Incredibile mărturii ale unui colonel

AUDIO / Două înregistrări despre felul în care Dincă ducea fete la Deveselu

Cînd se credea că „Dosarul Caracal” a intrat într-un con de umbră, deşi, odată cu apariţia Rechizitoriului, ar fi trebuit ca dezbaterea să fie şi mai spectaculoasă, iată că, din senin, a apărut un element cu adevărat senzaţional care readuce în prim plan un nume despre care mulţi sînt interesaţi să nu fie pronunţat: DEVESELU!

Redacţia noastră a intrat în posesia a două înregistrări audio autentice, în care un COLONEL rezervist mărturiseşte public ce a aflat de la PLUTONIERUL DUMITRU, din cadrul POLIŢIEI MILITARE din interiorul BAZEI MILITARE DEVESELU!

Mai exact, despre faptul că Gheorghe Dincă era un cunoscut al Bazei de la Deveselu, venind deseori cu fete pe care le introducea în secţiunea americană a Bazei! Colonelul descrie cu lux de amănunte cum se derula „operaţiunea”, că Dincă avea un COD de acces, pe care-l spunea la prima poartă, păzită de români, se cerea confirmarea de la poarta ce separă secţiunea americană, după care fetele intrau în bază, erau duse la „hotelul” din incintă, unde locuiesc militarii americani, fiind apoi recuperate chiar de Gheorghe Dincă la termenul stabilit!

Am avut foarte mari rezerve înainte de publicarea acestor convorbiri, care, desigur, vor fi intens discutate de aici înainte, însă mai multe argumente ne-au decis să dăm publicităţii acum aceste înregistrări:

– 1. Faptul că în 2012 şi 2014 au existat dosare penale despre reţelele de trafic de minore oferite militarilor americani, aşa cum rezultă chiar din presa vremii:

Era vorba în acele dosare despre eleve din zona Caracal, răpite şi şantajate de către traficanţi pentru a întreţine relaţii sexuale cu militarii americani de la Deveselu şi cu angajaţii unei firme din Austria, staţionaţi o vreme în Caracal. Şeful reţelei era un anume Bogdan, zis „Cocoş”, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, care însă a murit în condiţii suspecte în Penitenciarul Craiova, acolo unde se află acum şi Gheorghe Dincă.

– 2. „Bordelul” din baza americană de la Kogălniceanu, devoalat de Ana Maria Nuciu într-o plîngere penală, despre care „Cotidianul” a şi început publicarea unui serial. După apariţia Cazului Caracal, Ana Maria Nuciu, curajoasa traducătoare din Baza americană, a făcut chiar o Plîngere la DIICOT, în care semnala similitudini între ceea ce s-a întîmplat la Kogălniceanu şi Cazul Caracal, început cu ani în urmă tocmai cu dosarele amintite mai sus. Şi, cum veţi auzi în aceste înregistrări, Colonelul a aflat de la plutonierul Dumitru de la Poliţia militară din baza Deveselu situaţii aproape identice cu cele descrise de documentele publicate de Ana Maria Nuciu despre Kogălniceanu!

– 3. Faptul că FBI a fost solicitat de către autorităţile din România să se ocupe de Cazul Caracal, situaţie fără precedent! Prima oară, procurorul Liviu Vasilescu a trimis la FBI fotografia maşinii lui Gheorghe Dincă pentru a cere amănunte dacă există în banca de date americană. A doua oară, Procurorul şef DIICOT, Felix Bănilă, a cerut comisie rogatorie în SUA chiar la debutul Cazului Alexandra. A treia oară, cînd s-a cerut tot la FBI de către DIICOT expertiză pe oasele din lizieră. A patra oară cînd specialiştii FBI au fost chemaţi să facă expertiza psihologică a lui Gheorghe Dincă, încheiată cu nişte recomndări halucinante, vecine cu imixtiunea SUA în actul de Justiţie din România:

Drept urmare, văzînd atîtea lucruri care conturează ideea că în „Cazul Caracal”, în care se spune că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost răpite, sechestrate, violate şi chiar ucise de către Gheorghe Dincă, există numeroase semne de întrebare privitoare la modul cum s-a derulat ancheta, considerăm că înregistrările audio pe care le publicăm mai jos trebuie să fie aduse la cunoştinţă opiniei publice, fiind în măsură să contribuie la aflarea adevărului din acest caz.

Mai ales că, aşa cum am anticipat din primele săptămîni, Gheorghe Dincă şi-a renegat propriile declaraţii pe baza cărora s-a făcut întreaga anchetă, iar acum nu mai recunoaşte nici una dintre cele două crime pentru care este trimis în judecată! Că a fost sau nu un scenariu pus la cale de cineva, avîndu-l în rolul principal pe Gheorghe Dincă, vom afla, probabil, cîndva, mai ales dacă autorităţile vor încerca să desluşască ce este adevărat în mărturisirile Colonelului despre discuţia avută cu plutonierul Dumitru de la Poliţia militară din interiorul Bazei Deveselu.

ULUITOARELE DEZVĂLUIRI ALE „COLONELULUI”, AFLATE DE LA CEL CARE-L INTRODUCEA PE DINCĂ LA DEVESELU

Înainte de a vă prezenta atît înregistrările audio primite la redacţie, precum şi transcrierea convorbirilor, trebuie să vă descriem şi contextul în care ele au apărut. În urmă cu puţin timp, 50 de foste cadre militare care au lucrat la Deveselu au cerut conducerii MApN să viziteze Baza pentru a vedea cum s-a modernizat. Vizita a avut loc, iar „Colonelul” a făcut parte din acea delegaţie.

Acolo, Colonelul l-a întîlnit pe plutonierul DUMITRU, de la Poliţia militară, fiul unui fost coleg de serviciu. Dumitru i-a spus, confidenţial, Colonelului că Gheorghe Dincă era cunoscut de toată lumea în Baza Deveselu, acesta aducînd deseori fete pentru militarii americani! Ba, chiar, îi povesteşte cum se derula operaţiunea: cu un cod confirmat la poarta americană, cînd le aducea, cînd le recupera etc.

