Firea și Pandele, planul de ocupare a Bucureștilor (update)

Există un plan de cucerire politică a Capitalei. Nu e glumă. Este chiar un pericol. Scandalurile nenumărate, războiul din Ucraina, statul paralel prins cum se înfruptă din oala justiției cu Dumbravă, Coldea și Trăilă, luptele dintre PSD și PNL pentru locuri pe liste și pentru un candidat prezidențial, frica de AUR și teama de Nicușor Dan au făcut ca planul lui Pandele și consoarta, precum și marea putere deținută în tandem de Florentin Pandele și Hubert Thuma să nu fie un subiect și un caz.

Adevărul este că Pandele a și jucat întotdeauna în plan retras, cu discreție și cu foarte mulți bani. El s-a luptat ca un leu ca Gabriela Firea să reintre în competiție pentru postul de primar al Bucureștilor. Așa șerpește și fără scandal, Florentin Pandele a făcut tot ce a putut să-l vadă zburat pe profesorul Cătălin Cîrstoiu. L-a visat retras și minunea s-a petrecut. L-a văzut retras. Se spune că Florentin Pandele ar fi fost gata să pună la bătaie și 150 de milioane de euro numai să-și vadă visul. Nu este vorba de „Gabi la Primărie”. În mintea marinarului de Voluntari, proiectul cu adevărat măreț trece de asta. „Gabi primar”, apoi „Gabi președinte!” și el împreună cu Hubert Thuma să controleze Bucureștii și județul Ilfov. De unde atîta putere politică și economică la un pîrlit din Petrăchioaia și la un sas din Popești Leordeni? Cum au devenit ei atît de bogați și de influenți? Se spune că în timpul scandalului cu azilele din Ilfov, Pandele i-ar fi trimis lui Ciolacu mai multe mailuri jignitoare și umilitoare, gen, „măi bulangiule, ai uitat….”. Primul-ministru nu are curajul să-i răspundă și să-l înfrunte.

Situația din azile și protestele vecinilor i-au fost notificate și cunoscute la primărie. Vezi Doamne, el n-avea habar. Şi nici Madama. Ligia Gheorghe știa. Pandele, la fel. Nu există stradă în Voluntari pe care Pandele să nu fi călcat. Şi nici afacere de care să nu știe. Asociația „Sfîntul Gabriel Cel Viteaz” se numea astfel nu pentru că i-ar fi fost dedicată lui Marcel Ciolacu, ci „minunatei soții” pentru care, vorba lui Florentin Pandele, „sunt gata să fac moarte de om”.

Florentin Pandele și Gabriela Firea sunt bine „ancorați” și la Prefectura Ilfov. Din 5 ianuarie 2022, avocata Simona Niculae a fost numită în funcția de prefect de Ilfov, o funcție politică importantă, negociată în Coaliția PSD-PNL. Poate nu știți că Simona Nicolae a fost avocata lui Florentin Pandele și Gigi Becali în tot soiul de chestiuni de fond funciar și de imobiliare. Ce atribuții mai are prefectul județului Ilfov? Poate nu știți că semnează și eliberarea titlurilor de proprietate conform Legii fondului funciar. Toate reconstituirile de proprietăți și titluri trec pe la dînsa.

În Ilfov nu face politică decît cine vrea Pandele. Adică cine nu-l deranjează politic. Nu există organizații PSD. Există doar 6 localități cu primari PSD (Balotești, Berceni, Dobroești, Dărăști. Tunari și Voluntari). În rest, PSD-ul nu există în Ilfov. Este total destructurat. Florentin Pandele cu Hubert Thuma decid cine face politică în județ. Şi cine ce terenuri primește. Şi cine ce construiește. Şi cine este numit la deconcentrate. Viorel Iordache a fost viceprimarul lui Florentin Pandele în Voluntari din 2000. Tot el era și președinte la PSD Ilfov. Din 2020, Viorel Iordache a fost la retras la Voluntari și în locul lui a ajuns președinte la PSD Ilfov Andreea Constantinescu (nepoata lui) care este și city manager al orașului Voluntari.

Cine mai poate trece de plasa asta? Cum să-l înfrunte Marcel Ciolacu pe marele sforar din Petrăchioaia cînd știe că Pandele și Firea fac echipă cu cumătrul Paul Stănescu. Fiica acestuia locuiește în Voluntari în spatele casei lui Pandele. I-a botezat copilul. Toți oamenii din Voluntari știu că sunt pe-o mînă. De-aia s-a și îngropat scandalul azilelor și s-a trecut la „pupat piața Independenței”.

Pandele și Firea controlează Voluntarii, o parte din București și o mare parte din PSD. Paul Stănescu reprezintă PSD-ul din sudul României, iar cu Buzatu controla și zona Moldovei. Cîtă vreme Bucureștii au fost blocați pentru afaceri imobiliare (din cauza războiului lui Nicușor Dan pentru elaborarea unui PUZ), toată lumea dezvoltatorilor și-a mutat afacerile în Voluntari. În orașul lui Pandele au fost eliberate între 2.700-3.000 de autorizații de contrucție. Fiecare presupune o taxă și un beneficiu. Şi multe altele. Ştii să miști din urechi, treci. Nu, la revedere! La bursa zvonurilor, se vorbește despre sumele care se plătesc pentru un hotel sau pentru un bloc de birouri. Pur și simplu, te sperii! Nimic nu trece de comisia de urbanism. Pandele și Thuma au adus-o ca director executiv adjunct la Consiliul Județean Ilfov pe Olivia Ana Oprescu Ciobanu, fostă cu cîntec arhitect șef la Sectorul 1, de unde a fost destituită de Clotilde Armand pentru „interese transpartinice”, o mondenă de cluburi de noapte și de Nuba. Ea nu semnează nimic fără acordul comisiei, iar în Comisia de urbanism este alcătuită din ea, din viceprimarul orașului și din niște consilieri. Dar nimic nu trece fără Pandele și fără Thuma, cei care sunt „tăticii” imobiliarelor din Ilfov. Se spune că el și Thuma dețin direct sau prin intermediari suprafețe enorme de terenuri de valoare sau cu potențială.

Florentin Pandele nu-i face concurență politică lui Thuma, iar Thuma îi asigură confort financiar din fondurile Consiliului Județean Ilfov. Spoturi publicitare la Metropola TV, bani pentru plata restanțelor la Apa Nova etc. Şi amîndoi învîrt terenuri și imobiliare. Direct sau prin intermediari. Speranța Clișeru a ajuns prefect de București tot pe mîna lor. Era doar o piesă din echipa lui Pandele din Voluntari. Pandele și Firea au împins-o pe scaunul de prefect. Tot Pandele i-a livrat „Găbiței” șmecheria cu firmele specializate. O aplică el în Voluntari. Numești oamenii tăi, ei fac ce zici, dar nu răspunzi.

Florentin Pandele este însoțit și de legendele sale. Toți oamenii din Ilfov se duc la el și cer protecție. El intervine pentru dosare. Se spune că le și rezolvă. Prețurile sar de 600.000. Șase sute de mii de ce? Doar n-or fi milimetri. Cineva zicea că este „un om cu o vocație infracțională inegalabilă”.

