Băsescu. ”Povestea asta cu alianța pentru stabilitate… Deci vor să dicteze 10 ani”

 Traian Băsescu spune despre coaliția PSD-PNL că “stabilitatea pe care o propovăduiesc este, de fapt, un soi de dictatură mascată” și acuză PNL-PSD că „vor să dicteze 10 ani”.

„Povestea asta cu alianța pentru stabilitate, că noi aveam două războaie la graniță, în mintea unor înfierbântați, unul în Ucraina și unul în Orientul Mijlociu. Aveam două războaie la care … vai de noi, ce nenorocire! Ne încurcă, ne trebuie stabilitate, a spus Băsescu la b1tv.ro.

”Păi hai să vedem ce fel de stabilitate vor domnii de la PSD și PNL.

Au pus candidat unic peste tot unde primar este de la Alianța Drepta Unită, în speță, de la USR, și la Bacău, și la Alba, și la Timiș, și la Constanța, peste tot, și la Sectorul 1 și-au pus candidați susținuți de ambele partide, ca să îi poată elimina, să aibă o stabilitate totală, să fie numai ei peste tot, de la Nord la Sud și de la Est la Vest, să fie numai PSD cu apendicele său PNL.

În realitate, ei vorbesc de stabilitate, înțelegând definiția stabilității ca fiind aceeași cu definiția dictaturii. Deci ei vor să dicteze 10 ani. Până și loazele pe care le au în administrația locală le susțin, să le mențină și cu PNL-ul, și cu PSD-ul. Deci stabilitatea pe care o propovăduiesc este, de fapt, un soi de dictatură mascată. Asta vor să obțină”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

21 de Comentarii

 1. Zdraizvuite Tavarisci Petrov! A… nimic… vroiam sa va salut si sa va transmit in francais: MARCHE!!!

 2. Covrigarul Ciolacul ne Mareste Intretinera la Bloc din Iunie 2024 prin Mărirea Salariilor si Bani la Pensie ne da abia la 1 Septembrie 2024 daca ne Da ! Sau Nu ne da Nimic ! Si mai mareste in fiecare an Pensiile cu 100 de lei in Ianuarie si pe de alta parte Mareste Impozitele si Asigurările pe Locuinte ! Si daca vom Scăpa de Cutremure dar prbabil se vor Dărâmă Balcoanele la Cutremure ! Si va trebui sa plătim Asigurările de Cutremure ca sa fim Asigurati ! Ca nu avem Bani sa plătim Balcoanele daca Cad la Cutremure !

 3. Exact asa dar numarul de ani este eronat vor conduce romania 20 de ani nu zece ani .Cine sa ii opreasca soso sau Simion sau Drula si cu Orban ?Aiasta nu-s poate .

 4. Petrov te oftici ? Tot 10 ani ai fost si tu la ciolan si ai supt toata maduva din el !

 5. E programul lor bătut în cuie dar nu in funcție de votul cetatenilor, nici nu contează votul, ei știu doar atât: noi trebuie sa fim la guvernare indiferent de ce vor cetățenii. In acest caz, protestele cetățenilor nu pot fi decât violente.

 6. Daca fiecare partid si ar respecta doctrina lui, pnl de dreaptasi psdde stanga, nu ar aveace sa caute impreuna. Dar KWI a vrut sa nu cheme partidele la discutii la paLatul Trei Coceni, privind probleme economice si sociale in abordarea diferita ale partidelor ca sa isi vada de golf, ski si de naveta la Sibiu. Basescu a facut multe intruniri de acest fel si multe au fost cu scantei. Da, este o formula de dictatura si de reducere a democratiei reale.

 7. A prins curaj nimicul,e intangibil
  se stie la dictatura,s-a exersat

 8. Cati lei/euro/dolari poate sa va dea acest MINCINOS PUBLIC ca sa-i mentineti VIE imaginea?

 9. ”Deci vor să dicteze 10 ani”
  Asa vor magarii astia. Sa-si asigure 10 ani pt ei si neamurile lor. Sa vedem daca romanii le vor da cu flit.

