Binomul Firea – Paul Stănescu îl împinge pe Ciolacu la prezidenţiale

A început agitaţia în PSD pentru alegerile prezidenţiale. Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că liderul partidului, Marcel Ciolacu, este persoana cea mai potrivită şi indicată să candideze la Preşedinţia României.

Firea a fost întrebată, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă Marcel Ciolacu ar trebui să candideze la prezidenţiale.

„Cu siguranţă, din punctul meu de vedere. Marcel Ciolacu, preşedintele partidului, este, din punctul meu de vedere, persoana cea mai potrivită şi indicată să candideze la Preşedinţia României”, a răspuns Firea, adăugând că nu a analizat dacă acesta îşi doreşte să se înscrie în această cursă electorală.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat vineri înainte de şedinţa conducerii partidului de la Sâmbăta de Sus din judeţul Braşov că PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD. 

”Partidul Social Democrat va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD”, a spus Paul Stănescu înainte de şedinţă. Întrebat dacă candidatul PSD va fi Marcel Ciolacu, Stănescu a răspuns: ”Cutuma partidului cam aşa a fost”.

Despre o posibilă susţinere a lui Mircea Geoană, Stănescu a arătat că exclude acest scenariu.

”Eu exclud acest lucru. Eu, ca secretar general şi membru al partidului, exclud acest lucru”, a afirmat el, adăugând că nu crede că o astfel de propunere va fi făcută în interiorul partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

14 Comentarii

 1. Vrăjitoarea din Voluntari şi tractoristul îl lucrează pe Marcelică prin Metoda Cârstoiu, să ia ei partidul pe persoană fizică.

 2. Ca la rugby…da-i balonul adversarului si impinge-l in tusha… 🙂

 3. Na mă,.. ”il impinge”,..Poate el sărmanul covrigar nenorocit nici nu vrea..E la ananghie și alții-i mai dau un șut de avansare..Să gvfezi tristețe și regrete de apucă funcția..

 4. Firea la primarie, Ciolacu la Cotroceni. Cea mai potrivita persoana, cu mai repede cu atat mai bine se duc in cap, in grup, PeZeeDee🌝

 5. „Binomul Firea – Paul Stănescu îl împinge pe Ciolacu la prezidenţiale”

  Alta data politicienii impingeau vagoane !

 6. Sa faci mereu acelasi lucru si sa ai esec, asta e definitia nebuniei…

 7. Si uite asa Nicolae Ciolacu va cadea in bot, ca nu el va castiga prezidentialele… Si nici Marcel Ciuca…. Si nici Simion…. Si nici Geoana…. Si nici Cozmin Sacalul Gusa… Si nici Diana Ivanovici, fosta Sosoaca….

 8. Repet pentru toți, datele personale ale ursarului: N. 28.11.1967, are 57 bastoane in noiembrie 2024. Acest individ, am mai spus, parcă are doar 7 clase și o școală profesională dar e doar un curs scurt pentru că, nu a pus osul la treabă sa învețe regulat că otice elev silitor! Unica performanta, a avut-o la 48-49 ani când ori a primit diplome, ori a ajuns mare șef pe nemerit doar pe baza de recomandare, după care, la 52 ani, deja era pe varza mucegăită și putredă, tocmai pe la 72-73 ani îl va cadorisi divinitatea tot printr-un noroc chior sau la schimb cu compromisuri, o funcție de onoare pentru un dezonorat mediocru. Degeaba minte și trage, cică, sfori, nici cu cei care intra in contact pentru aranjamente, nu îl cred, nu îl respectă, nu ii da importanta pe care o cere, o dorește! Așa că, nu va faceți speranțe, la fel ca plavanul milog cerșetor de lux-viitor șomer de extra lux și ca mulți alții, nu are șefia in datele personale! 2024 ursarul, Nr arata cotele alarmante de minciuni crase și înșelătorii la fel ca Ciuca și alții, nu au șanse la cotroceni decât dacă STS își face treabă contra cost de la politicieni, și se vad semnele de la acest tur de scrutin.

 9. Ce-mi place mie la PSD e că nu iartă trădătorii sau pe cei care au călcat pe bec, gen Geoană, Ponta și alți. Ei uite că a venit și rândul lui Ciolacu să fie mătrășit, din câte se aude.
  Să fiu în locul lui Firea cred că aș face la fel, după ce nenea ia sabotat campania electorală prin diverse aranjamente.
  L-au ajuns blestemele Vioricăi. Cum mai țipa Ciolacu, după spusele unora: „Viorica unde-s banii?”

 10. O Doamne, ce am ajuns, un tractorist si o patzakina „il imping” pe unul fara „bac” sa candideze si sa piarda ca ei sa „puna mana” pe partid, deci sa-l treaca pe „persoana fizica” ca sa jefiasca si mai mult „banu public”, tara!

 11. Sa vedem cat de prost se va dovedi Ciolacu sa puna botul la o asa prostie, care il va face sa-si rupa gatul……[Rumburak]

 12. Degaba al impingeti pe Ciolacu la Prezidentiale ca Nu Castiga ! Asha cum Gabriela Firea Nu a Castigat Primăria Capitalei ! Sunt partidele de Dreapta care fac Aliantze si Votează la Comun cu Ciuca Presedinte ! Mai este si Diaspora care Votează cu Dreapta !

 13. Dupa alegeri covrigarul va fi mazilit ca nu a castigat presedintia.Coana mare va ajunge presedinte psd si ciolacu o va lua frumos in freza si nu va mai auzi nici dracu’ de el c-asa-i in hazna(politica).

 14. Covrigarul este impins de tractorist. Doamne ce clasa politica avem!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.