Un politician pe care în 24 de ani nu l-a întrebat nimeni din ce a cîștigat banii și ce a făcut cu ei și în ce îi are băgați. Asta deși nu este un primar uitat de lume. Şi nici pe Gabriela Firea. În proiectul lor de la Capitală era și Florian Coldea. Ca prin minune, procurorii au uitat de parcul Verdi, de căminele groazei, de recursul de la Parcul IOR. Parcă toată gașca lor ar trăi visul să o vadă pe „Gabi Firea” președinte. Numai Ciolacu nu vrea. Dar l-au încălecat cu Docuz și cu Sectorul Sectul 3.

Și toți se întreabă, oare ce se alege duminică din tot proiectul lor?

 

Update ora 13.00:

Din cauza faptului că am fluierat la orchestra anti-Nicușor Dan și am minimalizat campania disperată a lui Pandele pentru Madam, pușcăriașul turnător cu acte de Sorin Roșca Stănescu și lepra de Cozmin Gușă îmi pun în cîrcă tot felul de acuzații fără nici o legătură cu realitatea. UN CORDIAL SICTIR!

 

Sursa Foto: Facebook

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 33

118 Comentarii

 1. da, dar ca sa ajunga la o astfel de putere inseamna ca beneficiaza si de protectie. si cind vine vorba de protectie mai are sens sa ne intrebam cine i-o asigura? in acest caz serviciile nu pot fi decit in 2 ipostaze: indoit de la jumate si se executa, sau la butoane si impune.

  care sa fie varianta corecta?

 2. Mergeti sa vedeti Voluntarii, un oras european modern, infloritor si civilizat, gospodarit si administrat atat de inteligent de Primarul Florentin Pandele. Vorbiti cu oamenii localitatii care il idolatrizeaza pe Pandele si familia lui pentru grija permanenta care o poarta orasului si locuitorilor sai. Si totusi care e problema ta, Cornel Nistorescu, maladia asta bolnavicioasa, ura/dusmania asta schizoida/maniacala fata de Gabriela Firea si Florentin Pandele ?! Bucurestiul este o ruina, vrei ca si Voluntariul sa ajunga la fel ?!. Ai ! Zii mai tare ca nu te aud. Bucurestiul este deja o ruina, Nistorescule, ii mai trebuie coliva si lumanarea aprinsa de mucusor, papagalilor maniaci…?!

 3. Mai „pe ocolite” , conform ultimelor editoriale , Nicusor Dan e cel mai bun !

 4. muhahahahahaha

  asta da reactie de la … braila…

  putem concluziona ca a nimerit orbu Braila… sau pe tanti elvira…?

  ha ha ha ha ha ha ha

 5. După superbul editorial ” Campanie grosolană anti-Nicușor Dan”, in care Mucușor Dan maior de plai neomarxist ne este înfățișat in ipostaza Scufiței Roșii, cu fustiță roșie modificată genetic, atacat grosolan de carte lupul care-și duce veacul prin pădurile Băneasa și Voluntari în războiul din Ucraina, lup ucis cu sânge rece de către un vânător de ocazie, ca să o salveze pe bunicuța Coldea și, firește ca să-l repună în toate drepturile sale de salvator a Bucureștiului pe distinsul aritmetician, azi domnia sa ne vorbește în termeni echidistanți despre marea sa dragoste neîmplinită, doamna Firea. Sigur, dacă nu era echidistant, ne relata despre antrenamentele doamnei Firea în baze NATO, antrenamente care au pregătit-o pentru războiul de gherilă și cel urban, fiindcă altfel nu-mi pot explica cum putea să cucerească Bucureștiul și întreg Ilfovul. Mâine, suntem convinși, fiind ultima zi de campanie, va urma un nou articol despre doamna Firea. De data aceasta se va face o paralelă între calea ferată de mare viteza, generic denumită Mucușor Dan și cea de mocănița, numită Firea. Printului de Pompadur i se vor scoate în fața pri Măriei, infinitele calitățile de Făt Frumos din Lacrima globalismului, in timp ce doamnei Firea i se vor aduce la cunoștință toate defectele din perioada când era domnișoara si nu dorea să devină doamnă de companie electorală și gazetărească. În fine, sfârșitul este aproape si ca orice sfârșit el se va încheia cu pupaturi in Piața Independentei intre Mucușor Dan și toți cei care au considerat atacul grobian, demontându-l cuvânt cu cuvânt până la ultimul cuvânt pe care l-au șoptit ambasadele fără jenă, dar cu discreția unui informator manipulator, ce s-a pus la dispoziția străinilor și a securității fără restricții de viteză.

 6. avem din start 4 secaturi politice cu sponsori, care nu au ce cauta in functii de decizie: nicusor dan, firea, pandele, burduja…

  ce ramine?

 7. in loc de pandele, piedone…ospatarul… 2 mici si-o bere, baiete!

 8. „Și toată lumea se întreabă ce se alege duminică de proiectul lor”? Am citat pe fuga din memorie ,îți spun eu azi joi dimineață că să trăim liniștiți sa nu pățim ceva,că-i mare pericolul și nu mai suntem cocosi.
  Rămâne cum s-a stabilit Nicușor rămâne în continuare PMB ,nu știu de ce și cine a hotărât că sunt prea mic ,așa se aliniază astrele și așa va fi ,iar Gabii Fii Rea face parte și ea din plan ,plan care-l ajută pe Nicușor Dan.Trei candidați îl ajută pe Nicușor Dan să rămână,plus ambasada ,pe tine nu te pun că ești prea mic,mai mic decât mine.Esti un moț mic ,nici nu contezi.
  Ai vrea sa contezi că ce ai mai tăia și spânzură,ai fugarii psd-distii prin București cu arcanul ,i-ai prinde și i-ai trimite pe front în Ucraina ,spre regretul meu și i-ai înlocui cu alții din alta gașca mai al dracului .
  Spectacolul asta se vede de la mine din Codru panoramic,voi nu îl vedeți că sunteți prea aproape de ecran.
  Nicușor s-a integrat bine în funcție ,împarte dreptate în stânga și dreapta calare pe un cal alb pe nume PUZ,dăruit de Soros Bacii .
  Da în situația asta ,unde e justiția independenta ?
  Întreb și eu ,ea există sunt sigur și lucrează și de asta sunt sigur da ce lucrează,lucrează la „fate că lucrezi!”
  Eu zic ca s-ar putea sa fie așa cum zice autorul și dacă este așa sa știți că eu cred că asta-i cărămidă de baza a democrației!!!
  Nu te pot ajuta ,autorule, daca nu îmi spui ce ai cu NICUSOR!!!

 9. Da, si nene Alcibiade ce ai tu cu Bucurestiul?!!! Sezi bine in Braila. Voluntari un orasel care arata bine si inainte de 1990, doar ca era comuna. Capitala amai fost condusa de madame Firea si nu a facut decat 22 de firme din banii primariei si mult circ. Iar milioanele din proiectele europene au fost atrase in ultimul an de mandat si nu a terminat nici un proiect in 4 ani. A dat pomeni si a facut evenimente cand erau utile alte actiuni. Minte prin omisiune ca sa creada prostii. A plecat din primarie si na facut nici un raport cum a cheltuit bugetul in 4 ani. A cerut ND audit si analiza financiar contabila. A lasat Firea datorii de 3 miliarde de lei.