Colonelul, însă, n-a respectat confidenţialitatea şi, în faţa mai multor martori, a povestit totul! Cineva a înregistrat toată conversaţia şi ne-a pus-o la dispoziţie. Precizăm că pe tot parcursul conversaţiei, nu au fost dezvăluite secrete militare din baza americană şi nici date care n-ar fi destinate interesului public, astfel încît ele pot fi difuzate, mai ales că pot să ducă la lămurirea unor aspecte dintr-un dosar penal.

Aveţi, aşadar, mai jos atît înregistrările audio, cît şi transcrierea conversaţiilor.

AUDIO 1

PRIMA ÎNREGISTRARE:

– MARTOR: Dar, de Dincă n-a spus comandantul?

– COLONELUL: Ei, spunea comandantul… Nici nu era iscat scandalul.

– MARTOR: A, nu era iscat? Dar ăla cine era? Tot acolo lucra?

– COLONELUL: Cine?

– MARTOR: Ăla de v-a spus de Dincă. Ăla era angajat?

– COLONELUL: Ăla era angajat. Un subofiţer.

– MARTOR: La poartă sau prin curte?

– COLONELUL: La Poliţia militară!

– MARTOR: A, şi ăla ştia? Şi ce zicea? Domne…

– COLONELUL: Zice: „Domne, CINE NU-L ŞTIE PE DINCĂ?

– MARTOR: Pînă unde a ajuns?

– COLONELUL: E la nivel de Preşedinte!

– MARTOR: Păi, de-aia Iohannis nu vrea…, că sînt americanii băgaţi la… Şi ăsta ce a zis? Domne, ăsta cînd intră… Ştie limba engleză sau ce zicea?

– COLONELUL: Ei, nu. Dar AVEAU CODURI! Nu ştiu dacă o şti Dincă limba engleză, dar AVEAU CODURI.

– MARTOR: La poartă îl oprea ăsta, şi ce zicea: „Bă, vreau la comandant?”?

– COLONELUL: Ei, vreau la comandant… Aveau [indescifrabil], “pe astea trebuie să le duc lui şefu”. Americanul mi-a arătat, comandantul de acolo, mi-a arătat vasul pe care a lucrat el pînă să vină la Deveselu. Ne-a băgat în punctul de comandă. Operatoare, toate erau americance, nici o româncă. 24 din 24 de ore în post, se schimbă în ture, dar nu se poate să se întîmple vreo minune, să ne atace cineva, ca noi să nu ştim!

– MARTOR: Înseamnă că au staţii, au ecrane acolo.

– COLONELUL: Au un sistem de informaţii de moare lumea! Nu ţi-am spus că ne-au băgat în punctul de comandă, ce dracu.

– MARTOR: Înseamnă, cum ziceau ăştia la televizor, că ăstea de informaţii ale bazei de la Deveselu, n-aveau cum să nu-l vadă pe Dincă pe unde circulă sau cînd venea el cu fetiţele la ei, acolo. Nu-l vedeau cînd venea el cu maşina?

– COLONELUL: Ei, nu-l vedea, pe dracu, dar DACĂ TREABA A FOST CAMUFLATĂ? Ce dracu?

– MARTOR: Mă gîndesc eu, că ăştia mai ziceau de ai lui Oacă…

– ALT MARTOR: Oacă s-a ferit de…

– MARTOR: Păi, da Dincă, de exemplu, lua fetele şi se ducea direct la poartă acolo, da?

– COLONELUL: Da.

– MARTOR: Şi acolo zicea: „Bă, intru că trebuie să duc fata asta la cutare” şi o ducea?

– COLONELUL: Da. O ducea şi cu asta basta. Scoteau americanii dolarii…

– MARTOR: A, şi o băga în bază, direct?

– COLONELUL: Da, direct în bază! În baza americană, nu în baza noastră!

– MARTOR: Şi i se deschidea poarta şi intra cu maşina direct? Da, nu vedea nimeni, le dădea jos, le lăsa acolo… Mai pleca el cu ele?

– COLONELUL: Cum hotăra ăla. Rămîne două zile, rămîne o zi… Vii şi o iei… Sau le aştepţi la poartă şi o aducem noi, aşa că… Treaba e ştiută şi de Iohannis!

– MARTOR: Păi, n-ai văzut că a zis şi aia, avocata familiei Luiza, de baza Deveselu, dar nu vor să se ştie. După aia, a zis şi domnul Spânu că ăştia, din informaţiile pe satelit, trebuie să… Dar nu vor. Că militarii au plecat imediat.

– COLONELUL: Păi, s-a schimbat toată tura! Imediat cum s-a auzit ce s-a întîmplat, au plecat toţi şi au adus alţii! Ăştia de acum nu ştiu cine e Dincă, cine sînt femeile pe care le aduce…

– MARTOR: Dar, în orice caz, nici Dincă nu s-a dus el tam-nesam acolo… Cineva l-a dus! Singura soluţie ca să faci banul, ăia îţi dau banii pe loc.

– COLONELUL: Cum zicea cuscru-său: cum le duce în Italia, le bagă la lucru. Bine, că astea duse aici erau plătite în dolari, dă-le dracu.

– MARTOR: Dar ele nu luau nimic?

– COLONELUL: Ştie dracu dacă luau ele sau dacă lua numai Dincă?

– MARTOR: Da şi Dincă, mai dădea şi el pe la alţii…

– COLONELUL: Păi nu trebuia şi el să ungă pe la altă parte?

– MARTOR: Nu era pe felie cu comandantul?

– COLONELUL: N-am auzit de comandantul ăsta nici o…

– MARTOR: Cum intra el acolo cu fetele, fără să ştie el?

– COLONELUL: Aveau un cod! Dădea codul la portar [la prima intrare, cea asigurată de români, n.n]. Ăsta avea legătură cu ăla de la poarta americanilor!

– MARTOR: Şi şeful ălora cine era? Comandantul? Că altfel cum îi dădea drumul lui Dincă acolo?

