Biletele încă disponibile pentru partida România-Franţa vor fi vândute doar online

Federaţia Română de Fotbal anunţă că biletele care mai sunt disponibile pentru partida pe care tricolorii o vor disputa marţi, 6 septembrie, în compania Franţei, pe Naţional Arena din Bucureşti, în cadrul preliminariilor EURO 2012, vor fi vândute doar online.

„Începând cu data de 1 septembrie 2011, ora 00,00, biletele disponibile pentru meciul România – Franţa, din ziua de 6 septembrie 2011 (preliminariile EURO 2012, Naţional Arena din Bucureşti), ora 21,30, se vor putea achiziţiona exclusiv online de pe site-ul www.biletefotbalonline.ro.

Astfel, vânzarea va continua până în data de 6 septembrie 2011, orele 17,00, noutatea fiind că biletele achiziţionate în acest interval de timp nu se vor mai livra prin curierat, ci se vor ridica fizic de către doritori, după efectuarea plăţii online, de la sediul BileteFotbalOnline.ro, din strada Maior Ion Coravu Nr. 29 C, sector 2, Bucuresti (strada ce duce la Tribuna I Vest a Naţional Arena)”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii miercuri de FRF.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.