tion.ro

La bord sunt peste 123 de persoane și șapte membri ai echipajului.

Aterizarea a avut loc în jurul orei 00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Treaba cu bomba în avion este prostie de cap la coadă și de coadă la cap. Să zicem că ați urcat cumva în avion cu o bombă ce fie vreți s-o explodați, atunci kaneț filma, fie cereți ceva. De ce ați cere să aterizați pe alt aeroport decît cel de destinație? Ca să ce? De ce nu ați amenințat cu ea încă înainte de decolare?
    Toate aceste povești sînt scenarii, slabe, ale serviciilor. Să vedem cît de bine va fi jucată urmarea.
    Clasic ar fi că o să-l joacă pe palestinianul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.