 10. Incepind cu 1989 si pana la ora actuala Romania a avut doar politicieni care si-au batut joc de tara si de romani.Au vindut aproape toate bogatiile tarii ,au contribuit la plecarea din tara a multor milioane de romani ,au indatorat tara bancilor straine cu sume pe care nici macar copii copiilor nostrii nu le vor putea platii,au distrus sistemul de invatamant ,sanatate ,justitie,au permis clanurilor de mafioti si baroni sa puna in pericol securitatea si linistea romanilor, au lasat sa se comercializeze droguri si vedem cu totii ce dezastru exista la ora actuala si lista dezastrelor facute de clasele politice care au condus Romania este foarte lunga.Speram cu totii sa vina timpul cit toti astia sa ajunga la Tirgoviste si sa nu mai scape nimeni.

 11. Lume, lume…
  I-auziti,domnul cand era primare la Capitala a sarit ca ars facandu-l cu oua si otet pe Nastase ca si-a permis la referendumul Constitutional(care a avut loc in 2003) sa lungeasca mandatul de presh la rRomanica-bramburica de la 4 ani la 5 ani!
  Ps. Si cand a ajuns presh la palatul din Deal a tacut malc…totusi s-a luat de nr. de parlamentari ca-s prea multi.

 12. Ce poți alege intre Neocomunistii PSD .isti,PNL.istii infiltrati de NEOCOMUNISTI si Usr.istii progresiști marxisti,Suveranisti fii si nepoti de NEOCOMUNISTI ,majoritatea DGIZDANI fii și nepoții celor veniți pe tancuri in 44 și care au ruinat și ucis tot ce su putut in România.EU NU VITEZ PE NICI UNUL ,SANT TOTI RUDE INTRE EI SI DIN ACEIADI ETNIE,ASTEPT SA VINA RUSII SA.I FACA SA SE UCIDA INTRE EI,pentru un blid de terci😁!

 13. Da, vor dicta 10 ani, dar nu ca Petrov.
  Si nu vor mai inventa un al doilea stat paralel, SRI-Justitie, care sa paradeasca opozantii pe baza biletelelor galbene.
  Acest specimen, reincalzit ca ciorba veche, si votat de doua ori de imbe_cili, devine din zi in zi tot mai readus pe rampa.
  Ce sfaturi utile putem primi de la un escroc?
  Intr-un stat cu o Justitie(,,J”) normala, acest nemernic ar fi trebuit sa fie demult in puscarie. A stat 10 qni ca presedinte pe baza unei declaratii false ca nu a fost informator la Securitate, fapt contrazis de probe si stiut de altfel inca de la inceput, dar acoperit de autoritati.
  Acest individ veros a facut de ras functia de presedinte al unui stat european. S-a inrudit cu brunetii, si-a facut pupila Cabinetul-2, mergea la Ciresica sa bea ca pigul, se ducea beat la sedintele cu liderii europeni si aparea beat la TV, si-a bagat odrasla in politica desi era analfabeta (,,succesuri”, ,,nu stie ce sa vorbeste”), a oplosit mafia lui Coldea, a promovat o nulitate ca Procuror-General, a vandut pe nimic toata flota Romaniei si inca multe altele……[Rumburak]

 14. Lume, lume…
  I-auziti,domnul cand era primare la Capitala a sarit ca ars facandu-l cu oua si otet pe Nastase ca si-a permis la referendumul Constitutional(care a avut loc in 2003) sa lungeasca mandatul de presh la rRomanica-bramburica de la 4 ani la 5 ani!
  Ps. Si cand a ajuns presh la palatul din Deal domnul a tacut malc…totusi s-a luat de nr. de parlamentari ca-s prea multi dar de mandatul domniei sale ca e prea lung nu a zis NU.

 15. Un om facțios, cu obligativitate la carantinare după fiecare misiune la care ia parte. Duce boli din străinătate, mai ales din Ucraina și Africa. Se reîntoarce staționar la locul crimei, plin de luminol pe bocanci. Nu poate explica nepoților ce se întâmplă cu copiii din Gaza iar ei tre’ să facă compunere la școală. Pariază vieți, nu bani.

 16. Jumatate din mostenirea lui Iohannis este de la doua mandate ale lui Basescu si guvernelor numite de el inclusiv PSD, PNL pe langa PDL, inclusiv a guvernului Ponta…
  Guvernul de tehnocrati apolitici Ciolos, USR acum Dreapta Unita, Guvernul Ludovic Orabn I,II…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.