– COLONELUL: Păi, nu-i dădea drumul lui Dincă, le dădea drumul fetelor! Le luau de la poartă…

– MARTOR: Şi le ducea în vizită sexuală!

– COLONELUL: Dacă ai vedea ce hotel au ăia acolo? Moare lumea!

– MARTOR: Înseamnă că la hotelul ăla le ducea, condiţii, căldură…

– COLONELUL: Da, bineînţeles…

– MARTOR: Şi zici că nu e bine, păi fetelor, normal, le-a făcut un bine. În loc să le ducă pe stradă în străinătate, să le bată, nu ştiu ce, le ducea acolo.

AUDIO 2

A DOUA ÎNREGISTRARE:

– COLONELUL: Ce, ăştia nu ştiu că…

– MARTOR: Ei, nu ştiu!

– COLONELUL: Dincă era a şaptea spiţă la căruţă. Atîta că…

– MARTOR: Prost nu e, relaţii a avut, de intra el la Bază. Nu intra orice prost acolo.

– COLONELUL: N-ai văzut, bre, că imediat cum s-a întîmpălat, au schimbat toată garnitura. I-au trimis pe toţi în America şi au adus alţii…

– MARTOR: Păi, ca să nu-i cerceteze, să nu-i…

– ALT MARTOR: Să nu-i cerceteze, să-i confrunte faţă-n faţă!

– COLONELUL: Noi a trebuit să cerem aprobare la MApN ca să ne dea voie să intrăm acolo, să vedem şi noi. Practic, nu ne-au dus în punctul de comandă, ne-au arătat doar poze acolo.

– MARTOR: Ceea ce vă interesa, că aţi lucrat acolo, era curiozitatea să vedeţi cum au modernizat… Dar ei, acolo, au Poliţie Militară?

– COLONELUL: Poliţia Militară e de-a noastră…

– ALT MARTOR: Poliţia Militară e din Craiova.

– COLONELUL: Ei, din Craiova, unul e din Comanca…

– ALT MARTOR: Dumneata nu-nţelegi, că Poliţia Militară are sediul în Craiova? Dumneata erai trecut în rezervă cînd eu lucram acolo. Poliţia Militară îi păzeşte pe ei.

– MARTOR: Zici că salariatul ăla, de-ai stat mata de vorbă… Ăla de unde e?

– COLONELUL: Din Comanca.

MARTOR: Şi ăla lucrează şi acum acolo?

– COLONELUL: Da, fără el nu mişcă nimic în unitate!

– MARTOR: Ce grad are el?

– COLONELUL: Plutonier.

– MARTOR: O fi ăsta, Mareş sau cum dracu îl cheamă?

– COLONELUL: Nu, DUMITRU ÎL CHEAMĂ!

– MARTOR: Dumitru din Comanca?

– COLONELUL: Din Comanca, domne. Ta-său a fost şef de depozit cu materiale tehnice la noi.

– MARTOR: A, şi mata cu ta-său ai fost coleg de armată. Şi ăsta de vorbeşti mata e băiatul lui. Lucrează acolo zi de zi?

– COLONELUL: Păzeşte. Are ATV din ăla. El a venit la poartă, ne-a luat de la autocar, nu depăşiţi… Ne-a şi spus: „Veniţi numai după mine, unde mă duc eu…

– MARTOR: Şi ăsta, Dumitru ăsta ţi-a povestit de Dincă?

– COLONELUL: Da.

– MARTOR: Ce zicea?

– COLONELUL: Da, el le ducea pînă la hotel! Că au hotel acolo. Venea cu ATV-ul cu gagica. Dacă erau mai multe venea cu maşina.

-MARTOR: Îţi dai seama, bucurie pe americani că vin ieduţele! Îţi dai seama? Tinere, frumoase. Făceau bani, domnule colonel, ce să facă, asta e viaţa.

– COLONELUL: La produs, cum zicea cuscrul lui Dincă.

– MARTOR: Îţi dai seama, Dumitru ăsta ştie totul de Dincă! Ăsta numai dacă l-ar întreba cineva…

– COLONELUL: Ştie totul, dar spune ceva?

– MARTOR: Lu mata ţi-a spus, că v-aţi cunoscut, dar spune altcuiva? Dar nu ţi-a zis, nea…

– COLONELUL: Mucles!

– MARTOR: Mucles? Aşa a zis?

– COLONELUL: Da, „Ce îţi spun eu lui matale, nu mai spui la nimeni”! Lasă, că nu spun!

– MARTOR: Ei, amintiri. Şi Dumitru ăsta, aici şi el greşeşte. Bă, stai aşa, sînt într-o funcţie, Poliţia Militară, eu păzesc aici, nu pot să dau eu, indiferent că e dl. colonel… Mucles!

– COLONELUL: Păi, mă ştia că am fost prieten bun cu ta-său…

– MARTOR: Şi, cînd se ducea Dumitru la poartă şi-l vedea pe Dincă îi dădea drumul sau trebuia să-i spună ceva?

– COLONELUL: Păi avea consemn de la şeful lor, de la americani. Comandantul bazei române nu ştia nimic.

– MARTOR: A, nu ştia că intrau fetele?

– COLONELUL: Habar n-are.

– MARTOR: Dar cum a ajuns relaţia cu Dincă, se le aducă fete? Tot cu poliţia?

– COLONELUL: Cu poliţia. Şeful americanilor trebuie obligatoriu să ştie româneşte. Ăsta e în legătură cu… aşa. Vin în oraş, dă-i dracu, că nu stau numai acolo, în cazarmă. Vin în oraş. Trebuie să fie cineva care să vorbească cu ei. Cine ştie în ce relaţie a ajuns. Cînd am ajuns noi, şeful vechi era schimbat, acum e unul de nu-i dai 40 de ani.

– MARTOR: A, şi cînd i-au schimbat pe ăia, l-au schimbat şi pe el?

– COLONELUL: Absolut!