 10. Firea pierde pt ca Ciolacu a umblat si umbla rau ca si Dvs. A a iesit in presa sa-l apere pe Nicusor!!! Pt ca l-a tradat pe Dragnea Firea merita sa piarda, dar nu sabotata de propriu partid pt ca e condus de o nu…tate tenace care a distrus deja doua femei poate mult mai serioase decat Iohannis profitorul gol facut din suplinitor presedinte de fortele intunericului sau de complexul de inferioritate al unora care isi desconsidera poprul. Nicusor Plicusor este cel mai valoros in primul rand ca e de genul care trebuie, apoi nu comunica precum Marele Mut, nu are simt patern daca pe ger si-a dus nou nascutul la manifestatie ca sa castige simpatie sau sa-l foloseasca de scut impotriva fortelor de ordine. Asta este modul de manifestare al USR-istilor, telectualilor:”Folosirea de scut uman a copiiilor” ca si ”aia” rai de prin orient…Poate asta este adevarata fata a societatii romanesti. Eogoismul. Unii sunt in stare sa-si sacrifice si copilul numai sa castige…

 11. Domnule Nestorescu, cu tot respectul pe care vi-l port, vă mărturisesc faptul că îmbătrâniri urât, foarte urât. Nu știu ce aveți de împărțit cu familia Pandele-Firea, dar nu este etic și nici corect să folosiți această publicație pentru a da frâu liber frustrărilor dumneavoastră. Sunteți la al 3-lea atac suburban împotriva familiei Pandele-Firea în ultimele 2 zile. Păcat, ați ajuns să fiți mai TOXIC decât Tăpălagă și g4media, ceea ce este foarte greu de realizat. După cum a spun un antevorbitor, mergeți prin Voluntari să vedeți cum arată sub administrația lui Pandele. Să ne înțelegem, Voluntari-ul era o groapă de gunoi în urmă cu peste 10-15 ani.

 12. MAESTRE..!! NU MA FA SA-MI SCHIMB PAREREA DESPRE TINE ..!! DE CE-AR FI RESPECTIVUL CUPLU MAI ALTFEL DECAT RESTUL ” PRETENDENTILOR LA PUTERE SI ” FONCTII”..? PAI, ” ORI SUNTEM CU TOTII ROMANI,ORI NU MAI SUNTEM”..!

 13. @marius scrii frumos omule, bravo. Cât despre articol ce să zic, tragedie mare monșer. Băse cu udrea fuseră buni, ăștia din voluntari ne put, ei nu e tot oameni?😃

 14. Pentru variatie, in afara de articolele (gramezi) de promovare a lui „Nicu Palarie”, poate ca ar merge in ultimele doua zile ramase si unul in favoarea amiralului „Von Kitzac” de la Constanta, ca si ala „e de dreapta”.

 15. ca sa-ti permiti luxul de a fi partinitor intr-o competitie pusa la cale de mafia politica inseamna multa incosntienta. pornind de aici si mergind la simpatie, sa-ti permiti a simpatiza aceasta cloaca poltica este sinonima cu sinuciderea… inseamna sa renunti cu totul la tine, la ceea ce te defineste. asta inseamna sa votezi intr-un contex politic infect in care mafia politica se prostitueaza ca sa primeasca legitimitatea prin vot de la cei care vor ajunge bataia de joc a politicului.

  ce ai cu nicusor, ce ai cu cutare sau cu cutare… e abordare penibila, generata de un emotional indus de putinatatea perspectivei.

 16. După ce m-am trezit bine ,înviorat de o poza cu Fii Rea ,pe care o țin sub perna ,poza este cam dezbrăcată că așa o vroia Varanul când lucra la A3,m-am enervat !
  M-am enervat pentru că în cazul Nicușor Turnător s-a ivit un General din pădure să-i sară în ajutor,General echidistant cum sunt toți cei din pădure!
  In SPETA din editorial nici un General nu zice nimic,a amuțit pădurea!
  Eu o sa păstrez poza cu Fii Rea, voi sunteți cu originalul pentru acest motiv va invidiez nespus de mult.
  Fii Rea ,e o adevărată Samanta de Voluntari ,după cum se citește tot în editorial ,altfel nu îmi pot explica cum a putut face atâtea minuni și mă întreb, draga motule ,cum de le tii minte pe toate ,de le spui pe de rost că o poezie.
  Ce memorie faina!!!
  Nu ai uitat nimic?

 17. @Alin:
  Întreb și eu că oricare om:
  – Ce a făcut pandele in Voluntari în afara de semnat acte și încasat parandaraturi, parte din finanțe direcționate unde era stabilit?
  – De ce acceprati confuziona rea că primarul a făcut imaginea localității daca doar semnează niște hârtii numite acte din care iese parandarat financiar?
  – Știți bine că, doar afaceriștii execută cu mana muncitorilor că sa arate o localitate bine cu ce trebuie, da? De ce înghițiți confuzia indusă și practicata de primari că ei au executat, au făcut, când doar au semnat acte, vezi azilele și nu numai?!

 18. Faptele sunt fapte, articolul d-lui Nistorescu nu poate fi combatut,atat timp cat pesti si pestoaice din acvariul PSD a lui Pandel & Sarmancur au fost numiti in posturi in Capitala si judetul adiacent care asigura gloria imobiliaristilor.
  Toti cei pomeniti sunt exact acolo unde-i fixeaza articolul, in asteptarea votarii si speranta revenirii duamnei Sarmancur,aceasta Pompadour de provincie

 19. Oltenii au pierdut capitala! Trăiască moldovenii și azilurile groazei!

 20. Piedone a fost inventat ca sa o incurce pe Firea…Piedone il face primar pe Nicusor. Deci Nicusor e omu Secu. Punct. Restul e palavrageala….

 21. Cotidianul este portavocea gruparii Soros&. Eu din clipa asta il sterg din bookmarks.

 22. Un articol ca un brici spaniol , ca un rechizitoriu . Cu persoane , nume si prenume , date certe , fapte reale .IN Romania , Clanul PSD- PNL nu mai are practic Opozitie . Singurul dusman natural al acestei hidre cu doua capete a ramas primarul general al Capitalei , NICUSOR DAN ! Milioane de romani cinstiti , din tara si dinafara tarii , au datoria de a-l apara si sprijini , caci o fac pt. propria salvare !

 23. Îmi aduc aminte de articole, tot ale d-lui Cornel, in care zicea că regretă că nu a ieșit Firea, că Nicușor e prea varză, nici să comunice nu știe și că l-au susținut cei din PDnL și USR. Cum se schimba omul. Părerea mea este că niciunul nu merita scaunul, dar sa iei partea unuia, clar trebuie sa fii prost sau inconștient. Totuși presa trebuie sa fie echidistantă. Nu am luat niciodara lumină din presă, dar clar este la fel de murdara că și politicienii.

 24. Discutam dupa vot. Pana atunci injurati si lacrimati. Va iesi Nicusor Dan.

 25. Propaganda, s-a trezit de dimineata!
  Sa va vad de luni, ce ordine mai primiti!
  Nea Cornele, mai bine sa ne spui cine este in spatele gruparii afumate,
  aia sunt marii vinovati!

