Botoșani: „Grădina din asfalt“ (imagini spectaaculoase)

Să mai spună cineva că românul nu are spirit civic. Sătul că autoritățile din Botoșani nu repară o groapă apărută de multă vreme în mijlocul unei străzi, un localnic a trimis pe adresa redacției un filmuleț în care prezintă măsurile pe care a fost nevoit să le ia. Bărbatul arată că în „grădina“ cu pricina  au crescut buruieni și chiar roșii, dovadă că le merge bine și nimeni nu le deranjează. Ironic, bărbatul vorbește despre „realizările administrației locale, care a reușit să transforme peisajul urban din Botoșani. Este un crater, pentru că nu putem să o numim groapă, crater care, din câte spun localnicii, ființează de o perioadă bună pe strada Iuliu Maniu.

Ca niște buni cetățeni ai Botoșaniului am decis și noi să venim în sprijinul administrației locale. Vom încerca să înfrumusețăm puțin acest crater, în măsura posibilităților. Suntem în stare să facem și activități constructive, nu doar de critică“, spune Bogdan Cărăușu care exemplifică:

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

5 Comentarii

  1. Ar putea să cumpere metrul ăla de autostradă de la șaormarul din Suceava și să cârpească cu el șoseaua din Botoșani. Ca să se bucure „șî iei”, botoșănenii, de binefacerile capitalismului.

  2. natura este mai inteligenta decat „omul” – gibon modificat genetic, creat de o civilizatie mai veche si foarte cruda – dupa chipul si asemanarea acesteia.

  3. Nea Carausu ce ai vrea și matale un fotoliu de parlamentar ?!!! Nu știi de ce sa te mai apuci !! Mai bine ar fi ,serviciul .. sa ți fie prioritar .. !

  4. Mai bine plantai un corcoduș că ăsta rezistă bine
    la poluare, nu-l afectează !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.