MARTOR: Îţi dai seama, cercetări ce-ar fi dacă…

– COLONELUL: Fac ei, acolo, la ei! V-aţi încurcat cu statul român? Dar, ce, sînt de capul lor? Nu răspund şi ei de…

– MARTOR: Da, vezi, acuma, dacă i-au trimis înapoi acolo, ăştia nu bănuiesc? Bă, de ce i-au trimis? Înseamnă că s-a aflat ceva pe-acolo, treburi… E lucru dracului şi cu ei. Crezi că ar fi vrut să plece dacă nu se auzea ceva?

– COLONELUL: Ei, oricum, nu stau mai mult de doi ani.

– MARTOR: Şi nu se întreabă nimeni: „Bă, de ce i-au dus pe ăştia? S-a întîmplat ceva cu ei?”

– COLONELUL: Păi, americanii de acolo ştiu!

– MARTOR: Şi aici cine îi acoperă?

– COLONELUL: Îi acoperă dracu! Nu-i acoperă nimeni. Ce, crezi că comandantul n-a luat-o pe cocoaşă? Şeful lor de aicea!”

P.S. După publicarea serialului „Bordelul din baza americană de la Kogălniceanu”, una dintre slugile ordinare ale lui Traian Băsescu, aşa-zisul Mircea Marian, fost jurnalist pe statele de plată ale EvZ-ului din vremea Elenei Udrea, ne atacă pe motiv că am fi „oamenii ruşilor”! În faţa unei astfel de elucubraţii, n-avem decît să rîdem de prostia lui Marean, căci „Prostu i se spunea între colegi. Că ne jigneşte, folosindu-se de aberaţiile unei nebune, treacă-meargă, o rezolvăm în instanţă, dar ce este de neiertat este că acest ţărănuş coborît din fundul ţării în Bucureşti îşi permite să ne trateze de sus pentru că eu sînt din Craiova! I-auzi, nesimţitul, cum vorbeşte el despre oraşul lui Mihai Viteazul! Îi iert că, absolvent de filosofie fiind, n-a citit nici una dintre cele 15 cărţi scrise de mine, dar, să-l sfideze în acest mod grosolan pe Mihai Viteazul, care şi-a lăsat capul pe Cîmpia Turzii pentru ca Marean, bucureştean pîrît, să aibă astăzi o ţară, nu-i permit! Un pic de respect, ce dracu!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 28
Ion Spânu 1818 Articole
Author

55 de Comentarii

 1. Numai batutii in cao n-au inteles DE LA INCEPUT ca e ceva legat de Deveselu. D-AIA s-a tot tergiversat atat. S-au cautat explicatii care sa scoata Deveselu din circuit. De ce? DEVESELU NU MAI FACE PARTE DIN ROMANIA, JURISDICTIA DIN ROMANIA NU POATE ACTIONA ACOLO, NU ESTE PERMISA.

 2. Acum cred ca v-ati lamurit de ce au iesit din primul moment marele malai Johannis si cu marea jurista birchal sa spuna ca fata e moarta: – pentru a pune mai repede batista pe tambal. Se explica si de ce asa-zisele institutii de forta, de doi bani, mosmondesc de vreo 8 – 9 luni la cazul Dinca. Ce caricaturi triste!!!

 3. Crematoriul lui Dinca era un Auschwitz romanesc artizanal. Nici Deveselu si nici FBI nu practica asemenea orori.

 4. Incepe usor usor sa se ridice valul… Dar lumea uita un lucru minor: americanii nu sint supusi legilor romanesti. Guvernul american, le asigura, pe teritoriul romanesc, imunitatea fata de orice fapta pe care acestia ar face-o. Unde e Romania, unde sint legile locului? Avem partener strategic? Voi, politicienii sa va luati partenerul si sa vi-l bagati undeva! Sclavilor! Ati distrus o tara prin tradarea si nemernicia voastra, de la primul pina la ultimul care ati jinduit puterea si folosit-o pentru propriile voastre interese. Nenorocul romanilor este acest gunoi politic, indiferent de numele politicianului de stinga sau de dreapta. Nastase se plinge ca e discriminat dar sta cu fundul lui mare pe milione la fel ca basescu la fel ca iohannis, la fel ca ponta la fel ca toti nenorocitii pentru care Romania este doar o prada! Popor superficial si instrainat, voteaza numai ceea ce isi doreste! Traiti visul bestiilor iar visul vostru zace in santuri sub tonele laturi ale celor pe care i-ati ales! Va alegeti stapini sa rida si va minta, sa va consume viata ca sa si-o hraneasca pe a lor. Cind veti intelege asta va fi poate prea tirziu pentru viata voastra. Treziti-va!

 5. Romanii meeeei…cei 66%, printre care si aia de pe tabletele STS-ului…va multumesc ca m-ati votat pt inca un mandat si pt ca imi dati in continuare posibilitatea sa imi bat joc de voi si de tara voastra cat de tare pot

 6. PE CAT FACEM PARIU CA NU VOR AUDIA NICI UN MARTOR ? OSTASUL AMERICAN E IMUN LA JUSTITIE IN ROMANISTAN.

 7. Mda,”comandantul bazei romane nu stia nimic”,chit ca „…Politia Militara e de-a noastra”(si cam nimeni din Caracal sau din Craiova nu stia nimic,era „un zid”de care se loveau toti,politie,procorori,vecini etc.bietii de ei),dar stia Iohannis(si Dumitru din Comanca,pe care nu-l intreaba nimeni,desi el vrea sa spuna );cum s-ar zice,drumul era batut din 2012,dar bietii caracaleni habar nu aveau ca mai dispare cate o fata,nimeni nu-si explica cum ca prin camere de bloc sau alte „asezaminte”se nimerea cate o fata”pentru consum”, care mai si pretindea ca se afla acolo fortat,ba chiar ca e minora -nu vi se pare cam trasa de par tenebroasa poveste?din 2012 pana in 2019…si nimeni din zona nu stia,nu-si explica etc (afara de Iohannis si Birchall,clar!):iar miile de fete risipite prin bordeluri in toata Europa se afla acolo pentru ca asa au vrut ele ,toate,nu ? tragic…

