ÎNTREBARE PENTRU EMIL BOC

Bogdan Buta, şeful UNTOLD, se droga la greu cu Sorin Gadola şi cu dealerul Ionuţ Morariu

Procurorii DIICOT Cluj ne arata, din ultima lucrare, ca vedetele Clujului, finantatorii UNTOLD – milionarul Sorin Gadola si „sageata” Ionut Morariu – bagau in ei droguri grupa mare: NSP, amfetamina, COCAINA, ciuperci halucinogene, LSD, Ecstasy, potrivit informaţiilor ziardecluj.ro.

Desi la raportul de evaluare, milionarul Sorin Gadola a sustinut ca a consumat LSD in mod experimental acum cativa ani, in fapt, asa cum arata marturiile prietenilor sai cu care s-a anturat si pe care i-a dus la cabana sa, acesta era un mare fan al timbrelor. Martorul Cosma Rares Cristian este ferm in declaratiile sale:

„Morariu Mircea Ionuţ a adus o bucată de staniol plată, de forma unui bilet de autobuz, ce era pusă în borcanul cu cannabis, din discuţiile lor înţelegând că era vorba de timbre cu LSD; Morariu Mircea Ionuţ a adus astfel de timbre de cel puţin 2 ori, pe care le-a consumat împreună cu Gadola Sorin”, arata Cosma.

Desi in cauza Gadola este considerat doar un consumator de droguri, procurorii DIICOT Cluj arata ca pensiunea lui gadola, pe care o punea la dispozitie drogatilor din anturajul sau cu saptamanile, era cuibul de fumat cannabis si lins LSD al tuturor membrilor gruparii infractionale. Inocentul Gadola, care are o explicatie pentru fiecare drog luat (boli, dureri, rautatea lumii), era foarte constient de tot ceea ce se intampla acolo:

„… când am revenit în pensiune, i-am observat pe Morariu Mircea Ionuţ şi pe „Rara” stând în picioare şi uitându-se „fix” la un mesteacăn; l-am întrebat pe Gadola Sorin ce se întâmplă cu ei, acesta spunându-mi că cei doi aveau respectiva stare din cauză că au consumat LSD”.

Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, audiat in 2 mai la DIICOT, baga si el droguri la cabana

O surpriza mare o constituie aparitia in dosar a numelui lui Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, baiat de securist, tatal lui fiind seful SRI Aiud. Bogdan Buta consuma cot la cot iarba cu Sorin Gadola si Ionut Morariu, la cabana milionarului clujean:

In declaratia sa de martor, acelasi Cosma Rares Cristian explica foarte precis ce se intampla la „pensiunea” de la Breb:

„Incepând cu ianuarie 2018, Sorin Gadola mi-a cerut să ma ocup, împreună cu el, de un proiect privind amenajarea şi modernizarea unor pensiuni din satul Breb, jud. Maramureş, deoarece are experienţă în amenajarea spaţiilor interioare,

(…) când am ajuns la pensiunea din Breb, acolo se mai aflau Bircea Sorin, soţia acestuia, Hisem Tudor Ionuţ şi Morariu Mircea Ionuţ; la pensiune mai veneau Hanc Sorin, Buta Bogdan şi Diana, prietena lui Gadola Sorin; în scurt timp, amaflat că toţi cei menţionaţi anterior, cu excepţia Dianei, sunt consumatori de cannabis”.

La pensiune, se consuma din greu iarba. Cosma Rares Cristian sustine ca, pe o masa din pensiune, odihnea un borcan cu 400 de grame de cannabis din care se serveau toti ca la supermarket:

” în perioada în care am locuit la pensiune, au fumat împreună cannabis şi Buta Bogdan, Bircea Sorin şi Hanc Sorin”.

Rechizitoriul DIICOT Cluj il mentioneaza in mod specific pe fondatorul UNTOLD Bogdan Buta drept un consumator de droguri:

„consumatorul Buta Ioan Bogdan 

– în perioada ianuarie-februarie 2018, Morariu Mircea Ionuţ i-a oferit droguri de risc – cannabis – lui Buta Ioan Bogdan, act material care a fost comis la pensiunea lui Gadola Sorin din localitatea Breb”

 

Procurorul DIICOT Cluj care a instrumentat cauza a dispus disjungerea cauzei fata de Buta Ioan Bogdan pentru comiterea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000. Adica fondatorul UNTOLD are dosar penal pentru detinere de droguri. Si noi ne miram de ce se vand droguri in interiorul festivalului UNTOLD!

