Băsescu se ia la trântă cu o pastă de dinți

Traian Băsescu și-a făcut duminică o nouă listă cu produse care își fac reclamă la Antene, îndemnând iar la boicot. Băsescu anunță pe Facebook că alături de laptele Zuzu, cosmeticele L’Oreal şi medicamentul Strepsils, familia lui a adăugat pe lista de produse pe care nu le va mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove, cerându-le în acest context „băsiștilor” dar şi celor care nu sunt “băsişti” să boicoteze aceste produse.

„S-a enervat cineva? Calm, calm…enervarea dăunează grav sănătăţii. Lista extinsă. Familia mea nu vrea să plătească bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu şi a acoliţilor săi. Drept pentru care, alături de laptele Zuzu, cosmeticele L’Oreal şi medicamentul Strepsils, familia mea a adăugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove pe care le foloseam pînă acum. Motivul? Îşi fac reclamă pe televiziunile Antena 1 şi Antena 3. Pe piaţă, există şi alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanţează prin publicitate pe turnătorul Voiculescu şi pe acoliţii săi de la Antena 3. Îi îndemn pe toţi simpatizanţii mei, cei care zilnic sunt umiliţi la Antena 3 pentru că sunt “băsişti”, dar şi pe cei care nu sunt “băsişti” să nu mai cumpere aceste mărci de produse, care, probabil fără intenţie, par a se asocia cu mîndrie cu turnătorul Voiculescu şi acoliţii lui de la Antena 3. Eu şi familia mea nu vrem să băgăm bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al acoliţilor săi de la Antena 3. Asta pentru că banii de publicitate se regăsesc în preţul cu care noi cumpărăm aceste produse din magazine.
De ce să-i dăm bani turnătorului Voiculescu şi acoliţilor săi de la Antena 3?”, a scris Băsescu pe pagina de Facebook.

Traian Băsescu, aflat în război deschis cu trustul Intact și cu Dan Voiculescu, a dat startul boicotului sâmbătă. (Detalii aici)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8518 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.