 8. Numai spalatii pe creier au impresia ca mii de fete sau femei obligate sa prostiueze atat in tara (Buresti,Constanta,Iasi, ect) cat si in occident sunt toate traficate in baze militare americane! Toata tarasenia este cea de a se acoperi traficul de fiinte umane atat peste granita cat si interiorul tarii. Dar deh ce sa-i faci cu niste propagandisti de doi bani si niste spalati pe creier cei cred

 9. din povestitori a fost COLONEL?
  Domnule Ciuca, sa ne anuntati cand incepe razboiul sa fugim in munti!
  Asa gandeste si vorbeste un colonel al Armatei Romane? Din cauza astora, ne-au facut rusii zob, in ’89, astia sunt caprarii cu vipusca, ai lui Cristoiu…

 10. Dar domnul Klaus chemat urgent de catre Trump pentru a primi o sepcuta (evident cu indicatii) nu stie nimic? A m ajuns batjocura americanilor si a politicienilor romani care inca ne confunda cu sclavii, in vreme ce derbedeii natiunii voteaza dupa cum sunt platiti! Decat asemenea prieteni mai bine ne uitam la rasaritul Soarelui.

 11. Dacă le-au luat, sa aducă fetele înapoi și ii iertam pentru orice.

 12. Cred ca trebuie sa se faca o ancheta serioasa,sa intre pe fir SRI,DIICOT,PG ,cei care detin informatii chemati si luate declaratii,documente,etc
  Cu asa ceva,cu traficul de persoane, nu ne jucam..Nu poti sa arunci cu piatra si sa fugi..
  Cotidianul,in opinia mea, trebuie sa puna si la dispozitia autoritatilor documentarul obtinut…
  Daca o fiinta subumana ca Dinca,nespalat cu anii,imputit in ultimul grad, intra cand vroia muschii lui la Deveselu,va dati seama ce hal de baza?

 13. Sper ca ancheta sa nu ramina la stadiul „Un mut îi spune unui surd ca orbul l-a vazut pe schiop alergind dupa un chel, ca sa-l traga de păr” ! … Si, pentru ca vad ca e vorba si de ricani, nu credeti ca ar fi bine ca, precum in filmele amerloce de la Hollywood, sa existe si o protectie a martorilor ? Ca cine stie, poate pleaca din greseala vreo racheta sol-sol de la Deveselu si-i face praf pe acestia, pe trecerea pietoni … Aaaa … si sa nu uit … daca tot face Antena 3 anchete, sper sa nu-l insarcinati pe Radu Tudor cu acestea, ca poate ne trezim cu niste violatori decoraţi ! …

 14. … ca moşu’ v-aduce vouă, fete in număr de două ! …

 15. 2012 !! de cand a inceput dezmatul ,7 ani de curvasareala a institutiilor statului ,iar politie ,procuratura ,armata a intors spatele a girat dezmatul ,si-au luat partea .
  Comcluzie :astia-s specialii cu salarii nemuncite ,care ies la pensie la 42-45 de ani cu pensii nesimtite si toate pe banii nostri ai prostilor platitori de taxe si impozite .
  Totul a inceput sa puta urat de cand au inceput sa se arunce in presa suvoaie de cacaturi si ancheta sa bata pasul pe loc.

 16. @Omama, Super tare… I-ar place si doamnei Pintea sa dea ultima spaga inapoi sa fie iertata.

 17. iohannis, dormi linistit???? dupa ce ai vandut copii, in tinerete, acum te ocupi si de „nevoile” incultilor americani???? atat de jos ai coborat???? de asta mergi saptamanal cu georgeta de mana la biserica? sa-ti mai stergi din pacate? uita! exista Justitia Divina!

 18. @moromete, ai dreptate, din cate s-a vazut pe la tv, este „acoperit traficul de fiinte umane” care hraneste politicieni infratiti cu interlopi si pe cei care-i acopera. Pare ca este o caracatita mizerabila de care nu se vorbea pana la acest Dinca. Toata desfasurarea de evenimente de la strigatul sfasietor al Alexandrei la indolenta politistilor si procurorilor care l-au pazit pe Dinca toata noaptea pana la povestea incredibila cu butoiul si condoleantele transmise in graba… toate au trezit suspiciunea ca se acopera ceva. Ulterior, atitudinea sfidatoare a lui Dinca, menajarea familiei acestuia de catre procurorii nostri ceruta si de FBI, ce spune? Oricum, nu americanii sunt de vina ca o pramatie ca Dinca a ajuns sa-i aiba la mana cum se zice. Este atat de dureros atat pentru fetele sacrificate de unul ca Dinca si protectorii lui cat si pentru familiile indurerate ale fetelor.

 19. Pare ca in noaptea ce a urmat strigatului de ajutor al Alexandrei, s-a scris un scenariu prost care a trebuit sa fie aprobat si insusit la cel mai inalt nivel. In acest scenariu au prins-o si pe Luiza de care lumea nu stia. Ce noapte grea trebuie sa fi avut multi atunci numai ca scenariul a fost conceput pentru prosti. Cine ar fi putut sa creada povestea butoiului? De ce a fost nevoie de o intreaga tesatura de acoperire si de ce nu s-au scos fetele pur si simplu? Erau fete cuminti cu idealuri frumoase… Nimanui nu i-a fost mila de ele? Pentru ce au fost sacrificate?