 26. Cea mai buna masura a lui Gabriela Firea a fost infiintarea celor 20 de societati ale primariei. Acestea au dus la indepartarea celor care capusau primariea .Externalizarea activitatilor duceau la chieltuiei exagerate,incurajarea hotiilora mitei ,trucaje de licitatii practicarea unor preturi exagerate tot timpul renegociabile. Prin infiintarea celor 20 societati comerciale banii raman in primarie fiind si usor de controlat. Sa se faca o comparatie s chieltuielilor.

 27. Daca pana acum speram ca aceste articole tendentioase „anti-Firea” vin din opinia nepartinitoare a autorului, acum m-am convins ca articolele sunt scrise „spontan-la-ordin”… Rusinicaa !!! Autorul o ia usor, usor, pe calea „sacului de rahat”, alias „crucisatorul presei romanesti”… Inca o data: Rusinicaa !!!

 28. Godeii sinistrului cuplu Pandele FiRea au primit ordin de la primaria comunei Voluntarischwitz sa combata. Degeaba godacilor ca tot Nicusor o sa fie primar cu cel 20% in fata monstruoasei moldovence.

 29. Eu Spirache Necșulescu vă rog, vă implor, nu mă votați! Eu Pandele Firea Gabriela Vranceanu, vă implor nu mă votați! Dacă mă votați, votați Burghezia Securista Bugetară care si-a împușcat în cap în 89 proprii cetățeni cu proiectil cinetic de 7,63mm. Dacă mă votați, votați furaciune, involuție, Bioterra și Ecologica la FF. Eu Popescu Piedone Gabriel, dacă voi mă votați, votați ucigașul copiilor voștri la Colectiv, votați pe cineva care v-a pus dero lichid și motorină din canistra de 5 litri pe ceapa și bucatele voastre din Sectorul 6. Dacă voi ne votați, noi devenim din Milionari, Miliardari! Ne votați, vă votați propria-i pieire de mai bine! Eu Spirache Necșulescu nu vreau să fiu votat! Voi de ce vreți? Aista’i întrebarea, de ce? Studii nu, aptitudini nu, clan infracțional da?

 30. „Un ostaș în slujba țării” a fost făcut în foi de vița de Profesorul Valentin Stan cu Marius Tuca. S-a râs și s-a glumit de Bâlbele, prostia, inepțiile generalului impostur de am căzut sub masă de râs! RB Rolex își înghițea secrețiile nazale, se misca ca un coi( testicul, gonada) într-o căldare! Miros acru de transpirație, momente penibile, căscat de plictiseală, bășini date „discret” in chiloți prin controlul sfincterului anal ajutat copios prin intermediul mușchilor fesieri! Asta e adunare pnl sau prohod la Moartea Bunului Simț, Moartea cărții, studiului în biblioteci? Gigi culturistu’ vă bate de vă sună apă în cap dacă nu bateți din palme la discursul unui ” Ostaș în slujba țării” . să nu râzi?

 31. Si eu am vazut pe Nicusor cu nou nascutul la manifestati cu useristi in potriva guvernului pe un frig groznic sa demonsreze ca nu este familist sau cu ce sop Acest om nu se numeste tata nu a facut mai nimic ca primar si acm cu neobrazare mai doreste un mandat de primar general de Bucuresti

 32. Pandele a lucrat şerpeşte şi pe ascuns, dar Godei a lucrat şi mai şerpeşte şi mai pe ascuns! 😉 Ce ştie tot satul, nu ştie prinarul!

 33. Dedicație pt maestrul Cornel Nistorescu, dedicație cu „Un zâmbet pe 16 mm”! În orașul Slobozia din Ialomița era un primar psd-pnl, i se zicea primarul „Hai sictir”. Se duce o doamnă la el și ii spunea citez: dle Primar de ce furați banii noștri și nu reparați podul de la cimitir, dinspre combinatul chimic? Tu vorbești fă, tu care furi lumânările din Biserică? Hai sictir, Hai sictir! Pe stradă era oprit de cetățeni cu diferite probleme! Asculta tăcut, după 10 metri spunea peste umăr, Să te fuuuu’t în gură! Hai sictir! Maestre drag Cornel Nistorescu! Câți primari „Hai sictir” din partea psd-pnl sunt în România! Câți? Nu peste 89%? Hai sictir cu primarii psd-pnl, Hai sictir cu votanții psd-pnl!

 34. Ce usor e sa treci de la apararea lui Mucusor Dan la demolarea lui Pandele si al FireaRea. Bravo don Nistorescu, documentare pe cinste, ca la carte, mai ramane sa votati dvs de zece ori in favoarea lui Mucusor, nas infundat!! Daca ar fi un registru oficial pentru „sustinatorii” unui candidat, dvs ar trebui sa va inregistrti la Mucusor Dan!!

 35. Titanic vals, alias Tica( fara frica), aceiasi ciorba reincalzita si servita. Esti insistent, bravo!!

 36. @Andrei:” Întrebat de ce şi-a schimbat atât de des opţiunile politice, marele Nicolae Iorga a şarjat: „Dragă, doar boul este consecvent în viaţă”.”
  Postacule,te vei schimba si tu

 37. Sper sa va luati Editat de la mucushor ca asta va doriti meltenilor aciuiti in capitala!
  Toti ardelenii cu prnume latin ca sa nu poata fi mofificate in maghiara, stabiliti in Bucale se dau dreptaci si prefera sa se scobeasca-n nas si sa-si poarte palarie de gabor, dand sfaturi despre cum sa-l pupam in Editat pe basescu sau mucushor.
  Abia astept sa va trimitem inapoi in regiunile voastre.

 38. Bag de seama ca il cam iubiti pe Nicusor dupa ce si-a tuns claia de par.

 39. In atenția psd-istilir ,trebuie sa fim atenți pentru că avem fiecare datoria de a aduce la vot în favoarea noastră macar o persoană și e suficient sa avem o victorie clară!!!
  VICORIE!!!

 40. nea Storescu trage de „alegeri”
  ca mortu’ de luminare,
  asta e singura cale:

  -BOICOT VOT!

 41. Foamea scoate lupul din pădure, lupul de unde aleargă, de acolo mănâncă! Persoana din spatele pseudonimului Justinianus, eu mănânc din palmele mele, din munca mea, din sudoarea mea, dvs ” mâncați” Pâinea cea de toate zilele din palmele Klanului Firea Pandele? De ce „insistați” insistent ca să votez o analfabeta de meserie bibliotecara? Dvs ” periați” postările la Cotidianul din ce interes? Sunteți plătit de Klanul Pandele Firea? Nu vă înroșiti precum macul? Nu vă înroșiti precum sângele din Artera Aorta? Cum aveți ” tupeul” cum? Eu vă dictez Dvs ce să votați? Dvs vb la Modul Imperativ, fă aia, fă aialaltă? Aveți epoleți de subofițer rezervist? Nu aveți treabă? Șah, mers în Cișmigiu, cumpărături, dat cu aspiratorul? Viața e așa de scurtă și dvs vă țineți de proștii, vă țineți de poalele d-nei Firea????

