Bode vorbește despre circari politici

Liberalii nu pot lăsa Capitala „pe mâna nepricepuţilor, a circarilor politici, a celor care timp de patru ani mai mult s-au victimizat decât au construit”, afirmă secretarul general al PNL, Lucian Bode. Acesta a mai menționat că Bucureştiul are nevoie de „o terapie de şoc aplicată cu viziune şi cu multă îndrăzneală”.

„Capitala României nu mai are timp pentru alte bâlbe politice şi administrative. Capitala are de recuperat o serie de decalaje în multe privinţe şi bucureştenii nu mai pot aştepta, răbdarea lor a ajuns la final. Ne-am asumat candidaturi puternice pentru toate sectoarele şi pentru Primăria Municipiului Bucureşti. Cu toţii ne dorim să trăim într-un oraş cu adevărat european, iar voi aveţi datoria să le explicaţi cetăţenilor Capitalei că noi avem cei mai buni candidaţi pentru a conduce administraţia Bucureştiului. Explicaţi-le că soluţia nu vine de la partide de conjunctură, cu lideri providenţiali sau de la partidele populiste care se pricep să facă doar gălăgie, dar habar nu au cum să administreze cel mai mare oraş din România”, a spus Lucian Bode, la Comitetul de Coordonare al PNL Bucureşti.

Bode a menţionat că Bucureştiul trebuie să fie pe primul loc în privinţa calităţii vieţii.

„Nu putem lăsa Capitala pe mâna nepricepuţilor sau a circarilor politici, nici pe mâna celor care timp de patru ani mai mult s-au victimizat decât au construit, care au ieşit în evidenţă cu scandaluri şi pasatul responsabilităţii pentru neputinţa lor. (…) Este normal ca Bucureştiul să fie primul ca PIB pe cap de locuitor, dar mă întreb: n-ar trebui să fie primul şi în ceea ce priveşte calitatea vieţii, unde se află Capitala în această privinţă jos, mult prea jos pentru a fi un oraş atractiv? Pe termen lung, provocarea echipei de primari şi consilieri va fi să facem din Capitala ţării un loc în care să-ţi doreşti să trăieşti sănătos şi fără stres generaţie după generaţie, nu să te gândeşti mereu cum să evadezi din Bucureşti”, a adăugat secretarul general al PNL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. 2 umflati de mancare si beutura.
  2 neica nimeni,cu scoala la baneasa,sub-pamant.
  2 circari,de azmerica.
  2 libertini,fosti pioneri repetenti.
  2 viitori puturosi,cu penzii de hoti.
  2 natafleti,cazuti in santurile azmericanilor.
  FINAL,DE TOT..CAND PLACATI ACOLO,DEPARTE,DEPARTE..FARA CENUSA

 2. LUI BIDON-BONE II LIPSESC 2 DINTI.
  A MUSCAT CURURILE UTECISTILOR.
  2 NEICA NIMENI,URATI,STRAMBI

 3. @ Dacă liberalii vor să își instaleze ,,circari politici” în funcții și contravaloarea prestațiilor ar trebui să fie măsura valorii biletelor de la circ și a salarizării circarilor ,?

 4. Asemănarea dintre Bode și Joachim Louis Napoléon Murat, 8th Prince Murat, dă de bănuit.

 5. Pai Bo(u)de , ia-ti circarii si du-teeeee. Unde a dus surdul roata si mutul iapa.

 6. @ Probabil că se poate spune că domnul Bode a propus o reformă a salarizării funcțiilor publice politice, ?

 7. Cei din PNL ar trebui sa tina o prelegere despre plagiat, unde invitat de onoare sa fie Excelenta sa Președintele României domnul Klaus Johannis

 8. EduKKatul PERNICIOS Bode ar trebui angajat la Spitalul Municipal !
  E DOCTOR, măR😜g…
  (*RumburKK -2 x perfectMICȚIONAT @ CEPECAca -RumburKK*)

 9. 😂😂😂😂😂 Râde hârb de oala spartă! Prostul daca nu este fudul, nu e prost destul!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.