 20. Nu va faceti iluzii,ca vor aparea alte documente de la aceasta baza americana.Aici si la Kogalniceanu acesti americani au parte numai de fetite si nu se ia nici o masura.Eu sunt convins ca NEONAZISTUL,KLAUS WERNER IOHANNIS a fost informat de aceasta situatie si de aceeia a fost chemat de TRUMP sa se stinga incidentul si sa primeasca o sapca.Oare de ce au fost schimbati imediat acei americani de la DEVESELU,cand au aparut dezvaluirile din presa?Ei nu vor pati nimic,pentru ca au imunitate pe teritoriul tarii noastre,devenita COLONIE.Va amintiti de puscasul marin,care a omorat pe TEO PETER de la formatia COMPACT?Ce a patit?A plecat bine merci in AMERICA si o duce bine acolo.Asa si cu cei de la baza DEVESELU.Chiriile la garsoniere si apartamente in CARACAL sunt enorme.De ce???Asa ne trebuie cu acesti politicieni de paie.Ne-am rugat de ei sa ne primeasca in NATO si acum ne vand tehnica militara care este depasita si trebuia casata,dar ne cer bani multi pe ea.Ne-am rugat de ei sa ne primeasca in UE si nu trebuia se rugau ei de noi sa intram,datorita pozitiei geografice si resurselor pe care le DETINEAM.Si economia mergea destul de bine.Poate mai trebuia investit in cumpararea unor tehnologii noi,dar forta de munca era foarte bine pregatita.Ce scandal se isca in alta tara daca avea loc asemenea eveniment!!!Dar al nostru TRADATOR de tara,KLAUS WERNER IOHANNIS nu este interesat de poporul acesta.El vrea sa-si faca interesele lui si apoi sa plece in GERMANIA la terminarea mandatului.El si-a adus contributia la vanzarea de copii romani in calitatea de „sofer si translator”.Asa se intampla cu popoarele care au in fruntea lor ALOGENI si TRADATORI de tara.

 21. SUA Partener strategic pana la capat… Tara se vinde la metru patrat dupa atata jertfa a inaintasilor nostri. Ce a insemnat UNIREA, Marasestiul, Oituzul ?… Lemnul se vinde la metru cub in cantitati industriale. Prostii de romani sunt fraierii care platesc cele mai mari certificate verzi pentru niste jucatori pe piata energiei, ca in prezent sa facem 5000 de MW pe care ii exportam ca cel din hidrocarburi nu e voie ca protejam industria autohtona. Prostilor le dam curentul poluant, cel scump. Platim 1000-1500 de lei la sanatate lunar si nu primim intr-un an niciun paracetamol. Sa te fereasca domnul de un cancer. CAPUT. Sapte servicii platite cu bani seriosi an de an. Pensii speciale din banii mutitorilor care trebuie sa iese la pensie la 70 de ani. Alegerile le fac tabletele in numele diasporei. Guvernul nu il mai da populatia ci il face Dulapul de la Cotroceni. BNR lucreaza pentru banksteri si prostii platesc cele mai mari dobanzi din UE, motiv de inflatie care e evaluata fals an de an, doar ca sa taie din puterea de cumparare a romanilor si sa poata manipula ROBORUL, iar daca apare lichiditate in piata Mugurel o sterilizeaza in secunda 2. Bancile sa traiasca. Daca am avut un propst ca Dragnea de s-a luat de banci, de resurse, de multinationale, noi il lasam sa putrezeasca in puscarie, ca asa ne zice justitia lui Iohanis si partidul PnDL cu Turcan, Orban si Rares si Catu in frunte. Dragnea si PSD e rau si ei sunt buni. Nu e democratie, ei trebuie sa dispara. ROMANII au ce au, nu cred ca ca au contribuit ei prea mult. Dirijorul e din afara, aici sunt suficiente cateva cozi de topor.

 22. Ăsta este secretul lui Polichinelle. Era la mintea cocoșului ca baza de la Deveselu face parte, daca nu este chiar principala ” beneficiară ” a rețelei din care făcea parte Dincă. Câteva argumente. 1.Prostitutia apare in zonele sărace, cu un nivel de trai scăzut, fiind constituit astfel bazinul de recrutare a fetelor/femeilor. 2. Existenta unei cereri solvabile, in cazul nostru înalt solvabile, adică mulți amatori de sex, dar care au si bani suficienți pentru așa ceva. Americanii de la Baza de la Deveselul se înscriu perfect in aceasta condiție. 3. Complicitatea interesata a autorităților, care fac posibila existenta si mai ales dezvoltarea acestei activități. Complicitatea are aici doua fațete. A). ” imunitatea ” politică de care se bucura americanii in Romania, statutul lor de boși, de stăpâni. B). Cei care trebuiau sa stârpească fenomenul beneficiau ei însăși de serviciile prostituatelor, ca bir pentru închiderea ochilor fata de acesta.

 23. 3. Protecția , la cel mai înalt nivel a militarilor americani de la Deveselu, si nu numai, protecția tacita a fost oficializata prin vizita din august 2019 a lui Ioannis la Casa Alba, chipurile pentru a primi o șapca, in fapt fiind convocat urgent sa îngroape scandalul, ceea ce s-a si întâmplat. 4. Chiar crede cineva ca spuma procurorilor din Romania, grupați sub sigla DIICOT sunt chiar așa de prosti încât sa nu fie capabili sa descâlcească întâmplările de acolo rapid, si sa-i descopere pe toți cei implicați, in fapt având ordin sa mușamalizeze faptele. 5. Campaniile si tehnicile de manipulare, dezinformare folosite pentru amețirea opiniei publice demonstrează mana unor înalți specialiști, care numai o putere experta in așa ceva era capabila sa o facă, bănuiți care. Culmea s-a cerut chiar implicarea acestei puteri in descâlcirea afacerii, dar de fapt era o manevra de implicare a acesteia in ascunderea adevărului. S-a apelat la lup pentru paza turmei. Si s-ar putea găsi si alte argumente.

 24. Pana la urma de ce sa dam vina pe americani? Daca e asa jegurile sunt de-ai nostri compatrioti. Cei care trebuie sa ne apere ne vand nici macar ca si iuda pe treizeci de arginti , ci pe doi bani. Atat valoram noi in ochii lor.

 25. ce abureli…

  pai daca Baza de la Deveselul era asa securizata (adica sa fie inregistrat tot ce misca acolo), ce rost avea sa vina Dina cu fetele in baza si sa-si asume aia riscuri inutile ?