 42. Ce i-au mai aliniat pe unii Sefii de la Secu intru apararea „candidatului lui Coldea” la primaria Capitalei

 43. Continua paranoia „maestrului” cu firea, pandele, azilele, azi lipsesc Piedone, ciolacu, ciucă. Inteleg, sunt ultimele zile de campanie și se reincazlesc vechile ciorbe cu mafia imobiliară, azilele, de care justițiarul ziarist este convins că știa firea, fără a aduce ceva dovezi. Am obsevat că ce-i care-i cântă-n strună lui nistorescu și îi înjură pe pandele au voie să folosească cuvinte obscene fără a fi cenzurați(@Primarul ” Hai sictir „!), dar dacă spui de nicușor că-i idiot, ești pa.

 44. @Subiectiv:coreland timpul cu viteza de reactie ,te intreb :postezi din redactie?avantaj serviciu

 45. Din 2-3milioane de persoane nu pot gasi decat o mana de candidati sa aiba sustinere din partea partidelor. Si aprobare.
  Aprobabtii sunt se stiu Burduja, Firea-Pandele, Piedone si altii stiuti ce le poate capul si de ce sunt in stare. Se repeta situtia cu Basescu doua mandate sau vreo 3-4mandate daca se iau in calcul cat a fost detronat si reinscsunat de americani si de Bruxelles, total intamplator fost primar la capitala si Iohannis mebru supleant prin FDGR si primar presedinte neamt sustinut de Berlin. Cine ii selecteaza si aproba pe candidatii partidelor pentru circul numit campanie electorala ca mult televizatul Piedone

 46. Da data asta, maestre,va dau dreptate sută la sută.Cercopitecii de mai sus nu pricep mare lucru.

 47. EU … NU il votez pe Nicusor Dan !
  ACEASTA ESTE OPTIUNEA MEA POLITICA !
  Asta deoarece … SCRIU cu mana STANGA !
  Si deoarece, IMPLICIT, GANDESC cu emisfera cea DREAPTA a creierului !

 48. Acest cuplu toxic a oripilat o țară întreagă cu aroganța și indiferența lui față de suferințele unor bătrâni. Și mai au și un apetit pentru putere și îmbuibare, care-l întrece pe cel al fanarioților din vechime, pe al lui Caragea de exemplu. Să nu cumva să câștige Firea și să dea peste București vreo ciumă ca a lui Vodă Caragea, în 1913. Că revenirea Firei la primărie ar echivala cumva grozăvia, ar renaște paradisul șobolanilor bucureșteni, purtători ai temutei bacterii dacă întră în contact cu puricii social-democrați.

 49. EU … NU il votez pe Nicusor Dan !
  EU … O VOTEZ pe Firea !
  ACEASTA ESTE OPTIUNEA MEA POLITICA !
  Asta deoarece … SCRIU cu mana STANGA !
  Si deoarece, IMPLICIT, GANDESC cu emisfera cea DREAPTA a creierului !

 50. Nu baronii Psd/Pnl au adus Romania in cea mai JALNICA stare ??! Ati uitat de tortionarul FIREA care dadea nasturi de mancare la batranii voatri ?!? Care platea € 36 MILIOANE in numai 3 sapt ptr luminile de Craciun??? A falimentat primaria cu firmele ei private cu lucrari de proasta calitate si supraevaluate.

 51. @ Costica
  Asa a primit ordin !
  Ma rog la Dumnezeu ca in conducerea Capitalei sa nu fie picior de transilvanean/banatean !

 52. Mereu in prag de alegeri se vad varfurile unor clanuri mafiote dominante si pe unde sunt ele fixate pe cele mai mari bugete locale, ce nu pot intra sub jurisdictia DNA. Binomul in trecut i-a protejat pe mafioti.

 53. D-le Ostaș în slujba țării, de ce nu știți lb română și de ce ați luat Doctoratul pe brânză de oaie și pe butoaie cu Muscat Ottonel? Iooo n’nnu stttiuu ccc’carrte căaaa a’amm mmuncitt de mmm’ mic la mmmuncca ccc’campului! Cum ati ajuns General cu 4 stele. Șef al Armatei și PM? N’nu stttiuu! Bravo bă, bravo!

 54. In atenția psd-istilir ,trebuie sa fim atenți pentru că avem fiecare datoria de a aduce la vot în favoarea noastră macar o persoană și e suficient sa avem o victorie clară!!!

 55. m-am intersectat cu respectivul la inceputul anilor 2000, pe atunci de abia plecase din marina si era penelist. fusese deja numit in CA-u, catorva companii de stat, ca sa-i mancanca si gura lui ceva .
  si tot atunci incepuse invartelile cu terenuri in Voluntari / Pipera.
  always follow the money

 56. In atenția psd-istilir ,trebuie sa fim atenți pentru că avem fiecare datoria de a aduce la vot în favoarea noastră macar o persoană și e suficient sa avem o victorie clară!!!

 57. interesante pozitionarile fie pro firea fie pro nicusor… asta ce inseamna? sa ne spuna falitii lor….

  ha ha ha ha ha

 58. Cate aziluri a creat Usr ? NICI UNUL !
  Cu cat au crescut pensiile in perioada de guvernare a Usr ? CU NIMIC !
  Partidele de dreapta NU sunt interesate in crearea de Protectia sociala. Aceasta fiind fundamentul politicii de dreapta ! Fiind ‘interesate’ doar INVESTIREA in propria lor ‘parvenire’ (personala).

  Si tocmai de aceea … NU TREBUIESC votate partidele de pe esicherul drept politic !

 59. Procurorii descind la Woluntarischwitz doar in an electoral cand se apropie alegerile. Au stiu si n-au miscat un deget fara aprobare de la Bovannis pana n-a aparut Ciolacu si PeeSeeDee la Palatul Victoriei. Intre timp a venit ordinul de razboi de comasar3 cu PeeSeeDee

 60. Alcibiade.Braila. spune:
  06 iun. 2024 la 6:23
  Aparent asa ar arata exact cum credeti D-vs.dar daca sapati mai adinc ,lucrurile sint cu totul altele.De fapt timpul le va dovedii si sint convins ca veti regreta atunci, de ideile pe care le aveti acum.Populatia din Voluntari are cu totul alta impresie de familia Pandele ,incercati sa stati de vorba si cu oamenii care nu fac paerte din mafia acestei familii .

 61. Postacii nu vad decat emotional, la economie sunt zero. In Voluntari, ca urbe s- a facut cam tot ce trebuie. Nu mai este loc dealte afacericu firme de casa. Atunci hai sa fiu Firea ot Voluntari primarita la Capitala caci aici sunt oase bune de ros si pot face afaceri grase. Are doi plozi si trebuie sa le faca averi si sa plateasca scoli la fel ca cele ale lui Burduja!!! Fraierii o voteaza!!!

 62. Doru Popescu [doru popescu] spune:
  06 iun. 2024 la 12:29
  Nu ar fi mai bine sa iti faci un control medical tatae ,in loc sa stai aici pe forum si sa debitezi numai prostii ?

 63. @Vlad Țepeș,trol rusnac!Si-ar vinde tare și pe o pereche de chiloți.

