Bilețelul meu pentru Naționala de fotbal

Încercați să reeditați meciul cu Ucraina! Jucați măcar cu același efort și cu același gând.

Țara mai are nevoie de voi cu un alt mare moment de bucurie și de speranță. Puteți fi scânteia altei sărbători populare.

Câștigați meciul cu Belgia si veți avea locul vostru de aur în memoria copiilor.

Astăzi sunteți subiectul numărul unu al României.

Toată țara stă cu ochii pe voi. Parcă s-ar învîrti în jurul portretelor voastre.

Vă așteaptă să mai faceți o minune. Să desfaceți cerul României.

Dați tot ce puteți și veți avea parte de dragostea și de respectul pentru puterea de a restaura încrederea de care ducem lipsă.

Jucați luptînd pentru că strigătele voastre și ale galeriei se aud peste toată țara și galbenă va fi și Europa, iar Tricolorul va prinde vrajă peste tot pe unde a ajuns!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 24

27 de Comentarii

 1. Romania Campioana Mondiala ! Ai bate si pe americani la dezarmare ! Si deschidem geamurile Schengen pana in pacific !

 2. Sunt si ei doar niste tineri talentati, antrenati, determinati dar trebuie sa se alinieze astrele. Sa ne spuna parere…
  Hai Romania!

 3. Aici nu este ca in politica, romanasii mei, hotii, DNA sa vina sa va ia si gata, 5% Sau este? Ai fentat, ai bagat mingea si asta e!
  Gooool! Sa fie!

 4. Ce m’as bucura sa piarda Rumunica meciul asta-d’a si ala urmator.Daca pana si nea Cornel participa la panarama asta ce e pana peste poate,nu cred ca ar merita ”generatia de suflet”,auzi nazbatie-sa mai castige un punct.

 5. Domnule CN, imi amintesc povestirea Dstra despre „mingea” cu care va jucati in copilarie. Probabil si astazi mai sunt copii care-si fac singuri o minge sa se joace. Bucuria unui copil. Astazi, vom fi toti copii.
  Hai Romania!

 6. Luptați cum n-a făcut-o nimeni! Sunteți eroii noștri, sunteți sufletul românilor din întreaga lume!! Acum ori niciodată!!

 7. Batem Belgia cu 2 la 1, iar cu Slovacia facem egal.
  Drăgușin , fffbun, iar DRĂGUȘ și denis man daj gol.
  Hai România!

 8. este: sa speram intr-o victorie, se spune ca exista un spirit a multimii, daca romanii vor crede si vor spera, emotia lor pozitiva se va transmite echipei si vor invinge…fiind la ora la care deja sunt Rusaliile, adica Pogorarea Sfantului Duh, El le va lumina mintea inspirandu-i si cu mult curaj in inimi vor juca execelent…Succes!!!!
  PS din spirit de fronda nu-s microbist

 9. Sunt copii care-si fac singuri o minge si sunt fericiti!
  Sunt copii pe care tatal ii duce cu roaba la scoala, cand ploua si sunt fericiti dar sunt si copii care se arunca pe fereastra de frica parintilor.
  Ce se intampla cu noi! Prea multa minciuna? Prea multi escroci care pentru a „se ajunge” mint, inseala cu buna stiinta? „hai ca i-am facut pe astia” Si „astia” se lasa dusi de nas, isi pierd reperele, ajung niste marionete in mainile escrocilor.

 10. Tare mi-e teamă ca victoria in meciul trecut,e rolul hazardului și nu al valorii.Și că în bunul obicei autohton, atunci când te aștepți la rezultate pozitive,o facem lată ,întorcându-ne cu coada între picioare ca de atâtea ori în ultimii ani.Iar restabilirea încrederii dle Nistorescu,trebuie să pornească de la clasa politică și nu din fotbal.Viața nu-i un meci.

 11. Ce inseamna microbist?
  Nu sunt microbista adica nici nu stiu regulile fotbalului, nici nu fac o pasiune pentru meciuri dar cand ma uit, ma bucur sa vad miscari strategice pe teren. Unde este Topescu cu al lui Goooool! Imi amintesc ca am citit candva ca isi pregatea fiecare transmisie cautand in bibliografie.

  De curand, a fost un meci la care spectatori au fost doar copii si stiu ca a castigat echipa lor. Se pare ca se adevereste „teoria multimilor”: „emotia lor pozitiva se va transmite echipei si vor invinge” Asa sa fie!

 12. Fotbalul, și nu numai, nu ține de idealism. Ucraina a dovedit că a avut o zi proastă, Belgia va juca la ‘nimic sau victorie’, evident victoria va aduce grupa la același număr de puncte ordinea fiind dată de golaveraj.

 13. Pare că nimic nu merge ca lumea-n Țara asta prost făcută de vreo 34 de ani de către niște jucători care au vândut meciul, de fapt Țara asta, care a ajuns de râsul Lumii ! Chiar dacă nu mai câștigă nici un meci, ne-au oferit o bucurie pentru care trebuie să le mulțumim , chiar dacă în următoarele meciuri nu vor mai putea ține pasul cu multinaționala Belgiei, sau cei din fosta multinațională a Jugoslaviei vor avea și ei momente de excepție cum am avut noi în meciul cu Ucraina !
  Să nu uităm că noi suntem reprezentați de niște jucători crescuți aici în România, chiar dacă unii au fost cumpărați de echipe străine și nu ne putem compara , mai ales în sporturi de echipă, cu multinaționalele ce alcătuiesc echipele foștilor coloniști. Te uiți la echipa Franței și n-o deosebești de cea a unui stat african, la fel și celelalte mari puteri fotbalistice ale Lumii care beneficiază de crema fotbalistică a lumii a treia , adusă la cote maxime, inclusiv financiare, nu doar sportive !
  Eu zic să ne mulțumim și să le mulțumim pentru ce-au făcut până acum, pentru că alte rezultate uluitoare pot veni doar cu inspirația de moment a unora dintre inimoșii tricolori, dar și cu ajutorul rugăciunilor celor din familia selecționerului, care ar fi bine să nu rămână singulare .
  Așadar, să ne rugăm ! 😎

 14. s-ar putea sa vezi o victorie, exista si o logica ”au prins” curaj ca pot, apoi este o vorba:” gura bate…” inainte de meci atat ukrainenii cat si belgienii ne-au ridiculizat. O alta vorba spune ca:”buturuga mica rastoarna carul mare”…asa ca…nu-i doar un meci este un efluviu de energii care vor curge pozitiv, spre deosebire de belgieni, infranti de slovaci, infranti de ukraineni, infranti de romani…

 15. O grupă cu cele 4 echipe având, fiecare, câte 3 puncte… iar în final România se va clasa pe locul 3 în această grupă. Belgia, dar în special Ucraina se vor califica. ‘C-așa-i în tenis!’

 16. Se mai întâmplă, tricolori ! Capul sus și atenție la ultimul meci din grupă. Nu din turneu… 😎
  Ați jucat bine, dar se putea și mai bine . Puteți s-o faceți în meciul următor !
  Când vă veți întâlni cu niște semeni de-ai voștri , nu cu multinaționali de ăștia.
  Succes !

 17. cred ca se pune prea mare atenție jocului care se numește ” bătutul mingii” , sunt alte lucruri mai importante , cu adevarat importante
  , !! pentru care romanii trebuie sa se mobilizeze!!”după care urmează și „bătutul mingii” ; nu va faceți „zei cu crampoane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.