Balul Bucureştiului Interbelic, ediţia a doua

Fundatia Calea Victoriei, impreuna cu DilemaVeche si Cercul Militar National, va propune o noua incursiune in timp. In 26 mai, de la ora 20.00, va avea loc a doua editie a Balului Bucurestiului Interbelic, unde veti avea ocazia sa reintrati in atmosfera uneia dintre cele mai frumoase si bogate, din punct de vedere cultural, perioade din istoria capitalei.Balul Bucurestiului Interbelic face parte din proiectul Luna Bucurestilor, o serie de evenimente culturale ce doreste sa atraga atentia asupra istoriei si a frumusetii arhitecturale a orasului.Programul Balului include  un concert Irina Sarbu Band, cu piese din perioada interbelica, si un spectacol de teatru, muzica si dans cu actorii Smaranda Caragea, Letitia Vladescu, Karina Nagy,Nae Alexandru s.a. Maestru de Ceremonie va fi actorul Eusebiu Stefanescu. Tineri dansatori vor anima atmosfera si vor invita publicul sa incerce cateva miscari de charleston si foxtrot.La bal ne vom bucura de  salile elegante ale Cercului Militar National (Sala Bizantina, Sala Gotica si Norvegiana) si vom putea conversa cu personalitati culturale bucurestene, lectori si prieteni ai Fundatiei Calea Victoriei.Costumatia va fi, negresit, inspirata din moda anilor 20 si 30. Cele mai spectaculoase costume vor fi premiate de Truefitt&Hill, Go Travel si Smart Experience. Printre premiile oferite vor fi: o plimbare cu  yachtul pentru doua persoane si 3 vouchere la Hotel Alpin-Poiana Brasov.Biletul de intrare la Balul Bucurestiului Interbelic este de 170 de lei si include, in afara de spectacolul oferit, meniul festiv.Pentru a participa, va puteti inscrie la adresa: bal@victoriei.ro.Mai multe informatii despre Bal si Luna Bucurestilor gasiti pe www.balulinterbelic.ro/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.