 64. N-am pomenit om mai avid de functii ca aceasta doamna. Si in fond nu se pricepe la nimic,decat bla-bla. Culmea,partidul a nascocit si un minister pentru dumneaei.

 65. Am hotărât să ne căsătorim fiindcă vorbea lumea! Ce (editat) Dumnezeu nu bate cu parul,

 66. Minsterul Familiei, care se ocupa si de soarta batranilor, condus de Duamna de Famiglie buna

 67. Este bine si legal ca PRIMARUL GENERAL , a facut plingere penala pt. a se stabili cine a intocmit si difuzat un inscris falsificat , dar si cum trei televiziuni ( in editorial s-a aratat cu amanunte , ce infractori sunt proprietarii lor ) , fara nicio verificare , au organizat adevarate linsaje de presa pt. NICUSOR DAN ! Pt. ca , scopul acestei conspiratii a fost vicierea rezultatului alegerilor pt . BUCURESTI ! Acum , procurorii au cuvintul , ei sunt aparatorii legii conf. Constitutiei .

 68. Ce natie! Nu v-ati saturat de pradatori sau vi s-au impartit firimituri din prada?

 69. @justinianus. Cam așa cum firea este acuzată ca a omorât bătrâni in azilurile groazei, cu toate că n-aveam nicio legătură cu asta.

 70. Ma bucur nespus ca coti a defilat de la inceput sub stindardul #nicusorului sorosist,fiind un organ antifirea si antiplacintar, lucru care se vede dupa cati #postaci de la ziarecom a reusit sa adune la aceasta golaneala de alegeri Evident,pt a-si exprima dragostea fata de acest iohanis 2 sustinut de cine trebuie Culmea, la mine, la bloc, TOTI pensionari vor sa il voteze pe plancitar, dar eu le-am spus ca il votez pe #nicusorul, ca nu am de gand sa ingreunez si mai mult munca seteseului dupa votare, ca sa iasa cretulica PS Un singur lucru #am sa reprosez ziarului coti: de ce nu a sustinut-o tot asa,ca pe nicu vandutu ,si pe clotilda noastra de la degeseee, ca si ea e la fel de #buna ca si neturnatoru?

 71. Nimeni nu le poate face nimic.pt.ca nu se tem de nimeni!
  In schimb,noi,cei de rind,am ajuns sa ne „temem”de Nicusor Dan,spune Nistorescu , de turnatorul de la adinca asolescenta,multumim frumos ~
  Intr-o tara in care Parchetele au fost decapitate si „reorganizate”,aflate sub umbrela unui DNA factotum ,numit de pres,pe plan local ele nu misca,si-au pierdut orice rol,exceptind gainariile.
  Tot ce se petrece de peste 2-3 decenii,este lipsa prezentei,aplicarii si interventiei legii si a institutiilor decapitate de catre „reformatorii”Macovei,BAsescu ale caror acte normative rtecute prin Parlament au creat „Maidanul”din Romania dorit de Soros si occident.Min Public nici cal nici magar,a abdicat de la apararea Statului si societatii,a devenit pepiniera procurorilor care se opun cercetarii,urmaririi si pedepsirii faptelor penale,cazind intr-o grava denegare de dreptate,aplicarilor de „prescriptie”,NUP-uri,toti au norme si instructiuni „comunitare”incalcind puterea legislativ,incalcarea separatiei puterilor in stat de catre politic si securitate.Cei 2 parveniti au fost corupti de altii si au corupt cu sutele,calcind pe cadavre cum au facut la azilele groazei pt.bani!Pandele,Firea,Huma,trimisi de sus de catre clocitoarele coruptiei in jos, pt.a geme si mai mult cei multi ce le alimenteaza buzunarul prin nestiinta.Real,bucurestenii nu au cu cine vota.
  Sa ne spuna Valeriu Stoica de la pNL cine a capturat si tine capturat Statul Roman.Nu tocmai ei politicii,in frunte cu Iohannis si securitatea lui Coldea si a celorlalti care fluiera in fata legii si a procuororilor?
  As incepe cercetarea penala cu „duamna EPPO-Kovesi”si as continua cu toti care au batjocorit sistemul judiciar si justitia din Romania,dar si cu ei ca s-au lasat batjocoriti!De ei nu se tem nici curcile,darminte Macovei,Paul Stanescu,Ciuca,Ciolacu,Iohannis,RaresBogdan,Firea,Piedone,Burduja,Huma,Fritz,Armand,Nicusor Dan?

 72. Votați și cu soacrele voastre,dar nu votați extremiști.Va spun cu treabă bună.Daca înțelegeți ,bine,dacă nu ,vana de bou tremura-n cui.

 73. o sa faceti coalitii pana dispareti ptr ca nu meritati nici un partid sa va votam(exceptie partidele noi)

 74. Oameni buni, cum dracu sa ii votezi daca ei se ceartă și se dezvăluie că fiind infractori de orice tip? Nu auzim decât: hoți, escroci, mincinoși, însetați de putere și control, aleargă după stabilitate financiară, în funcție și confort nesimțit, nu au niciun interes sa progreseze țară și cetățenii, sunt interesați doar de viitorul lor și al familiei extinse, traficanți de orice plus destule! Ei singuri de dezvăluie că sunt infractori, și, noi cetățenii să îi validam la alegeri prin vot că sunt perfecți că reprezentanți ai cetățenilor și ai țării? Oare chiar ne-am prostit toți? Nu mai avem discernământ chiar peste jumătate din populația românească?

 75. Cine te strange cu usa? Pana recent pareai mai echilibrat, acum se vede ca esti bagat in viteza.
  Hai, mucușor 🙂

 76. Totuși, am văzut în treacăt la um.digi că Franța comemorează sau sărbătorește ceva(nu am chef sa scriu despre acțiune), e și nemturianul și Charles. Pe plavanul (editat) care aleargă după functii înalte la nato și europa, nu l-am văzut și nimeni nu a amintit de acest plavan specilalist doar in comemorări?! Nu a fost invitat acest pomanagiu de lux din Romania? Acest milog (editat) și dezonorant pentru Romania a fost exclud de pe lista invitaților?! E perfecta atenționarea că, nici între europenii de clasa înaltă nu are loc!

 77. Ce e aia ”extremist”? Bagi slogane fara sa ai habar.
  De ce nu te intorci la sapa? Vezi ca au iesit cartofii pt. porci.

 78. Voturile borfașilor (și alegătorii borfași)se împart la doi.Castiga ND.

 79. Daca bucurestenii vor dorii sa o voteze pe Firea ,atunci sa fie siguri ca in Bucuresti nu se va face nimic,s-au se va face la fel cite au fost facute in timpul cind madama asta increzuta ,cu tupeu si obraznicie, a facut atunci cind era primar general.Individa asta dupa cite a facut, nu ar mai fi trebuit sa apara in viata politica a Romaniei niciodata .

 80. Extremiști sunt AUR,SOS.Cine a întrebat, adineaurea ,cine sunt extremiștii ,ori e p…t,ori e p…t.Pana și axon știe asta.Gelu știe asta ,ca pe tatăl nostru.Gloata ,până și cinstita gloata ignara,știe acest lucru.Omule cu întrebarea nu te face de râs!