O intrebare pentru Emil Boc

Oare cum te simti, domnule primar Boc, cand STII, caci acum STII, ca ai pus Cluj-Napoca la picioarele unor baietasi drogati, ca te-ai afisat cu ei si i-ai legitimat cu demnitatea primita de la clujeni?

Orasul Cluj-Napoca a fost inchiriat pe bani putini unor drogati prajiti, copii de bani gata sau copii de securisti, sefi de Politie si ISU, ANAF sau ITM, au stat drepti in fata unor drogati prajiti?

Articol preluat integral din ziardecluj.ro!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

34 de Comentarii

  • Ce era de asteptat , babo ? Festivalul de la Cluj este un sUcces european …iar asupra vinovatiei managerilor se va pronunta o instant de judecata , daca va fi cazul ! Crapa fierea in tine babo , cind vezi ca Boc nu este un stricat ca puscariasii tai !

  • Daca Boc sta la masa cu un penal, sigur e penal! Trebuie sa i se faca analize la sange bocciului si atunci sa vedeti surprize-surprize ce are in sange!

  • @TUDOR
   E succesul matii BOULE ! Un cretin idiot ca tine nu ar trebui sau aiba acces al retele media.

 1. Şi ce dacă, domnilor inchizitori?
  LSD e o substanţă cu multiple virtuţi terapeutice şi epistemologice, care azi în ţările din lumea civilizată se bucură din de un interes deosebit în mediile ştiinţifice.
  Doar în Românica noastră un primar luminat şi european ca prof. univ. Emil Boc poate fi acuzat pentru această deschidere lăudabilă spre nou şi spre spiritul occidental.
  Când vom scăpa oare de retrograzii care promovează obscurantismul şi reacţionarismul comunisto-naţionalist şi care au inventat referendumul medieval pentru aşa-zisa protejare a familiei?

  • Ar fi fost ironie fină, dar e doar un coeficient de inteligență scăzut.

  • Deci cine nu consuma LSD e obscurantist si nationalist-comunist. Si voteaza DA la referendum. Inferenta asta, sincer sa fiu, n-o facusem.

  • DIFERENTA DINTRE TINE SI MINE ESTE CA TU TE PLIMBI DEGEBA FARA SA INTELEGI NIMIC.DACA AI MAI SI CITI AI AFLA MAI MULTE SI AI INCEPE SA INTELEGI CE NIVEL DE PROSTIE AI.ASA CA DACA AI UN SINGUR PUNCT DE VEDERE ESTI CEL MAI INTELIGENT OM DE PE PAMINT.CACASVAR -NIET CULTURA CANCI CIVILIZATIA.

 2. PARCA MAI CONTEAZA LA ORASUL HOTILOR CA SE MAI IAU SI DROGURI.BANII CONTEAZA SI MAI ALES BANII DE LA BUGETUL DE STAT.DUMNEZEU NU DA CU PARUL.

  • Plimba-te o zi prin Cluj, apoi plimba-te o zi prin Alexandria. Spune din nou ca „D-zeu nu da cu parul”…

  • In Cluj pot sa văd clădirile făcute de unguri si austrieci iar la Alexandria blocurile lui Ceaușescu !

  • Bai la lab de la gasc ia pune mana si citeste si vezi ce personalitati de doi lei a dat cacasvar si ce personalitati a dat Teleormanul.Nu trebuie sa te plimbi prin cacasvar ca sa realizezi ca miroase a hidosenie umana.FORME FARA FOND – NIET CULTUR CANCI CIVILIZATIA.

  • Gututenstain@Gututenstain@Gututenstain. Se intelege greu pasareasca ta, dar e de scuzat ca doar le tragi bine…!

  • @Adrian.Alexandria are drumuri mai largi decat Clujul unde sunt si blocuri de la Ceausescu. Sa intelegem ca sustii GRUPUL EUROPEAN PANGERMAN de la Cluj, autonomia pe criterii austriece adica habsburgice si hungarice ? Fii mai curajos si mai la obiect!

 3. Vai de mine ! La o verificare mai atenta sigur gāseati asupra lui o masina de scris si valuta !

 4. Da’ poate o consuma si tovarasul Boc! Ca sa combata stresul posttraumatic de cand era omu’ lu’ Base. L-o fi pus si Base sa mearga de-a busilea, ca Nicu Ceausescu? Nu mai conteaza. Conteaza ca organizatorii Untold se spargeau la greu. Evident, participantii la festival n-au nicio treaba cu ,,timbrele”.

