AUR râde de ei. Cine-i extremist? Ei îşi sparg nasul

„Au spus despre noi că suntem extremişti, că suntem agresivi, dar ei îşi sparg nasul prin Parlament”, au transmis reprezentanţii AUR, comentând astfel incidentul din Legislativ, în care doi liberali, foşti miniştri, „şi-au împărţit pumni sub ochii colegilor pe holurile Parlamentului”.

„Au spus despre noi că suntem extremişti, că suntem agresivi, dar ei îşi sparg nasul prin Parlament. Doi liberali, foşti miniştri, şi-au împărţit pumni sub ochii colegilor pe holurile Parlamentului. Pe 9 iunie ştiţi ce aveţi de făcut: cinci buletine de vot, cinci ştampile pe AUR pentru a scăpa de aceşti politruci de carton!”, arată postarea de marţi, pe pagina de Facebook a AUR.

Deputatul PNL Florin Roman susţine marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului. Roman anunţă că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

12 Comentarii

 1. N-ați înțeles bine! Tovarăşul Florin Roman se cam clătina şi ca un bun tovarăş, tovarăşul Dan Vâlceanu l-a luat de gât şi l-a stabilizat cu nişte nevoie de stabilitate că pericolul extremist şi războiul la graniță!

 2. Trebuia sa folosească vâna de bou a ghițanului de Marghita sau câte-un furtun cu bile metalice la capăt, ca „minerii” cu care a CURĂȚAT Ilici Piața Universității, măR🤮g…
  ●}RumburKK- PeZeDea IliciEsciană TL & TM -RumburKK{●

 3. Nu votați extremiști,dragi prieteni.Decat extremisti ,mai bine votați purcelul din coteț,gasca,bivolul,pisica ori soacra.Atata va spun:nu votați extremisti gen Sosoacă ori Simion.Nu vă dați foc la valiză.Roman și cu Valceanu nu sunt extremisti.Badarani?Poate.Romania a hotărât cu cine se însoțește:europenism,democrație,libertate.Din fericire vietățile care nu aderă la aceste valori sunt în minoritate.Va rog din suflet să mă ascultați.

 4. Ghiță ce te face să crezi că sunt extremiști?Ceva probe sau ti-a fost suficient Tapalabă.

 5. @ Ghita de la bla bla – de rugat te rogi la Divinitate , sau in templu ori biserica. Ca-i spune : biserica , moschee,cort, tot templu e.Pareai un timp ca te-ai destupat la minte. Vezi ce face” vina de bou” , adica neuronul ala al tau ? Te face mai tamp .Pai te-as vota pe tine daca ai fi godac , dar tu ai doar un suflet care il imita pe al gh(u)itzanului .Bag sama ca la Marghita e plin de , citez” europenism, democratie , libertate” .Daca facem un sondaj la Marghita – citi te vor sustine ? Nu mai trece pe ulita unde se fierbe palinca . La tine si aburii de la cazanele de tzuica sunt tari.Si de atitia aburi vezi doar extremisti.

 6. Pe cei doi vajnici luptatori contra estremismului ii baga Werner in sedinta de partid si de stat sa-si imparta unul altuia adevaratele valorile labarale in ring cu manusi di Rares Bogdan arbitru ideologic in programa de guwernare preuro-penista

 7. La pariu ca va iesi Rares Bogdan pe la toate televiziunile sa explice ca cei doi se certau din cauze de doctrine politice si planuri pentru rezolvarea problemelor tarii?
  Sau sigur ca Rares Bogdan va spune ca „ei, asa sunt fratii: se mai ciondanesc din cand in cand”.

 8. Ce aere docte isi dadea Valceanu, la Felix la Tv, de telectuali rasati.
  Ce se mai caftesc acum, doar din cand in cand, asa e la comasare ca intre frati.

 9. Rade ciob de oala sparta ! Simion a ratat sa pozeze, in direct, cu mobilul.

 10. Dezavuez comportarea celor doi liberali,nu cu pumnul se rezolvă lucrurile,nici măcar cu vana de bou.Cred ca a fost o rătăcire de moment.Astfel de încăierări se întâmplă când unul din protagoniști a visat noaptea un ciolan uriaș plin cu carne,ori un cașcaval cât un sat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.