Benjamin Netanyahu a dizolvat cabinetul de război

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dizolvat cabinetul de război care era format din șase membri, anunță luni, 17 iunie, un oficial israelian, într-o măsură așteptată pe scară largă care a venit după plecarea din guvern a fostului general centrist Benny Gantz, scrie B1 care citează Reuters.

 

În urmă cu câteva zile, Benny Gantz, ministrul israelian al Cabinetului de război, a părăsit guvernul de urgență ca urmare a diviziunilor profunde cu privire la planurile post-conflict ale premierului Benjamin Netanyahu.

Benjamin Netanyahu urmează să organizeze consultări cu privire la războiul din Gaza cu un grup restrâns de miniștri, printre care și ministrul Apărării, Yoav Gallant, și cu ministrul afacerilor strategice, Ron Dermer, care au făcut parte din cabinetul de război.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Daca sunt opinii divergente și încep să își de-a demisiile, nu cumva din cauza că, conștientizează in ce s-au băgat și că au ucis cetățeni nevinovați?! Întreb și eu, că un cetățean care bănuiește că nici el nu are țară stabilă din cauza escrocilor din oricare guvern a fost, este și va exista in politica românească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.