  • Degeaba vom avea rachete Patriot daca nu avem cetateni patrioti!S-ar putea sa le foloseasca impotriva propriilor cetateni!

  • Rusnacule ! Te roade? La mine monteaza o baterie de rachete Patriot sa-i bag vreo trei in … lui Putin. Marsh in Siberia!

 5. Drogangeala și afacerile merg strună dacă vorbim de bidoane ale Securității.

 6. Marijuana e la liber in foarte multe tari!Ce va mai dati cu intelectul de pereti,asta e trendul,si in Romania in curand !

 7. E nasol la Cluj, e mult mai nasol ca la Alexandria. E saracie mare in Cluj,n-au de niciunele. Sa vezi si sa nu crezi ce oras european e Alexandria. Toti rumanii vor sa se mute in Alexandria, ca-i nivelul de trai ridicat, educatia e pe primul plan si nici droguri nu se vand, ma rog, niste ednobotanice mai sunt, dar si alea se dau pe caietul de datorii. Ce mai incolo si incoace, vizitati Alexandria daca vreti sa aveti amintiri pentru toata viata…

  • Ce legătura are asta cu faptul că securiștii se droghează?

  • Bai eroul lui peste, daca ai ajuns sa compari Cacasvarul cu Alexandria ati ajuns rau de tot.Faptul ca nu mai puteti fura este reflectat si in locul foarte modest pe tara la exporturi iar daca din exporturi scazi importurile Cacasvarul este falimentar cu toate ca inca mai fura de la bugetul de stat prin cei 100000 de studenti pe banii tuturor romanilor sau prin firmele gen Energobit abonate la banii firmelor de stat.Faliment scrie si pe stadion si urmeaza sala de sport (oricat incearca unii sa devieze toate evenimentele sportive acolo).Faptul cel mai elocvent ca nu aveti valoare sunt personalitatile date de cascasvar care sunt insinifiante chiar cu judete din ardeal ce sa mai vorbim de Regat.FUMURI ATAT SI NIMIC MAI MULT.CINE SE LAUDA CU CE S-A CONSTRUIT (DEMN DE LUAT IN SEAMA) SA SPUNA O CLADIRE CARE A FOST FACUTA DE ROMANI IN ZONA CENTRALA A ORASULUI CA RESTUL S-A FACUT LA DISPOZITIA LUI CEAUSESCU.CONCLUZIE TRISTA – NIET CULTUR CANCI CIVILIZATIA.

  • @mandru ‘leormanean. Ce va mai place voua etnobocii sa va confundati cu tat Ardealu` si pe ailalti sa-i reduceti la `leormani, asa o putere de spirit zau ca-i… ‘faina” de tot !

 8. ASOCIATUL …Faci parte dintre puscariasi , n-ui asa ? Sau esti chiar baba Ileana din S uceava ? Crapa fierea in tine daca nu insulti oamenii , n-ui asa asociatule ?

 9. Sa intelegem ca s-a dat ordin pe unitate sa se distruga Untold ? Si se foloseste metoda „clasica” DIIcot/DNA pac un martor (pe care toata lumea trebuie sa il creada) si uite asa se muta Untold in Olanda sau Ungaria ca acolo nu shnt „corupti drogati” ca Boc & co. Si daca mai si il bagam pe Boc la „o arestare preventiva” luam si un bonus la solutionarea dosarului. Un lucru e „sigur 100%”, martorul nu s-a drogat. Dar procurorul de caz?

 10. Untold e pepiniera de drogati. Trebuie interzis. Simplu si eficient, ca orce local, club din Bucuresti in care se consuma si comercializează droguri.
  De ce să-și rupagatul copiii nostri acolo?

 11. @ tudor.Esti un mgician ! Ai citit-o imediat pe Ileana din Suceava ca-i o baba invidioasa. Totusi , inteleptule , mai intereseaza-te despre politete si nu uita sa te uiti si prin gramatica de la scoala primara.Dupa aia , poti incerca si gramatica de gimnaziu. Spor si „succesuri” in studiu!

 12. Hai sictir cu articolul vostru
  In foarte multe Tari baietii care vand marijuana fac delivery in 15-30 min max….si nimeni nu se ascunde si paranoizeaza ca sunt consumatori
  Mare captura ce ati facut voi
  Lol

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.