Brașov: Protestatarii strâng semnături pentru demiterea lui Băsescu

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat, joi seară, în Piaţa Sfatului din Braşov, pentru a şaptea zi de proteste, manifestanţii întocmind o listă cu semnături pentru demiterea lui Traian Băsescu, anunță Realitatea TV.

Lista care circulă printre oameni cuprinde nume, prenume, data naşterii şi adresele celor care sunt de acord cu demiterea lui Băsescu. Ei vor ca după întocmirea listei să o transmită la Bucureşti, sperând ca şi locuitorii din alte judeţe să procedeze la fel.

Ca şi în zilele trecute, protestatarii s-au deplasat din Piaţa Sfatului către sediul Primăriei Braşov, unde au scandat lonzici antiguvernamentale timp ce aproximativ 15 minute, apoi s-au întors în Piaţa Sfatului.

Oamenii poartă pancarte cu mesaje precum „Jos Băsescu”, „Jos Guvernul”, „Stop corupţiei”. O femeie a venit cu o mătură de care a legat o păpuşă şi o pancartă pe care a scris „Ciocănitoarea Udrea”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.