  Se duceau americanii in timpul liberi inafara bazei (la liber) …

 26. Vrem o tara ca afara,iata o aveti!Aveti un pres ,,ales”de sistem ,un tradator si un antiroman ,aveti droguri ,masini cate 3-4 in curte si pe trotuare Am ajuns sa respiram fum negru din cauza rablelor voastre Mergeti cu rabla si la wc ul din curte iar copii nostri au astm datorita voua Vine un cacanar de individ care a iesit dintr o asemenea rabla si striga la tine ,stand amandoi la un rand la o dugheana din Lunca Cetatuii, ca de ce tusesti ca el are un copil afara in ,,pretioasa” i masina si se teme sa nu se imbolnaveascaO piranda opreste BMWul rablagit si vine la tine cu telefonul ca sa i bagi ,,credetul”ca ea nu stie carte , il bagi iar ea se uca la volan cu telefonul la ureche si intra in oameni pe trecere Mergi pe strada si cand trec ei cu pretioasele lor rable trebue sa te urci pe gard ca sa treaca ei iar tu sa -ti pui o batista la nas si gura din cauza fumuluiIn ce hal s a ajuns !!

 27. Singura sansa a intregii povesti e ca un mare ziar american sa preia subiectul prostitutiei din tarile ocupate de armata SUA (sic!), particularizind cazul Caracal. Romania cade jegos intr-un clasament stufos, nu e nimic nou sub soare cu fetele de consumatie pentru bravii ostasi yankei. Nici Pentagonul, nici politicienii lor, cu atit mai putin slugile de la Bucuresti, nu doresc sa auda astfel de adevaruri. Ce este dureros aici e complicitatea unor ofiteri de informatii (militari si ai altor servicii) plus faimnosii procurori romani, care isi bat joc de lege ( si de victimele abuzate sexual) in numele „intereselor superioare”. Traducere: o sluga nu e sluga decit daca isi accepta conditia, ceea ce la noi se face din plin la virful scirnaviei numite politica.

 28. Cine stie cate crematorii umane ilegale functioneaza in tara iar autoritatile cauta disparutii ca Alexandra, Marta, Elodia, etc, la Deveselu.

 29. toate gunoaiele cu nato alde nastase si Iliescu sa se plimbe pe la casa alba si milogii de basescu si frantz sa-si ascunda impotenta si prostia sint responsabili de toata drima legata de dinca si de ceilalti de nu s-a aflat inca…

 30. ,,Vrem o tara ca afara ”Iata ca o aveti si o sa ajungeti sa umblati ca zombii si sa va fie frica sa iesiti din case Asta meritati ,asta aveti Un presedinte dement ,,ales”de sistem Salam cu soia si extracte de gandaci, paine congelata ,homaleala cat cuprinde Insusi presul este homalau si corupt Aveti si masini cate 3-4 la o casa dar sunt niste jafuri la care doar sigla straluceste in rest sunt rable care ne ataca plamanii nostri si ai copiilor nostriSiktir prostime!

 31. Povestea fetelor Japoneze pentru Americanii din bazele din Japonia este veche de 70 de ani si cine a rezolvat-o?
  Japonezii fac demonstartii de strda ca sa-i scoata din tara, si cine-i baga in seama?
  Trebuie starpiti tradatorii de neam, asa cum a facut VLAD TEPES, ca sa le fie frica la toti ca sa mai colaboreze cu criminalii mondiali!

 32. Felicitari pentru curaj si perseverenta domnule Spanu. Sa ne amintim cum proaspatul ministru de interne Moga si-a dat demisia la o zi dupa disparatia Alexandrei, a fost pus imediat Fifor balisticul care a fost vizitat imediat de ambasadorul american Klemm chiar la MAI si la scurt timp Trump l-a invitat pe Iohannis la Casa Alba unde i-a dat o basca ca pret al tacerii si umilirii poporului roman. Desi majoritatea jurnalistilor au schimbat pupatul papucului rus cu cel american, opinia publica nu este asa de proasta cum o considera tradatorii de tara si neam.

 33. Deci treaba era stiuta si de Iohannis..Asta il face automat complicele lui Dinca..Rominia euriopena,Rominia nor-ma-laaa.Rominia lucului binee fecut.Banuiesc ca fetele ,,omorate,, de Dinca au fost ascunde in baza si pe urma scoase peste granita cand au inlocuit personalul militar.Mai este posibilitatea sa fie inchise in baza si sub paza .Acum inteleg de ce inca de la inceput au pornit pe pista -fetele sunt moarte si incinerate-chiar si de catre mangafaua cotrocenista..Pentru prof e mai valabila o sapca primita de la Trumpache decat niste fete disparute..Voiau sa se puna bine cu ,,partenerii strategici,, si sa nu iasa cu scandal..Probabil ca fbi-aiul a fost chemat mai mult sa incurce lucrurile si sa nu iasa adevarul la suprafata..

 34. Moromete, cine a zis că toate erau duse in baze militare? Moromete era un țăran isteț, dar tu Moromete deghizat o faci pe prostu’ sau chiar e pe bune?
  Toată ancheta mirosea a Deveselu,dar cand s-a apelat la FBI ,mirosul a devenit gust amar. Deci s-a clarificat.Prea era trasă de păr.

 35. Nouă ni s-a spus de către securiști că e un criminal în serie, un lup singuratic. Înseamnă că sigur este adevărat. Chiar dacă avea în agenda telefoanelor tot felul de nume de securiști și se știa cu toată lumea. Chiar dacă nu s-au găsit dovezi că fetele sunt moarte…

  Nouă ni s-a spus de către securiști că a ars un corp în 10 minute cu o brichetă și un cazan. Înseamnă că sigur este adevărat. Chiar dacă din punct de vedere științific acest lucru este imposibil.

  Nouă ni s-a spus de către securiști că nu avea nici o legătură cu traficul de persoane. Înseamnă că sigur este adevărat. Chiar dacă au apărut nu știu câte mărturii din România și Italia. Chiar dacă nu i s-au verificat conturile și banii și cu cine făcea afaceri.

  Nouă ni s-a spus de către securiști că securiștii nu erau prieteni cu el. Înseamnă că sigur este adevărat. Chiar dacă au stat 6 ore ca vitele în fața porții. Se uitau ca vițeii la poarta nouă, deși era un caz de răpire.

  Despre asta este vorba în cazul Caracal – „adevărul” este ceea ce spun securiștii că este adevărat. Verdictul în acest caz a fost dat cu mult înainte de a începe „judecata” (show pentru proști).