 81. Când am plecat după ’90, v-am lăsat săraci și prosti (Brâncuși). Când m-am întors, după 30 de ani,v-am găsit mai puțini dar tot săraci și prosti. Votați în continuare PSD-PNL, așa cum ați votat de peste 30 de ani, iar peste 10-15 veți fi la fel ca acum, mai puțini și mai săraci. În tot acest timp, ați îmbogățit tot felul de lepre și ratați, vagabonzi de de prin lumea larga și clanuri interlope. În acest timp, cei care ar fi putut să reformeze Romania și să facă din ea o țară care să stea cu mândrie între țările lumii, au plecat în lumea largă. Mergeți în continuare Firea, Pandele, Stănescu, Dâncu, Buzatu, Ciolacu, Ciucă, Bogdan și alții așișderea lor!

 82. Te apuci cu mâinile dr cap și faci precum lupul, precum trenul pe linie! Toți/ toate deșeurile umane, păpuși puse în față de păpușar, vor votul nostru! Bag seamă că de 35 d3 ani tot vor votul Nostru! Ei la umbră, noi la soare, ei cu Whisky de 1800 de Dolari Galonul, noi purcica la 2 Euro sticla de pet plastic reciclat! Ei miliardari, noi sărăntoci! Una din Bacău, slugă la unu cu epoleți de General SS, vrea la Bucale primăria generală! Vrea muuult de tot primăria, vrea chiar și parcul Herăstrău ( Dosar deschis la DNA), vă pune Dracu dacă vă atingeți de el! Ea are miliarde, ce ii mai trebuie? Vrea să fie pupata edit linsa pe picioare de slugile României? Ăsta e Narcisism „nicidecum” munca pentru pâinea cea de toate zilele….

 83. Mai tată au trecut 34 de ani și nu ați învățat nimic.
  Cineva îmi spunea că hoți se aleg intre ei.
  Aduceti-va aminte ce ne-a spus Brâncuși.
  Când am plecat v-am lăsat prosti ,iar când m-am întors v-am găsit și mai prosti.

 84. Firea va pierde si de data ac capitala.

 85. Cuplurile din politica autohtona, mai multe la pesedei, sunt echivalentul „eternilor” din filmul Zardoz(Sean Connery in rolul principal), un film despre o societate distopica.O schimbare prin care sa fie inlocuiti de la butoane „eternii”(cuplurile bastinase) este dificila, are sanse abia in imprejurari favorabile.

 86. – pe pensionari firaoglu turcita ii baga in azilele familiei
  – pe fetitele din arad firaoglu turcita le trimite la munca in turcia

 87. Curios : Ieri, cineva spunea că sigur iese Găbița, azi altCineva ne spune că, după câte-a făcut , mai ales de când s-a-nădit cu Pandele – nici vorbă !
  Să vedem cine are dreptate , ochii plânși vor să te vadă ! 😎

 88. votez fi.rea-azil, votez mucusor-soros, votez piedeone-clan, votez burduja-talimbu etc… ii votez pe toti duminica!

  hai la vot! ce bine ca pot intra cu tusiera in cabina! o sa le fac si desene pe buletinele de vot… o sa le dau si eu, cu larghete, ceea ce ei dau tuturor! fara exceptii sa nu se supere niciunul sau niciuna.

 89. La alegeri trebuie sa fie prezente TOATE partidele de pe esicherul politic … cele de stanga, centru-stanga, centru, centru-dreapta … precum si cele suveraniste sau globaliste. ASTA INSEAMNA PLURIPARTIDISM POLITIC !
  De ex. in SUA participa la vot chiar si comunistii. In afara de cele doua partide traditionale; democratii (care se vor de centru-stanga) si republicanii (care se vor de centru-dreapta).
  La noi, PSD+PNL reprezinta o coalitie de centru (de centru-stanga + centru-dreapta).

  Alegerile locale trebuie sa se faca doar in raport cu abilitatile personale ale diversilor candidati.

  Intr-un stat cu ‘alegeri libere si pluripartidiste’ FIECARE cetatean care voteaza poate si trebuie sa aiba doar PROPRIA sa PARERE. Si fara teama de-a fi inchis daca voteaza altfel decat vor altii.
  ASTA ESTE: eu sunt de STANGA (deoarece scriu cu mana stanga), dar deoarece in creier legaturile sunt inversate, gandesc cu emisfera DREAPTA a creierului.

 90. Eu nu-i pot înțelege pe unii forumiști. Una zic și alta fac( mai puțin pesedistii declarați). Tot spun ca politicienii sunt corupți, hoți etc., dar când e vorba despre vot, uita tot ce au debitat și dacă ar putea ar vota cu doua mâini. Va plac editorialele domnului Nistorescu, numai când ataca echipa adversa, când scrie despre simpatiile voastre luați foc. Va faceți griji pentru doamna Firea? Stați liniștiți! O s-o pupați în continuare…Are scaunul pregătit, fiind pe lista europarlamentarilor, nu-i asa?

 91. Dom Cornel ,te citesc de peste 30 de ani , dar acum cred ca esti platit GRAS , sa scrii asemenea tampenii , pentru credulii vietii. Doamne feri !

 92. Mda, mă.. Clar ăștia doi nu vorbesc de după bara acuzaților.. Clar or să fie aleși de toți pensionarii din azilelelor de bătrîni,. Clar bucureștenii au de ales intre alde moce din astea botoxate sau bețivi cu tatăl borfaș cu poreclă..Deci cine nu vrea pe Dan Nicușor, e cel puțin drogat sau mișel cu votul vîndut..Asta e,.și mai ai tupeul să urli după o viață normală..

 93. Cu un PSD/PNL la guvernare inca 10 ani si cu Firea -Pandele stapani pe Bucuresti e mai bine sa emigrezi.

 94. Trebuie sa „fi dus cu pluta” pe Dambovita,ca sa votezi pe # rezist(soros),neica-nimeni NICUSOR DAN !!.
  Cei care le-au „placut”!?, cum a aratat timp de 4 ani, parcul Herastrau si parcul Cismigiu,pot vota cu neica-nimeni NICUSOR DAN.

 95. Numai in Romania se recicleaza la infinit aceleasi personaje primari infractori dovediti sa nu de justitie in functie daca exista interes in acest sens. Sau pile la diverse nivele, sa scape sa recidiveze in functia de primar.
  Un caz clasic si la Cluj l-au reciclat pe nereciclabil. Justitia functioneza dupa cum vantul pe la putere si exista interese sus-puse la Cotroceni sau in alte locuri, ce clanuri se plimba prin functii pentru suprematie.

 96. FIREA PANDELE , este vrajitoare ! Fara doar si poate ! Ca alfel cum se explica supusenia umilitoare pe care toti din PSD o au in fata ei ? Au infiintat un minister fantoma numai pt.ea , sa fie ea MINISTRU . Dupa peripetii au pus-o candidat la PRIMARIE , dar in paralel si loc fruntas la europarlamentare ! In momentul de fata este doar SENATOR . Ei , ce ziceti , PSD este jucaria ei sau nu ? Cit de prosti sunt ceilalti , Doamne !

