Banc sau știre politică? Simion candidează la Cluj

Adevarul e ca George Simion, presedintele AUR, este greu de asezat in niste tipare. La emisiunea de la NCN, urmarita cu sufletul la gura de zeci de mii de clujeni, presedintele AUR a facut o afirmatie foarte tare, una care ar trebui sa il bage in sperieti pe Emil Boc: si anume ca este foarte posibil sa candideze la Primaria Clujului in 2024!

Si nu e o declaratie aruncata in vant: Simion vine constant la Cluj-Napoca de cativa ani, stie problemele Clujului pe de rost. Ar fi o lupta pe cinste, caci George Simion ar fi candidatul cel mai puternic cu care s-a confruntat Boc vreodata!

Răzvan Dragoș: Corect! Ăhm… luni sau marți vă lansați candidații la București. Candidați, pe liste, la Primăria București?

George Simion: Mâine… vom face public numele candidatului AUR pentru Primăria Bucureștiului. Este… dintre toate opțiunile pe care le-am avut la îndemână, am avut și un concurs intern, s-au trecut niște interviuri… este, pe departe, cea mai bună opțiune, cu care eu sunt mândru, și pe care vreau s-o fac cunoscută bucureștenilor. Deci, nu voi…

Răzvan Dragoș: Nu candidați la Consiliul București.

George Simion: …candida la Consiliul General București, nici la Primăria Bucureștiului.

Răzvan Dragoș: Nu candidați niciunde la locale.

George Simion: Nu știu!

Răzvan Dragoș: Nici la Cluj?

George Simion: Eu am făcut… eu am făcut acest partid pentru a putea da țării opțiuni de vot. Pentru că întotdeauna a trebuit să votăm răul cel mai mic. În perspectiva alegerilor din 2024, prima oară avem alegerile de pe 9 iunie, pentru Parlamentul European. Nu voi fi pe această listă, avem o li… Vă răspund, vă răspund!

Răzvan Dragoș: Haideți totuși!

George Simion: Știu, da’ nu, nu…

Răzvan Dragoș: Candidați sau nu la Cluj?

George Simion: Dacă nu voi…

Răzvan Dragoș: Că asta-i întrebarea.

George Simion: Dacă nu voi găsi opțiunea care să îl bată pe Emil Boc, pot să iau și asta în considerare. Nu mă dau…

Răzvan Dragoș: Pe bune? Ați veni să candidați la Cluj-Napoca?

George Simion: Da’… care-i problema? Cluj-Napoca nu e ca-n restul României? Nu și voi, clujenii, aveți de suferit din cauza felului în care este condusă țara și sunt conduse județele și orașele noastre? Nu și… ba voi chiar sunteți cei mai puternici contestatari a felului în care este condusă România de către sudiști, teoretic, da’ cel mai mult suferă cei din Vaslui, cei din… nordul țării. Acuma, dacă ne uităm un pic, aș putea spune că și locuitorii din sud sunt afectați de felul în care merg lucrurile la București. Și dacă ne mai uităm un pic în profunzime și vedem cazuri, nu știu… Dîncu, Rus, Bode… și câte și mai câte exemple. Și reprezentanții locali…

ziardecluj.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

8 Comentarii

 1. Si domnul otvdanppdd a cantitat la gorj contra dottore ponta si pina la urma a ajuns la mititica .

 2. N-are tovarăşul locotenent Simeonsky epoleţii atât de mari să conducă Securist City. Dar poate încerca la Sinteşti.

 3. Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau…zice purdanu..in timp ce numără mărunțișul furat…patriotic.

 4. Poporul s-a saturat de PSD si PNL infiltrate de globalistii lui Sorosh si tradatori pupatori de curruri la evvrei. Trebuie un partid nationalist care sa refaca industria romaneasca.
  De aici vin bani si pentru armata .
  PSD si PNL au adus Romania in FALIMENT datoare pe sute de ani la bancile evvreilor. Ciolacu va dispare intr-un an dat afara de ai lui. Va veni gasca tziganeasca a lui Nastase.

 5. @ AUR VA CONDUCE ROMANIA ..Mda bre ciumete,. Și te va ingopa acolo in cimitirul violat, sub crucea de beton unde nu va mai fi unul romîn necunoscut..

 6. Dupa 2024 auritul asta de Simion,alaturi de Sosoaca vor deveni istorie.La ghena istoriei. Alaturi de WC Tudor.

 7. AUR VA CONDUCE ROMANIA Care popor? Cel inapoiat mental,puturos si asistatii.Asta este poporul aurist.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.