  Mai lipsea să îl aducă pe *mircea*dinescu*poetul* și să îi zică „ – Mircea*, fă-te că lucrezi! ”

 36. Asa si cu Teo Peter. Editat americani peste tot pe unde se duc numai lucruri de genul asta auzi ca fac si guvernele ii lasa sa scape nepedepsiti ca sunt niste Editat si nu au nici o urma de partiotism in sange. Astia vinovati de tradare ar trebui judecati dupa articolul din lege art. 394 si art. 398 din noul cod Penal actualizat

 37. Nu plange Ana, tu ti-ai facut datoria fata de patrie! Felictari…!

 38. Nimic nou, s-a știut de la început că pe fruntea acestui odios personaj protejat de anchetatori, care isi batea joc de ei, scria Deveselu. Prost sa fii si tot te ducea mintea la aprovizionarea cu materie a soldaților americani care au fost imediat mutați în Germania, iar Hans KLEMM făcea cărare la guvern în timp ce JohanniSS primea umilitoarea-i sapcă tramp. Și Hitler avea trenuri bordel care duceau junge fräulein pe linia frontului, să ridice moralul trupelor. PS: Până și ceașcă l-ar fi împușcat imediat pe Dincă, precum pe Râmaru.

 39. Are un cineva un link la o copie a raportului FBI in care se recomanda protejarea familiei Dinca?! Este foarte clar ca noi nu suntem partener(=egal) al americanilor, ci vasali. Singura diferenta dintre soldatii rusi care au ocupat Romania in 1944 si soldatii americani „parteneri” este ca rusii nu erau ipocriti, nu vindeau gogosi cu parteneriate, civilizatie si stat de drept. Da, traficantii de fiinte umane din Romania sunt romani perversi de toate etniile si sunt acoperiti de politisti, procurori, judecatori si politicieni din toate partidele toti corupti perversi si toti romani de toate etniile. Insa in cazurile de trafic de persoane si retele de prostitutie din Olt si judetele limitrofe, in cazurile similare din Constanta si judetele limitrofe nu se poate face victimelor niciun un fel de dreptate de catre politistii si procurorii care nu sunt corupti si fricosi pentru ca se primeste ordin de sus din cauza proximitatii bazelor militare americane de la Kogalniceanu si Deveselu. Suferinta si vietile pierdute ale victimelor sunt pe constiinta poporului care nu ia nicio masura, pentru ca coruptii si tradatorii de neam nu au constiinta, pe ei ii doare in partea dorsala de altii, banul nemuncit sa le vina!

 40. Chiar azi au dat ordin de proteste ale politistilor, ca sa acopere subiectul dumneavoastra! Vor salarii, nu mai merge cu drogurile, nu mai vin banii de la furnizorii de iedute…Eu zic ca meritati bani multi bai politistilor, mai ales ca a-ti pazit la poarta lui Dinca dupa ce Alexandra isi strigase disperarea! Chiar NU VA ESTE RUSINE sa fiti slugile jefuitorilor? Cum a-ti putut bai romani sa acceptati, sa fiti prostiti ca s-a ales ala presedinte care a zis „mai bine sluga la americani decat la rusi”? Bordelul are nevoie de prospaturi, treceti la treaba ca de aia a-ti fost pusi la izolare!

 41. abia acum am aflat unde au dus Editat din Tandarei, miile de fete!
  Si englezoii asta nesimtiti, au mintit ca sunt in UK!
  Norocul nostru cu Ionel!

 42. Terminati bai cu tampeniile astea de can-canisti.
  Acolo si musca daca intra e filmata si se da alarma.

 43. IN JOHANNIS NU PUTEM AVEA INCREDERE,NU NE PUTEM BAZA PE EL,CA PRESEDINTE AL STATULUI E Editat ,GET BEGET. NICI N-AVEM CUI SA NE PLANGEM,CINE SA-TI FACA DREPTATE,UN PENAL,UN VANZATOR DE COPII IN AMERICA, UN LAS,UN LACOM SI UN AIURIT?MAMMA MIA !!!! NE DUCE TARA DE RAPA SI NIMNI NU IA ATITUDINE.UN POPOR IMPTENT, DE CARE-SI BATE JOC CUM VREA EL…NIMENI NU-L TRAGE LA RASPUNDERE SI NU-I SFARMA SCAFARLIA!

 44. @alan,lasa-i in prostia lor. Astia de pe site,90% scriu din prostie iar 10% din interes. Ei cred ca in baza,americanii joaca tontoroiul si se gandesc ce curve sa mai aduca sa le arate rachetele si pupitrul de comanda. Si cand aduc curve le pun sa sara gardul. Sa nu apara pe sistemul de supraveghere.
  Dar stii ce-i tragic aici? Ca exista „jurnalisti” ca asta care scrie prostia asta! De altfel tot ziarul e asa.

 45. @Tica, tu carui grup apartii, la 90% sau la 10%? Daca ai citit plangerea unei tipe de la Kogalniceanu si nu oricine, vezi ca totul este posibil. In ce le priveste pe cele doua fete, este greu de crezut ca Dinca, cu toata trauma la care le-a supus, le putea determina sa accepte si el sa-si ia riscul sa le bage acolo. Toaye suspiciunile au fost deteminate de oribila inscenare cu butoiul.

 46. Nu inghititi orice gogoasa. Se vede clar ca acela tras de limba vrea sa se dea foarte informat si face niste afirmatii-bomba.
  ,,Fetele” care se duceau la americanii de la Deveselu mergeau de buna voie si probabil ca se si bateau pe clientii americani. Nu era nevoie sa fie amenintzate si drogate.
  Cand am facut eu armata la Husi, la TR, pe la anii 70 si faceam serviciul de paza in post, veneau la noi langa gard tot felul de ,,fete” si se rugau sa ne iubim cu ele.Doar unul din tot plutonul a cazut in pacat……[Leo]

 47. De aia e sigur Putin pe el cand a declarat ca la o adica va spulbera baza de la deveselu. Zici ca e gara de nord acolo

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.