 97. Nicu Sifon a demontrat ca face NIMIC, Popesu-Pinoccio manca in piata de pe tara toata ziua, AUR face decat 7 %, asa ca, alegeti intre Firea si Burduja, dati cu banul.

 98. Firea nu mai contează.Bucurestenii știu pe cine sa aleagă:ND.Piedone nici atât.Balena ?Am și uitat de batoză.

 99. o sa tineti reclama pnl-ului pe site si dupa alegeri, sau scoateti (editat) azi cind se termina campania?

  din ce am vazut acolo pnl i-a facut reclama lui drula, usr-ului si altora… ha ha ha ha ha

 100. @Zalmoxis. Ce PNL?? Că eu am în toate interstițiile dintre tamburii cu articole AUR cu galben!!? Sunt reclamele electorale personalizate pentru fiecare PC?

 101. Ar trebui limitate nr de mandate la cel mult 4 mandate ai timp 1n 20 de ani sa arati ce poț, apoi vaya con Dios. Sunt unele sate cu mafii mai mari si de 10 x ca Pandele dinainte de Rev.

 102. Industria României e un morman cu fiare vechi spunea conferențiarul de la Catedra de Mecanica Fludelor din Politehnica, ajuns vremelnic PM! Dar grămada de fiare vechi s-a transformat în 10 divizii de Tancuri Merkava în deșertul Negev? Plus milionari de carton în România? Plus milioane de români emigrați „eminamente” pe criterii economice, emigrați definitiv, cam 5.5 milioane, cam 25% din populația României? Dacă ăsta nu e Genocid Economic și Genocid Uman, atunci ce este? Ostașii morți la Oarba de Mureș cu țărâna uscată în gură ca dl Dan Ioan Popescu să aibă 600 de milioane de Euro în cont, statuie pe Hall of Fame Miami? Cancere până și la sugari, nu sunt bani de transplant de măduva și sunt 38 mld de Dolari fiare vechi de pe timpul războiului din Vietnam? 38 mld de Euro pe apa Sâmbetei și o amărâtă din Craiova cu copil de 4 ani , furat parizer de 4 Euro, luat 4 ani la Targsor? Vinzi România pe zeamă de varză la Complexul Militar Industrial American cu 38 mld de Euro, huzuresti ca PM, președinte, furi un parizer din gheare de pui iei 4( patru) ani de Pușcărie la Targsor ca exemplu? Ecleziastul: M’ma uitat în Mormânt și ce am văzut! Niște oase goale, cine e Rege și cine e Sclav? Nu vă mai satura Dumnezeu de furat și de distrus România! Nu vă mai satura Dumnezeu de Hoție! Vine vremea când bate la ușă vermele cel neadormit și scrisnirea dinților! Nimeni și Niciodată nu a „driblat ” pe Bunul Dumnezeu! Nimeni și Niciodată….

 103. De ce se mai tine alegeri se stie ei care vor castiga. Nu mai nevoie sa se inscrie in procesul electoral vor fi realesi din oficiu asa e ordinu.

 104. @Eu cu cine votez?

  asa se pare ca sint customizate. hai ca-i tare!!!! la mine e numai albastru… s-or fi gindit sa-mi produca voma…

  ha ha ha ha ha

 105. asa carevasazica, Fam Pandele ocupa Bucurestiul .

  urmeaza , firesc , intreaga Romanie .
  Inca doi ani si ocupa si Brusselul…

  al dreaq famile ….

 106. Persoana din spatele pseudonimului MySebi blestema clanul Firea Pandele că este putred de bogat! Trolii Core & Justinianus ii lauda cu pupat de mâini! Eu „sincer” ii respectiv sincer! De ce să nu trăiești ca Harun al Rasid din 1000 și una de nopți într-o țară populata cu 80% imbecili irecuperabili? De ce să nu ai Bugatti Veyron? Vrei la Logan și la ceapă cu pâine in loc de icre de Manciuria? Varanu’ are 60 de milioane de Euro pradă și e liber! E mai bine vânzător la Lidl pe 2300 de lei? MySebi nu blestema clanul Pandele, Imită-l!!!!

 107. Cenzu ra = boala profesionala a Presei romanesti subordonata UE & SUA

 108. VbMaestrul emerit al Politicii din România Marean Vanghele, mai citiți și voi niște almanahe, întrebat fiind care este succesul extraordinar al dânsului în politică și afaceri a răspuns sec citez: Apă, aer și fraieri! Dl Vanghele Almanahe, nescolit, fără studii la Facultatea de Medicină Umană Carol Davila, este putred de bogat, putred de plictisit, putred de odihnit! Bag seamă că în România, Apă, aer și fraieri este panaceul universal al politicianului psd-pnl pt îmbogățire, parvenire. Fuga de muncă, fuga de frica zilei de mâine că nu ai ce pune pe masă la copchii! Și io idiotul credeam că munca și studiile te fac om în România! Idiotul de mine! Psd-pnl cancer generalizat are nevoie ca de aer, de Apă, Aer și Fraieri.

 109. În România, țară putred, putred de coruptă, unde speranța de viață este pe penultimul loc în Europa și mortalitatea Infantilă este pe primul loc în Europa, unde șefii de CJ au Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 de CP, furaciune de de 48 de miliarde de lei vechi ( dl Iulian Dumitrescu de la CJ Prahova), îți mai vine xa să muncești cu minim pe economie? Mai îți vine ca să muncești cu ziua pe 20 de Euro plus un pachet de țigări????

 110. In România este important, foarte important ca să nu fii la baza piramidei! Să nu faci parte din talpa țării, parte din cei plătiți cu minim pe economie, hrăniți cu parizer din gheare de pui și carne dezosata mecanic! Băuți cu spirt trecut prin miez de pâine! Trebuie ca să driblezi muncă, să ai un minim de confort financiar pt tine și pt familia ta! Cancerul generalizat PSD-PNL nu promovează munca cinstită, deloc nu o promovează! Nu vă plictisesc inutil, Cum e turcul și pistolul…

 111. cibe poate oase roade, cine nu, nici carne moale… Stiti pilda cu tanarul bogat care umbla immbracat in vison… chefuia zilnic, saracul Lazar un amarat plin de bube pe care-l lingeau cainii, infometat si care cersea la bogat dar bogatul ca bogatu dispretuitor… a murit si bogatul și Lazar, unul ajunge in rai altul in iad. chinuit bogatul, isi musca buzele de chin, de sete il vede pe Lazar in sanul lui Avraam desfatandu-se si nu-i venea a crede și-l roaga să-i dea puțină apa sa-si moaie buzele: nu sa putut, nu sa putut nici sa transmita fratilor bogatului chinurile acestuia ca spune Avram intre cei din rai si iad este o prapastie care nu se poate trece. Asa ca Domnule Nistorescu sa le lasam in plata Domnului: bine facem, bine primim, rau facem de rau avem parte nou in primul rand si apoi urmasii sau mai spune Biblia adevarul din pamant rasare kiar dreptatea vine din cer.
  am admirat si eu ziaristii, criticii dar acum la senectute n-as face meserua asta, in loc sa ne adunam comoara in cer ne adunam ocara
  cu bine

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.